У кого де було весілля?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ БУЛО весілля (ювілей/ДН/хрестини/роковини). Якщо НЕ БУЛО - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

Останнє редагування модератором: 24 Травень 2015
  2. malyshka

malyshka New Member

Відповідь: У кого де було весілля?

Ми замовили зал в Геліконі! Там офігенний він! Але хто що знає про цей ресторан напишіть!:girl_smile:

3. BlondyGirl

BlondyGirl Member

Взагаліто не люблю псувати настрій подібними постами, але раз ви вже самі цікавитесь, то он відгук про цей зал:

4. DIVA

DIVA New Member

зал дыйсно класний!!!! але занадто багато умов ставлять...
    була на весіллі літом..так столи були дуже скромні на такі гроші...

5. malyshka

malyshka New Member

BlondyGirl: про ці умови нас попередили відразу, хоч деякі з них вже в них не існують( як на приклад замовляти по 100 гр алкоголю), а про підвищення ціни і прикрашення залу нам відомо.

6. DIVA

DIVA New Member

а яка зараз цына на особу в ГЕЛІКОНІ

7. malyshka

malyshka New Member

300 грн., але мені сподобалось, що ми укладали договір з власником

8. Darcy

Darcy Well-Known Member

Ми були в Геліконі, їздили дивитись (в подруги весілля в серпні). Нам зал не сподобався. Але це на наш смак...
    Що не сподобалось: зал на 2-му поверсі, а туалет на першому. Плюс туалет дуууууже маленький і незручний. Уявіть собі, як туди заходити в платті та ще й з дружкою... Не знаю, може в них там ще туалети є, бо 1 чол. і 1 жін. - це явно замало.
    Ще нам не сподобався запах в тому залі...
    Ну але це наша думка така. Я нікого не агітую і не відмовляю.

9. DIVA

DIVA New Member

і що ви з того всього обрали:girl_claping:

10. malyshka

malyshka New Member

В нас зал на 3-му поверсі, і там з туалетами і запахом, і взагалі з комфортом все ок! Другий поверх і справді гірший!

11. Darcy

Darcy Well-Known Member

Якщо це питання до мене, то обрали ресторан "Марго" на Джерельній.

12. romawka

romawka Member

Мої знайомі теж хотіли в Геліктоні і вже, але відмовились подивившись меню, оскільки там дуже малі порції порівняно з ін. ресторанами!!!

13. DIVA

DIVA New Member

[/COLOR]
    це якраз недалеко від мене- хороший вибір,смачна кухня ,вишуканий інтерєр,дуже уютний!!!!

14. Darcy

Darcy Well-Known Member

15. DIVA

DIVA New Member

а от в мене подруга замовила в бенкетному залі-Медова Печера...давніше писали ,що там непогано, і кухня смачна ,зал просторий..хотілось ще почути відгуки про неї:girl_smile:

16. SuperRhino

SuperRhino Active Member

А ми гуляли наше весілля в ресторані "Магнат" що на вул. Мазепи. Трохи незручно було те, що гості сиділи на 2 поверсі, а танцювати треба було на 1, але виручило те, що там є закритий дворик дуже гарний, на якому могли діти бавитись, і гості подихати свіжим повітрям виходили :girl_smile: А потім і танцювали навіть на дворі, бо наше весілля було в серпні і було неймовірно жарко!!! А кухня смачна у тому ресторані, принаймі всі залишились задоволені їжею :girl_smile:

17. NATIC

NATIC New Member

Ми замовили весілля в "Будьмо"(Малехів),зал сподобався і ціна підходить, але всеодно переживаю:girl_in_dreams:, може в когось там було весілля, то поділіться враженнями. І ще ми в них відразу музикантів замовили(2мужчини і дівчина) може і про них хтось якісь відгуки чув.

Останнє редагування модератором: 20 Березень 2010
  18. Natalya

Natalya Well-Known Member

Підтримую слово в слово. Наше весілля було там у серпні 2006.

19. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

я була там на весіллі в січні. Зал гарний-правда в тому де танцювати було трішки холоднувати (на дворі в той день було -20), кухня смачнюща, офіціанти бігали як ошпарені...Але музиканти насправді слабенькі...грали якось так недоладно не знаю може то на мій смак

20. NATIC

NATIC New Member

Ми їх слухали на диску то так ніби нічого, але шось я почала переживати:girl_cray: Але як буде так буде, ми їх вже замовили. Може ще досвіду наберуться до вересня:girl_smile:

21. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка