У кого де було весілля?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ БУЛО весілля (ювілей/ДН/хрестини/роковини). Якщо НЕ БУЛО - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

Останнє редагування модератором: 24 Травень 2015
  2. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Відповідь: відповідь: у кого де було весілля?

Забув запитати: можна фото твої на форумі публікувати? ;)
    Або мдже вже сама які вибереш?

3. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

Відповідь: У кого де було весілля?

Можна!:)Так потім виберу,а зараз полюбуюсь!

4. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

На вул. Городоцькій було таке маленьке кафе "Юкатан". Там і було весілля. Зараз його вже там нема - ремонт, а що там буде, не знаю...

5. L_Olenka

L_Olenka New Member

Привіт! У мене було весілля на вул.І.Пулюя,20 це технічний коледж. Зал класний але кухня недуже. Обіцяли одне а получилося друге. :no::no::no:

6. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

До речі на рахунок Вокзалу.Ресторан там просто грандіозний, але 2 великих мінуси:мало кондиціонерів,і щоб вийти на вулицю треба йти через вхід в вокзал.На нас,в костюмах,з букетиками дивились трохи дивно!

а я вже замовила на Пулюя в харчовому технікумі.коли прийшли, завідуюча сказала,що ніби весь червень зайнятий,але ще подивиться в свій журнал.І от уявіть ,вона відкриває його, а там тільки мій день - 7 червня і є вільним!!!:crazy:

Останнє редагування модератором: 26 Липень 2009
  7. Xenka

Xenka Well-Known Member

Усім привіт! Хтось може має якусь інфу про ресторан Шекспір, або сам там своє весілля святкував? Буду вдячна за відгуки.

• Подобається Подобається x 1
  8. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Чула, що в Шекспірі гарно і трохи дорогувато.А також чула, що люди трохи розбредаються по території!!

9. Xenka

Xenka Well-Known Member

Ми в суботу їздили в Гражду, там добре, але нареченому не підходить що музика в них своя і не можна іншу брати, а вони можуть і нахалявити і Міська Круга блатні пєсні грати, а то страшний гріх:cesored:

10. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Моя коліжанка святкуваа в наварії новій...каже, що їх там обікрали...

11. Xenka

Xenka Well-Known Member

Ото вже треба мати совість, щоб так поводитися, але завдяки таким форумам мають погану славу і ніхто до них не піде:no:

12. Cifalius

Мало того...там казково дорого!!! Весілля було тільки для своїх, в основному молодь, там і ночували, як всі здивувались коли зранку навіть букет нареченої не знайшли...образливо було...а їжі і випивки було стільки...що можна було гуляти ще два дні. Але адміністратор їм повідомив, що нічого нема!! Короче..зіпсували свято!!!

13. Xenka

Xenka Well-Known Member

О, на маєш! Той люд треба пильнувати і так виходить, що хоч з собою варту воєнізовану бери, бо ради на злодіїв та людську спрагу до наживи нема

14. Cifalius

просто до того так готуєшся...а тут..на тобі...маєш

15. Xenka

Xenka Well-Known Member

ми от з нареченим в суботу ходили питатися за Гражду, все ніби добре, гарно, а от адміністратор мені не сподобався, чи може я просто надто недовірлива, але якась зверхність відчувалася, а в Супутнику навпаки такий дядько що хоч за тамаду його бери, але не завжди знаєш де загубиш, а де знайдеш і чим та людина дихає, бо риба гниє з голови і за проступки персоналу відповідає та "голова"

16. viltis

viltis Well-Known Member

Там музика просто суперова...:haha: В нас на весіллі була...Відпрацьовують на всі 150 %. В нас вони навіть з тамадою змагались -- старалися вгодити гостям. Жодного блатняка не було --- якщо б вони хоч щось таке заграли, Ви їх в живих вже не побачили. Були переважно народні і веселі ..ну, різні були ...І молодіжні, але українські !!! Я ними задоволена !!!!

А кого Вам там представили як адміністратора? бо ми спочатку замовляли в пана, а потім була адміністратор жінка (Юля здається). Нам нічого не покрали, все було дуже гарно, культурно. Навіть пачки з кавою віддали. До речі, там дуже смачно готують.

А от щодо Супутника, то коли замовляли зал ( більше року тому), то навпаки мали неприємне враження. Крім того, з Супутником треба бути обережним, бо вони мають підписаний контракт про проведення різних семінарів і Ваше весілля може припасти на цей день ( і Вас будуть просити якнайшвидше закінчити, або й взагалі потім сказати, що в них семінар і всьо....

• Подобається Подобається x 2
  17. Xenka

Xenka Well-Known Member

Я якщо точно не зрозуміла з оплатою як там в них відбувається, хочу порахувати кошторис, а якісь деталі не тримаються купи, може поможете:clapping:

А у вас весілля було в Гражді? Якщо так то як давно і кого б ви порадили за тамаду бо я втому нічого не розумію, чи має бути молодий чи старший як з музикантами працює. Може трохи не в ту гілку пишу, але страх як хочеться розуміти:)

18. viltis

viltis Well-Known Member

Весілля було в Гражді, 30 серпня.

Ми задоволені, навіть дуже, єдине, що зараз ціни змфінились , бо ми замовляли зал ще в 2007 році, тому ціни в нас були : 750 грн --оренда залу, 100 година після 2 години ночі, і по 150 грн --мінімалка.

А тамада, то залежить від гостей на весіллі --чи лише молодь, чи і старші, чи лише українці завзяті чи з різних країн. То багато нюансів. Плюс, на яку ціну Ви розраховуєте. Ми мали на думці одного тамаду, а був інший, бо той був зайнятий...

Хоча, в мене знайома не брала в Гражду тамаду , а просто доплатила тим музикантам і теж дуже задоволена.

19. Xenka

Xenka Well-Known Member

20. viltis

viltis Well-Known Member

10 % від суми. яку ви замовляєте в них. Це вартість обслуговування.

Тобто, якщо 10 000 грн, то 1000 ви платите за обслуговування.

Єдине, що тепер там відкрили і "Корчму", тому уточняйте який саме зал, бо Корчма на чоловік 60 максимум.

21. Xenka

Xenka Well-Known Member

а що таке мінімалка?