У кого де було весілля?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ БУЛО весілля (ювілей/ДН/хрестини/роковини). Якщо НЕ БУЛО - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

Останнє редагування модератором: 24 Травень 2015
  2. Marcheza

Marcheza Загублений

Відповідь: У кого де було весілля?

ой, ми мабуть не в тому (бачу по іотографіях0 ми на 2. поверсі, томубільшому

---------- Додано в 12:21 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ----------

а ми 16.07 також великий (це на 2 пов.?)

3. Bibysbka

Bibysbka Member

Marcheza , так на 2 поверсі, ми будем теж в цьому залі :girl_bye:

4. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Наш зал також був на 2 поверсі, просто сам ресторан розділений на 2 частини, 2 входи з різних сторін і, відповідно, кілька залів, 2 тераси на 3 поверсі.. Наш зал називається класичним.

5. Marcheza

Marcheza Загублений

я не знаю як наш зал називається :o одним словом це більший зал.
    а Ви не могли б скинути фото як оформлений стіл для молодих, стіл для привітань...

6. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Стіл для молодих:
    http://s55.radikal.ru/i148/1102/8d/ea1f602812be.jpg
    А столу для привітань на фото майже не видно:girl_nea:

7. Milady

Milady Well-Known Member

Дівчата,при виборі залу також запитуйтесь у власників, чи не збираються вони робити ремонт випадково, особливо змінювати кольори залу. Бо дізналась, що знайома замовила зал, точної назви не знаю, він був у червоних кольорах, відповідно вона собі все весілля спланувала у відповідному кольорі(банти на кріслах, аксесуари,одяг дружок). Яке ж було її розчарування, коли вона за місяць до весілля приїхала, а в залі повним ходом іде ремонт і стіни фарбують у зелений.
    Тому при змозі краще вияснити такий нюанс.

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

от, я теж про це собі думала, а раптом ремонт))) але надіюсь не мінятимуть, бо оббивка на кріслах в тій же кольоровій гаммі, а вони новенькі)

9. TUCR

TUCR Well-Known Member

О!то вам весело!!))

10. Angel

Angel Well-Known Member

Подружка з хлопцем планують весілля,на вересень. Сьогодні поїхали в Василину,місце знайшлось,а виплив один "прикол" якщо гостей 80 чи 70,ви і так змушені заплатити за 100 гостей,тобто за 20-30 неіснуючих людей! Ше такого не чула!

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

то та,що у Винниках?бо за то я чула ще коли сама шукала зал...Тому потім взяла то собі на замітку ,щоб перепитувати всюди,чи у них не так.

12. Angel

Angel Well-Known Member

та сама! якісь ненормальні.! там як посадити 100 людей,дихнути не буде чим))) А цей "Оріон" де знаходиться,і вякому стилі зал?

13. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

там ще є непоганий зал Наталія, але десь на 50-60 людей. мінус - музика надто гучна, а так суперово.

14. Angel

Angel Well-Known Member

треба на 80.....дякую.

15. Lysia

Lysia New Member

У нас подібна ситуація в іншому закладі, але ми зразу так домовлялися, бо у них великий зал, і нам сказали, якщо Ви хочете весілля на суботу, а не на неділю то повинно бути не менше 100, інакше будемо теж платити за пусті місця))

16. Anychka

Anychka New Member

Ми дали завдаток на ресторан "Оріон", щоправда попросили досить великий.
    Територія довкола,зали - супер! Просторо, чисто, акуратно.
    От тільки не знаю як з кухнею буде..
    І адміністратори якісь такі слизькі, то просили домовлятись з власницею напряму

17. Fergie

Fergie New Member

80 чоловік можна посадити в Наварії Новій (ресторан Наварія нова) без ніяких доплат!! Класна кухня і територія довкола супер ))):girl_wink:

18. sunset

sunset Active Member

це за Рясною-руською, кілометрів 2-3)))ми там замовили своє весілля))) там 2 зали, розділені між собою невеличким проходом, насправді гарні, світлі, і в класичному стилі)):girl_tender:

---------- Додано в 11:07 ---------- Попередній допис був написаний в 11:03 ----------

і ми його замовили:girl_wink: моя вам порада, домовляєтесь з власницею напряму)) вона достатньо поступлива і йде кліентам назустріч, бо ми коли дізнавались, то адміністратор нам трохи неправильної інформації дала, але то не була проблема- ми з власницею все вирішили))

кухня смачна, ми там на вечері були, і все ок))) але треба буде ще в якусь суботу з/їздити і подивитись на сервіровку і чи всього достатньо на столах))!!

---------- Додано в 12:10 ---------- Попередній допис був написаний в 11:07 ----------

а ви спробуйте подивитись ресторан Босфор( це на Левандівці), якщо за містом то Рафаель або Галицькі витребеньки)- там на 80 чоловік якраз добре буде))

19. Bibysbka

Bibysbka Member

Anychka,Була там на весіллі в жовтні , то мені все дуже сподобалось. Зали гарні, просторі, класні люстри =)) навіть непотрібно нічого прикрашати. І кухня також дуже смачна, великі порції всього подають.

20. sunset

sunset Active Member

уххх))) дякую, заспокоїли))))

ще пригадала хороший зал- Аквіаріус в Брюховичах буде добре на 80 чоловік і Львівсвьке перемістя- це з територією, або Еліта на Городоцікій, там досить гарно і нормальні ціни))

Останнє редагування: 9 Лютий 2011
  21. Kryhla

Kryhla Member

У мене весілля було в жовтні 2009 в приміщенні духовної семінарії в Рудно. Там у них є спеціальний зал для весіль. Дуже всім сподобалось і обслуговування, і кухня, і сам зал. Ціни дуже помірні. Єдине, що замовляти там треба рік наперед, бо все зайнято. І знайомі після нашого весілля собі замовили - то дуже довольні:girl_dance: