У кого де було весілля?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ БУЛО весілля (ювілей/ДН/хрестини/роковини). Якщо НЕ БУЛО - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

Останнє редагування модератором: 24 Травень 2015
  2. Julietta

Julietta Member

Відповідь: У кого де було весілля?

А якого числа???::girl_wink:

3. Пуся

Пуся Well-Known Member

4 вересня :girl_in_dreams:
    І хочу добавити якщо ще хтось планує весілля у серпні-вересні 2010 то варто поспішати бо зали в більшості вже всі заняті ) На суботи, ну а неділь вільних ще є багацько )))

• Подобається Подобається x 1
  4. enigma

enigma Well-Known Member

:8::eek::confused:

За рік зал замовляти???? атас! Ми замовляли за 3-4 місяці, в Василині в результаті замовили, і все нормально. Там, де їздили по залах теж вільно було дещо.
    Але за рік планувати весілля? Як на мене то троха дико... Сорі за офф

5. Julietta

Julietta Member

Ми теж думали про цю дату!!! Але той зал був вже зайнятий! Тому перенесли на 18 :girl_in_dreams:

Зате є з чого вибрати:girl_cool:

Останнє редагування модератором: 14 Жовтень 2009
  6. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Ми теж замовляли за 3-4 місяці, правда в нас було в неділю. Але ми з того проблеми собі не робили. Та й як виявилось потім нам ще й дуже пощастило з погодою, бо весь тиждень лив дощ і в суботу теж а в неділю була суперова погода.

• Подобається Подобається x 5
  7. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Зал за рік! А я за два місяці замовила Сантіно, але то було 5 років тому. Зате є позитив - зал замовлений, вже ніхто з наречених не передумає, бо замовляти зал то так проблемно:girl_smile:

• Подобається Подобається x 3
  8. Пуся

Пуся Well-Known Member

Можливо можна і за 3 місяці спланувати Мала такий досвід коли сестра одружувалась це дурдом був. А зараз на власному досвіді говорю чо більшість ХОРОШИХ залів вже зайняті. А в одному мені сказали що моє 4 вересня ще в травні заняли. Отакто А про Василину я вже говорила там ще є вільні дати але з таким їхнім ставленням.... може комусь підійде. Дико не дико Але ми навіть горілку вже купили Вона не скисне а гроші зекономимо )

Enigma а ви з ким в Васелині на той момент домовлялись про все??? Бо зараз там такий дядько неприємний що ми передумали і замовили інший зал

Останнє редагування модератором: 14 Жовтень 2009
  9. enigma

enigma Well-Known Member

Здається Ігор адміністратора звати. Нормальний мужчина. Мої відгуки по ресторану можете прочитати десь в цій гілці.
    Мама казала, що колись туди заїзжала по весільним нашим справам, то був інший адміністратор присутній - ось він неприємний направду.

10. Пуся

Пуся Well-Known Member

От нам точно попав той неприємний Шкода але мабуть так мало бути)) Це доля. Але сам ресторан справив приємне враження Доречі перед тим як шукати зал перечитала все що ви тут понаписували і це дійсно полегшило пошуки!
    Такшо ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ

• Подобається Подобається x 2
  11. Hruska

Hruska Well-Known Member

І для мене було дико!!!...:girl_devil: коли ми своє весілля планували...думала, якщо в січні заручини, то десь на червень, липень, серпень можна планувати дату...:girl_curtsey:ага...щоб часом...аж на жовтень було вільно..тож...тепер не молоді диктують умови на ринку весільних послуг, а самі учасники цих послуг...тож не дивуйтесь...!!! Нічого дикого тут нема!!! Такі обставини!!!:girl_crazy:

Правильно робите Пуся...в мене весілля 3 жовтня було...я те ж саме пережила...і горілку в січні купляли, і зал замовляли...про те, що ви раніше щось зробили потім собі ж дякуватимете...
    А от з фото і відео ми щось забарилися, в липні думали будемо замовляти, бо до жовтня ще 3 місяці - трохи забагато часу...ага...де ж там...і тут таке саме...вже майже всі оператори були заняті (за помірну ціну)...нащастя найшли..знайомих знайомі...т.п...:girl_crazy:

12. Salamandra

Salamandra Well-Known Member

Ми замовляли за рік і один місяць... Нічого дикого тут не бачу :girl_smile: Просто краще зробити то раніше і вибрати справді те, що подобається і підходить, а не вибирати з того, що залишилося...:girl_smile:

Ми доречі також святкували весілля в Василині... Я вже десь писала про нього відгуки...

Я напевне знаю, про кого Ви говорите, бо в нас точно був не Ігор :girl_smile: Він мені з самого початку також не сподобався, і ставлення в нього було не хамське, а скоріше зверхнє... Але з часом (після кількох наших розмов) він так добряче попустився і вже співав біля нас соловейком... Думаю, потрібен був час, шоб до нього звикнути... :girl_smile:

13. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

Для мене тоже це було якось незвично:girl_mad: Спочатку шукали зал на серпень -вересень нормальних вже не залишилось, тільки дорогі ресторани ( а ми плануємо весілля не дуже маленьке ), або за містом, тож вирішили перенести навесну. Замовили зал :girl_claping: і тепер спокійно можна замовляти усіх решта ...

14. Julietta

Julietta Member

На якому зупинились?

15. Virginia

Virginia Well-Known Member

Так, розказую! Весілля в нас було цієї суботи в ресторані готелю Гетьман! Хто був, той знає, що зал там м"яко кажучи не дуже, але.... маю одну знайому яка займається оздобленням залів, то вона мені зробила казку (кого цікавить пишіть в пп).
    Дальше кухня! Кухня надзвичайно смачна, багато різних смаколиків, типу персиків фаршированих, мозгів.
    Персонал! Взагалі не дуже! А крадуть так.... що я в шоці була. З фуршетного столу три пляшки мартіні пропало)))) не говорю про все решта!
    Ще! Якщо в вас весілля більше ніж на 80 людей, то місця буде мало!

• Подобається Подобається x 12
  16. superdetka

superdetka Well-Known Member

А в нас весілля було на вул. Медової Печери, бенкет-хол "Медова Печера". Зал великий, в нас наприклад було 180чол., і місця було вдосталь. Зал простенький, нічого особливого, але в день весілля оформили гарно. Якщо весілля від 150чол, окремий зал виділяється для фуршету, а фуршет там оформлюють просто фантастично (не сприйміть за рекламу, я від щирого серця), і кухня досить смачна, і офіціанти ввічливі, одне погано: на підлозі - плитка, і дуже слизько танцювати. А ще нам феєрверк заборонили:girl_cray:, там близько будинки, і кажуть, що люди скаржаться. А так загалом все чудово.:girl_claping:

17. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А яка там ціна?бо коли я ще вчилась поруч, там було досить дорого

18. superdetka

superdetka Well-Known Member

Ну в нас весілля було 30.08.08р., то було 170грн. з чоловіка, це була на той час нормальна ціна, бо тоді в інших залах (не враховуючи столовок), вже зашкалювало за 200

19. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

На високому замку в ресторані

20. BlondyGirl

BlondyGirl Member

В мене було весілля в Форосі, але я не залишилась задоволена. Кухня там доволі непогана і обслуговуванням задоволена, але перед самим весіллям вони ціну змінили на яку домовлялись спочатку і алкоголя частину заставили в них купити, про що також мови не було.

21. Chris

Chris New Member

Усім привіт! На даний час безпосередньо причетна до питання пошуку залу... :) Плануємо наше весілля. Щодо залу, який ми шукаємо: кількість 120-180 (на таку велику кількість людей зал знайти трохи важче, набагато легше знайти менший - кого цікавить можу порадити зали до 120 людей) і хочеться, щоб ще рівень був кращим, ніж проста столова, але ціна не надто велика. В кого схожі запити, розказую з свого досвіду :)
    1. "Озеро" в Глинній Наварії: гарно, але для нас задорого (350 грн з людини + 2500 оренда залу;
    2. "Гелікон" - теж дуже гарно, 270 грн місце + оренда залу;
    3. "Гранд Резорт" 300 грн місце (того року);
    4. "Озерний край" 250 грн (того року) + оренда залу + парковка + автомати на каву, на пиво... одним словом трохи назбирується (це ціни от цього року, вчора у знайомої там було весілля);
    5. "Галичина" (вул.Тролебуйсна, max 120 чоловік) - ціна 250 грн;
    трішки дешевші варіанти... відповідно і рівень тут трішки нижчий:
    6. "Юність" - непогано, але 200 грн з людини (це цього року) + оформлення залу усе ваше;
    7. Банкетний зал "Провесінь" (Тракт Глинянський) - зовсім не сподобався, деякі їдалки мають кращий вигляд, оформлення залу непогане, але все решта... ціна 200 грн ( ну це на мій смак, може зі мною хтось не погодиться);
    8. "Олімп" в Янові (так-сяк...) 200 грн;
    Зупинилися покищо на ресторані "Будьмо" в Малехові. Може хтось щось знає про нього? Буду вдячна за інформацію