У кого де було весілля?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ БУЛО весілля (ювілей/ДН/хрестини/роковини). Якщо НЕ БУЛО - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

Останнє редагування модератором: 24 Травень 2015
  2. sunset

sunset Active Member

Відповідь: У кого де було весілля?

коли ми їздили обирати зал, то вже було темно, того освітлення оцінили, акустика в обох залах кльова, їздили на цих вихідних на вечерю, разом з батьками, то все дуже сподобалось, плюс до нас вийшла власниця, і виявилось що вони з татом коханого в одному класі вчились))) ото нам сподобалось найбільше:girl_yes:, бо домовились про цілковитий контроль з її сторони))) нарахунок поцій, то все в плані гарячого ок, а от нарізка незнаю як воно буде!!!

3. Malyatko

Malyatko New Member

ми коли поїхали розмовляти з шеф-поваром ,то взяли з собою людину,яка добре розуміється в порціях(щоб потім не замало вийшло або не викидали),значимості страв (щоб лишнього не замовити) ,то вона з ними поговорила і взагалом було все класно.Тому краще б мати когось такого і обов"язково перед замовленням все обговорити і перевірити.(Доречі, просіть окрему кімнату для того ,що ви самі приносите,тоді не буде проблем з нестачею)

4. Milady

Milady Well-Known Member

От власне ми просили-просили поговорити з шеф-поваром, а вони якось все закручували : то раз його немає, то він десь вийшов і т.д. Просили хоча б показати приклад весільного меню, то вони сказали,що такого не мають, що ми собі придумають,те вони зроблять.
    Освітлення не могли відразу оцінити, бо їздили 2 рази вдень, проте я дуже сумнівалась, що буде світло...

5. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Ми їздили з батьками на обід після того як вже замовили зал. Були задоволені всім і обрали одною з основних страв те, що ми спробували.

Вони мусять вам показати меню, щоб ви знали з чого вибирати! І домовитися треба детально, що коли подаватимуть. Особисто у нас все виглядало таким чином: адміністратор питалася, що ви будете з м"ясного, пропонувала певну кількість страв і ми вже обирали, так само і з закусками, гарячим і т.п.

Це обов"язково! Вимагайте комірку, яка замикається на ключ! День перед тим туди можна привезти все спиртне і т.п., але скласти детальний список з адміністратором того, що привезли, один залишити собі, один віддати їй. Так набагато спокійніше!

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

мда..Кожен ресторан має мати якийсь набір,пропонувати,а замовники вже собі корегують.Але то вже робиться перед самим весіллям,а коли лиш замовляється зал,то можна просто ознайомитися з меню.Хіба весільне мені відрізняється від звичайного в ресторані?всьо ж забава.

7. Milady

Milady Well-Known Member

просто ресторан,який ми спершу замовили - "Скіфія",не так давно,як відкрили і там вони провели лише кілька весіль і от власне вони цим і мотивують, що не можуть показати весільного меню. А таке звичайне у них дуже відрізняється,бо страви незвичні і такі ж не будеш замовляти на весільний стіл.

8. Malyatko

Malyatko New Member

Вони повинні мати приблизне меню страв для бенкетів,тобто тих, які щодня не їдять,якщо вони себе називають рестораном.Нам показали список страв взагалі які подаються на перший стіл,другий ,якщо хочете третій і кожна страва з ціною за порцію і скільки потрібно порцій на 50 чол.,так що можна було легко порахувати ,що потрібно.А якщо в вас є така проблема ,то обов"язково вимагайте розмови з шеф-поваром,він вам це все розкаже.!!!!!

9. La esposa

La esposa Moderator

до речі, зверніть увагу, в надто темному залі буде важко працювати оператору і фотографу. Звичайно, зараз техніка може все, але переконайтеся, що ваш оператор чи фотограф мають нормальну сильну по чутливості світла оптику.

10. TUCR

TUCR Well-Known Member

Привіт, наше весілля було 2 серпня 2008року в Стожарах на Сихові, задоволена всім, і люди забавились, і смачно було!!))

11. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

А я живу зразу навпроти Стожар)))

12. Milady

Milady Well-Known Member

от власне освітлення в залі було основним критерієм,чому ми відмовились від першого залу і обрали Едем)

13. Marcheza

Marcheza Загублений

Напишіть будь-ласка, хто небудь, в кого було весілля на Високому Замку, чи Ви задоволені ним. Як себе вели офіціанти, чи добре вони оформляють фуршетні столи. Чи смачна кухня. Ну взагалі Ваше загальне враження

14. Moonlight

Я вже писала про це вище:
    П.С. Смачнішої кухні ніде ще не пробувала, а за персоналом треба слідкувати, але в загальному офіціанти вели себе добре. Щодо оформлення фуршетного столу і залу взагалі, то нам дуже сподобалось, додавати будь-яке оформлення з нашого боку було зайвим.

15. Delfy

Delfy Well-Known Member

я була там кілька разів у якості гостя. жодних претензій чи чогось поганого сказати не можу. подругам теж сподобалось. зали дуже красиві. їжа смачна.

16. Marcheza

Marcheza Загублений

тобто, ви не замовляли декораторів залу? а стіл для привітань, також не оформляли? а як вони його оформляють?
    я переживаю, бо ми вже дали завдаток, а коли прийшли оглядати зал (я просто все життя мріяла святкувати весілля на ВЗ), то я була вражена, він виглядав якось так сіро і обдерто... може таке враження склалось, бо ми дивились ввечері і столи не засервіровані, тобто не святкова атмосфера...

---------- Додано в 11:42 ---------- Попередній допис був написаний в 11:27 ----------

а накидки на стільці, в Вас були в хорошому стані? Чи Ви десь окремо замовляли, бо ті, що я там побачила, були так би мовити "не першої свіжості..." чи вони ще не встигли поміняти після посту?

Останнє редагування: 3 Лютий 2011
  17. Moonlight

Marcheza, декору залу ми не замовляли, стіл для привітань був маленьким столиком з вишитим рушником, квітами, шампанським і короваєм на ньому. На жаль, на фото його немає, тому не можу показати. Щодо залу, в якому був бенкет, то декорування там було б зайвим! Ось фото:
    http://s007.radikal.ru/i301/1102/52/bb50d7079d04.jpg
    Щодо фуршету, то він у нас був у Гетьманському залі.
    На мою думку, якщо щось і можна прикрасити, то хіба терасу, на якій будуть танці, там було трохи пусто:
    http://i078.radikal.ru/1102/d8/7a7294caee8c.jpg
    А в якому саме залі ви замовили бенкет, наскільки я знаю, там їй кілька.
    П.С. Я не бачила людей, які б залишились незадоволені після святкування весілля в Високому Замку, тож все буде гуд, не переживайте:girl_wink:

18. Bibysbka

Bibysbka Member

Привіт. Ми також замовили зал на ВЗ:girl_bye: Нам пощастило туди перед бенкетом потрапити , і все було дуже гарно, вишукано. Правда, ті накидки на стільці я також замітила, дійсно вони не першої свіжості.. Але мені здається про все можна домовитись.

19. Moonlight

а накидки на стільці, в Вас були в хорошому стані? Чи Ви десь окремо замовляли, бо ті, що я там побачила, були так би мовити "не першої свіжості..." чи вони ще не встигли поміняти після посту?

Не можу процитувати.. Накидки були їхні і стан хороший, мабуть, таки не встигли змінити..

20. Marcheza

Marcheza Загублений

а Ви на яке число замовили?

21. Bibysbka

Bibysbka Member

Ми замовили на 18 вересня , великий зал. А ви?