У кого де було весілля?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ БУЛО весілля (ювілей/ДН/хрестини/роковини). Якщо НЕ БУЛО - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

Останнє редагування модератором: 24 Травень 2015
  2. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

Відповідь: У кого де було весілля?

В нас теж було у жовтні весілля в Василині. :girl_smile: Дуже-дуже всі задоволені!!! Ми абсолютно не переживали на весіллі ні за стіл, ні за музику, ні за обслуговування. Все було дуже організовано, кухня дуууже смачна - всі хвалили. Для молодих є окрема кімнатка, де можна поставити речі і подарунки, ключ дають молодим і ще є окремий туалет, що дуже важливо.
    Ціна нормальна, спиртне, солодке і різні продукти, що залишилися, нам віддали.
    Музиканти теж були з Василини - дуже хороші хлопці. Про яку музику ми з ними домовилися - така й була. Будь-яке замовлення від гостей узгоджувалося з нами.

3. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

всім привіт))) перечитала всі ваші розповіді, і лише трішки згадувалось про семінарію Світого Духа в Рудно. Чула що там досить смачна кухня і не обкрадають. І приміщення хороше, але ні фотографій ні іншої інформації не маю. Мождиво хтось щось знає. Розкажіть будь ласка))))

4. Lanichka

Lanichka New Member

Привіт. На рахунок семінарії, то там дійсно дуже класно, кухня смачна, офіціантами є семінаристи, обслуга в них гарна. Зал просторий, багато місця, прикрашений, на дворі ялинки, є де пофотографуватися . От тільки мушу розчарувати- на днях туди дзвонили- хотіли замовити там, а виявилося що вже всі суботи і неділі заняті до жовтня, нам запопонували аж на 17 жовтня .

5. Pazunika

Pazunika New Member

А ми святкували весілля у Свіржському замку:girl_smile:

6. Ivanna

Ivanna Well-Known Member

Там дійсно гарно! Була там на декількох весіллях і + рядом живу. Кухня дійсно смачна, недавно зроблені ремонти, природа, сервіс хороший, постійна охорона. І теж чула, що не обкрадають віддають все до останнього кусочка, навіть як лишилося зовсім чучуть... В мене сестра, як то кажуть на виданню, то ми вже приглядаємося.

Останнє редагування модератором: 7 Січень 2010
  7. simona

simona Well-Known Member

А детальніше, як все відбувалось?

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну і як? у вас вже було весілля? сподобалося в Аркані? Які там ціни, могли б ви написати?

9. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

в Аркані не святкували весілля, але років два тому були там на корпоративі. Кухня суперова, атмосфера залу мені не дуже сподобалась, але то на мій смак, враження загалом заклад склав гарні.
    Ми на весілля їдемо в Малехів 24 січня, хтось був в тамтешніх ресторанах??? Бо не знаю в якому саме, здається в "Будьмо"

10. Vona

Vona Member

Була в "Будьмо". Кухня сподобалась, навіть дуже, а саме їхній печений хліб(самі печуть) і грибна підлива, насправді все було дуже смачно. Місця багато (весілля було на 180 осіб), туалети пристойні, зал гарно прикрашений (вони самі оформляють). Можна по території погуляти, посидіти в альтанках (то було влітку). Одним словом мені сподобалось.

11. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ми в "Будьмо" святкували корпоратив, кухня дуже смачна, місця багато, музика своя є, було трохи холодно, але то напевно через те що нас було мало :girl_smile:
    Зал там взагалі прикрашений як на весілля, все біле, але трохи забагато квіточок, але то хто що любить. І готель ще є, для приїжджих гостей зручно.

12. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Також була в "Будьмо". Склались найприємніші враження, кухня смачна, зал гарний, обслуга приємна. Ніяких негативних моментів не було.
    щось я там не пригадую альтанок (може пізніше їх доставили).

13. korivko

korivko New Member

Всім привіт!в нас весілля було 9.11.2008р,на вул.Кульпарківській кафе-бар Скнилівок кухня супер,зал великий на 120 чол.,дають ключ від підсобки де зберігали солодке горілку,навіть подарунки там сховали,а так всі наші знайомі,що там робили весілля задоволенні і ціна влаштовує всередньйому від 100 грн залежить від меню.

Останнє редагування модератором: 11 Січень 2010
  14. sweet baby

sweet baby New Member

і як?
    Напишіть, будь-ласка!!!

15. DIVA

DIVA New Member

скажу по секрету є вільне місце в РУДНО Р-Н "СТОЖАРИ"....ПИШІТЬ В ПРИВАТ:clapping:

16. Oks@nk@

Oks@nk@ Well-Known Member

Ще навіть є вільне місце??? Цікаво на коли???? Просто чула,що там до вересня практично все вже розписано, хіба що якась неділя вільна!!!
    В нас там було весілля в серпні 2009 року, ми дуже задоволені!!!!

17. vitek

vitek Member

Дівчата, може хтось чув про ресторанно-готельний комплекс Злата в Пустомитах, який відкрився недавно?

18. Lanichka

Lanichka New Member

Про Злату не чула, але ми були в Єдельвейсі у Пустомитах, там гарно і ціни нормальні, мені сподобалось, але дата не підходить. А в Єдем взагалі нема чого заходити.

19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а можна поцікавитись чому?
    я рік тому заходила, то на сходах позковзнулась і побила коліно:) але думаю в Вас думка через щось інше склалась?;)

20. Lanichka

Lanichka New Member

По-перше, ціни високі, адміністратор нам прочитала шо туди входить з меню, мені не сподобалось, за такі гроші можна набагато більше замовити. Крім того ше й 30грн з кожної особи за оренду.
    По-друге, фуршетний стіл вони ставлять в курильному залі, то там де кальян бар, і туди треба йти через якісь коридорчики.
    Зал для танців, зовсім непрактичний, ті сходинки там зовсім не вписуються, і слизький.
    Єдине, що сподобальсь, то гарний інтерєр.

21. vitek

vitek Member

Розумієте ми шукали ресторан, і щоб близько був готель. І замовили Злату. Але вона відкрилась тільки 5.10.2009, інтерєр мені підходить, ціни тоже,тільки цікавить кухня і їхнє обслуговування. Може, хтось був в Златі на весіллі?