У кого де було весілля?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ БУЛО весілля (ювілей/ДН/хрестини/роковини). Якщо НЕ БУЛО - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

Останнє редагування модератором: 24 Травень 2015
  2. Aneka

Aneka New Member

Відповідь: У кого де було весілля?

У мене було весілля в ресторані Персей у 2008 році. Ресторан нам дуже сподобався. Зал гарний.
    Єдине, вкінці виставили додатковий рахунок, на який не розраховували.

3. domino

domino Well-Known Member

як це в шалаші???? а шо тобі було в самому ресторані? він був закритий?

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

шалаш-то така палатка,яку ставлять в дворі,чи в саду. Переважно таке є в селі, в мене колись так в сестри троюрідної і в брата потім проходило весілля. Величезна палатка , в якій купа столів і лавок.влітку проблем ніяких нема.ітак надворі душно.Танцювали всі надворі.Готувалося їсти певно за тиждень до. купа господинь, свої,сусдіди,запрошені. Потім ще ті господині мали танець з різним кухонним причандаллям:girl_crazy:.І ніякого ресторану не треба. Але мороки,ойойой....:girl_impossible:

5. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

в мене було в "Горобині"(початок Брюхович),тепер вони,здається,називаються "Гуцульський двір". Наполегливо НЕ рекомендую!!! місце гарне,проте обслуговування,ставлення т.зв.офіціанток,оформлення страв... залишає бажати кращого... це,мабуть,єдиний негатив з нашого весілля,проте зовсім не дріб"язковий. я їм потім так і сказала,що де зможу,там проводитиму антирекламу.
    от вже пройшло скільки часу,а злість на них ще є таки...:sad:

6. jaruna

jaruna New Member

Ось ми вирішили святкувати своє весілля в Озерному краї... варіантів було небагато, так як часу на підготовку мало, і гостей аж занадто багато буде...160 люду... тому практично Озерний край на ту дату що запланували був єдиний варіант... Почала шукати різні відгуки про цей ресторан, і практично усі вони незадовільні, особливо те, що стосується кухні... Люди... підскажіть.. хто був там на весіллі.. і чи справді там така несмачна кухня???

7. Maldiva

Maldiva New Member

jaruna, ви самі мусити вирішити це питання для себе - поїдьте з своїм нареченим в озерний край на вечерю - і побачити, чи смачно готують чи ні, а решта - це справа того, як домовитись з працівниками кухні)

8. Virginia

Virginia Well-Known Member

9. rododendronia

rododendronia Member

В мого брата весілля було в Оазисі довго вибирали . але там був досить великий зал і зупинились саме на цьому.
    Враження : музиканти просто супер, конкурси були шикарні з ними і тамади не потрібно оскільки розважали гостей і за столом. Кухня середня нічого особливого, оформлення залу гарне , обслуговування також. От тільки офіціанти багато крали . В загальному було СУпер.
    А ще була на весіллі в Галицьких витрибеньках от там мені дуже сподобалось кухня,музика, обслуговування супер . Тільки от зал буде маленький для великого весілля.
    Гуцульська Гражда не сподобалась зовсім, кухня не смачна , музика жахлива, місця дуже мало! От тільки природа гарна!

10. Kiss

Kiss Well-Known Member

Ми святкували в "Еліті", приготували смачно,прикрасили теж непогано, великий плюс - подвір"я і альтанки, а ще на 80 людей місця для танців було купу))))) Не сказу,що зал для мене був ідеальним, але і гості і ми були всім цілком задоволенні.
    А якщо щодо інших місць,де бувала на весіллях, то можу дещо розказати.
    Гуцульська гражда, дуже мало місця (особливо на танці); особисто для мене, то кухня - не дуже...а ще територія - класна, але молодята все весілля бігали гостей до купи збирали:girl_tender:
    "Зустріч" (у бабці там був ювілей): на невелику к-сть людей, готували смачно, персонал - хорошого мало...
    "Високий Замок": гарно, на високому рівні інтер"єр, місця теж не так вже й багато, ДУЖЕ малі порції, і не скажу,щоб так аж дуже смачно))))
    "Золотий Вепр": смачно готують, нормальні порції, цікавий задум інтер"єру, приємний персонал))) Мінуси: в підвальному приміщенні, на невелику к-сть людей, дуже темний зал...Думаю підходить для якихось стилізованих весіль)
    Ніби все, більше щось нічого на думку не спадає у Львові.

11. Vona

Vona Member

Я була там на весіллі, в травні цього року. Чесно Вам скажу мені не сподобалось, те що від міста далеко, а про доїзд не подбали, а вночі звідти не легко виїхати (якщо без власного авто). Також там незручно, що зал для танців і столи для гостини разом, музика було дуже голосною, було неможливо там з кимось поговорити.
    Кухня так собі, офіціанти коли подавали страви, то ставили їх дуже рідко ( тобто наприклад 4 тарілки на стіл де сидить 35 осіб).
    Але там дуже гарна природа, і якщо весілля влітку коли тепло, то просто супер, бо в травні ще холодно, і на терасі не дуже довго побудеш, а коли тепло то буде навіть дуже файно.
    Дітям там цікаво, бо там є для них майданчик, гості трохи гуляли по озерах.

12. Відповідь: У кого де було весілля?

А в нас було весілля у Карпатах в ресторані "Смерічка" у 2008 році. Ми дуже задоволені і спогади приємні, бо ресторан знаходиться у лісі і кухня вражаюча і природа неймовірна навколо. Гості наші ще тепер згадують про той ресторан як все файно було :girl_smile:

13. jaruna

jaruna New Member

щодо Озерного краю, мене дуже вразила непривітність адміністраторів. Виглядає воно так, що їх потрібно просити щоб вони виділили на тебе час... а так немає бути.. Зате природа там така гарна... і так хочеться там гарно відсвяткувати)))

14. domino

domino Well-Known Member

До речі, а скільки там з людини на весілля? 300грн чи менше?

15. jaruna

jaruna New Member

в Озерному краї на людину 250 гривень. Але є ще інші супутні видатки, як оренда залу, кавоварки, апарату на пиво, вїзд на територію, з машини 5 грн)))) хоча то всюди такі витрати

16. trilka

trilka New Member

Дивно якось, нам 2 місяці тому казали: "У нас на сьогоднішній день 280 грн/людина"...:girl_impossible:

17. катенок

катенок Well-Known Member

У нас було в Гуцульському дворі на Південному і Я дуже задоволена!!!!!!!!!!!!!!!!

18. jaruna

jaruna New Member

в Озерному краї підписуєш договір, коли замовляєш зал. І там чітко написано 250 грн. Хоча я чула від різних людей теж різні суми.

19. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

привіт всім! сподобався зал "Оріон". я тут читала за нього, але про кухню і обслугу так ніхто і не написав. дууууже прошу якщо хтось щось про нього чув то напишіть.:girl_tender:

20. Iagidka

Iagidka New Member

У мене було весілля у ресторані "Гетьман", що у Винниках. Дууууууууже класно ! І кухня смачна, і досить нормальні ціни, і музика хороша, і тамада також ... Хоча танцпол всередині замалий, але якщо справляти в теплу пору року, то танцпол у дворику і досить великий. В мене було весілля на 120 чол. і вмістились. Хоча в мене весілля було у 2007 р., а там вже добудували приміщення, зробили номер для молодят, одним словом - покращили. Фуршетний стіл був на першому поверсі - шикарний - були колісниці з ананасів, всі фрукти були вирізблені, гості були у захваті. Тільки не було комірки де зберігати свої речі, може вона уже і є. Але було СУПЕР !!!!

---------- Додано в 08:26 ---------- Попередній допис був написаний в 08:17 ----------

В мене там в їхньому готелі була перша шлюбна ніч - СУПЕР !!! Також там справляла Новий рік - досить не погано. Мені там не подобається те, що всі гості молодих сидять по різних кутах від молодих. А так там КЛАСНО !!!

21. domino

domino Well-Known Member

в нас людей не багато, так шо в бєсєдках ніхто сидіти не буде, а також за тими віддаленими столами, всі будуть сидіти перед нареченими!