У кого де було весілля?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ БУЛО весілля (ювілей/ДН/хрестини/роковини). Якщо НЕ БУЛО - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

Останнє редагування модератором: 24 Травень 2015
  2. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

А на наше весілля випав найспекотніший день у Львові минулого року) Тому роблю поправку: в "На Розі" не справляються кондиціонери, коли на дворі більше 30 градусів.

Оооо, "Гуцульська гражда"... Нас там так намахали на дн чоловіка, що досі соромно перед гостями, порції були наполовину менші, ніж було заявлено в меню, стіл був майже пустий, хоча обіцяли, що їжі буде забагато, а довелося бігати дозомовляти. Хоча, то було в корчмі, може в ресторані справи кращі.

Останнє редагування модератором: 4 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 2
  3. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Відповідь: У кого де було весілля?

А ми вчора відгуляли весілля чоловікової сестрички в залі телецентру на Високому Замку. Всіх нюансів ще не знаю, але 170 грн з людини, своя мясна нарізка, солодке і спиртне. Стіл на ті гроші ломився. Зал чоловік на 100, має велику веранду під дахом для танцмайданчика, гарна територія, де можна погуляти, провітритися. Недолік - відсутність кондиціонера, трішки душно було, але терпимо.

Я так зрозуміла, вони не дуже давно відкрилися, і зал ще не забитий. Сестричка знайшла менше як за місяць до весілля.

• Подобається Подобається x 4
  4. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Були в неділю на весіллі в "Оксані" на Городоцькій-сподобалось.Тарілки в два ряди і дуже смачно,зал прикрашений,кондиціонери працювали,танці в іншому залі.Єдине,що не сподобалось-ті круті сходи зразу на вулицю(ходила за дитиною крок в крок).

• Подобається Подобається x 1
  5. Sokolova

Sokolova Well-Known Member

Дівчата, а хто був вже на весілля в цьому новому ресторані Оріон (цей, шо за Львовом)? Поділіться враженнями

6. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Вони вже там років 50 відколи стоїть телестудія. Просто господині міняються. Мені особисто там взагалі не подобається.

7. Ука

я не була там раніше. Але з розповіді сестри взимку там зробили ремонт і все поміняли, раніше була класична совдепівська їдальня.
    Можливо, я така непретензійна, але мені справді дуже-дуже сподобалося. І оформлення, і ставлення, і стіл був дуже багатий і смачний при доволі невисокій ціні. Мама казала, що з господинею теж жодних проблем не було, виключно позитивне враження. Звісна річ, смаки у кожного свої. Згодом, як будуть фотографії, то щось покажу.

8. alpha81

alpha81 Member

Всім привіт!!!! тут перший раз, зайшла по пошуку, адже сама готуюсь до цієї визначної дати але тільки на першому етапі, саме шукаємо зал.
    Багато бачу про "Гуцульську гражду", всіх кого цікавить, бо мене також, напишу, бо там буде у подруги в суботу весілля, так шо чекайте моїх вражень, ше й її розпитаю, бо самі туди їздили й розпитували.
    А хто шо може розказати про Марсель, бо там були, ніби нічого так, але обїздили купу всього і вже самі розгубились

9. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

В кожного точно свої смаки. Але кілька разів там обідали. коли вам розігрівають позавчорашній борщик до того ж підкислий, дають відбивну як черевик тверду і ще й кажуть швидко їжте бо на другу годину замовлено бенкет вражень добрих не може бути. Окрім того якщо б ви зайшли до них на кухню і все це побачили ПОВНА АНТИСАНІТАРІЯ ви б так не думали. А грецький салат в них про Грецію і не чув. А печія потім мама дарагая. А щодо господині і як вона ставитьсчя-як вона може ставитись погано-гроші ж заробляє.

10. La esposa

La esposa Moderator

по світлу той зал трохи темнуватий, ваш оператор буде не в захваті. хіба світло своє притягне...

11. Ука

власне, ніколи не доводилося там обідати, лише оце весілля і грецького салату в меню забави не було, тому не знаю. А от на кухні були, жодної антисанітарії не помітили. З боку страв - зауважень жодних, все було надзвичайно смачно. Сподобалося, що не було класичних салатів з майонезом - вони б у спеку просто не витримали. Натомість дуже багатий асортимент приготованих мясних і рибних страв, страв з грибами. Фарширована грибами курка, то взагалі була смакота надзвичайна.
    Оператор зауважень не висловлював, яким буде фото і відео - побачимо.

12. Selena

Selena Well-Known Member

Ми також коли шукали зал, то розглядали Марсель, після ремонту там дуже гарно і ціни помірні.Якщо у вас весілля до 80 чол - то мало б бути непогано, а якщо більше боюсь зовсім місця мало буде!

• Подобається Подобається x 3
  13. Romashka

Romashka Member

Ми плануємо замовити у "Гуцульському дворі", але не знаємо яка там кухня.Дівчата,можливо в когось там було весілля?

14. enigma

enigma Well-Known Member

Кажуть, що ніби так непогано, але особисто не була там на забавах, тому не можу на 100% казати. Коли шукали зал для весілля, то заїзжали туди - бармен, з яким розмовляли стосовно замовлення весілля там, дуже хамовито і зверхньо себе вів, ніби ми йому ше грошей винні. Тому там одразу і відпала охота мати свою забаву. Це ясна річ індивідуальний випадок.

15. krab

krab Well-Known Member

В сестрички було весілля в "СВ":) Там супер,офіціанти класні і смачно готують:)

16. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Це проблема усіх так званих "модних" закладів на які є попит. Бармени ведуть себе так, ніби вони власники ресторану.:girl_smile: Зате адміністратор в Гуцульському дворі приємний. На весіллі я там не була, але ми там пару раз замовляли забави - залишились задоволені, кухня смачна і порції великі, гарна територія і своя музика.

• Подобається Подобається x 3
  17. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Не висловлював бо може там працює чи працював

18. Holly

Holly Moderator

А в нас весілля було у навчальному закладі, де я працювала. Перед весіллям якраз зробили гарний ремонт, почепили нові тюлі (дизанерські). було непогано. Їли в їдальні, танцювали в холі. Зал прикрашали самі. Музиканти були свої, суперські. Заміняли тамаду. Ніколи не шкодувала, що робили весілля там, а не в ресторанні. Хоча якби я там не працювала, то ніколи б не шукала НЗ з їдальнею. І за то ми заплатили смішні гроші. За світло+газ 120 грн. і 500грн. поврам, за те що готували. Єдине всі продукти ми мусіли купляти і завозити самі.

• Подобається Подобається x 4
  19. alpha81

alpha81 Member

у суботу там у куліжанки вессілля, погуляємо скажу свої враження, взагалі цей зал ми також розглядали для себе, але відгуки моїх рідних про святкування днів народжень колективу, прочому які там були неодноразово, бо це близько від їхньої роботи, то кожен раз гірші і гірші (так як маленькі порції страв, не дуже смачна кухня, завжди щось подописують в рахунки і за музику платити заставляють хоча казали що не треба буде)..так що вони перейшли сві корпоративні святкування в інше місце, але можливо це невеликі бенкети, а з вессілями в них інакше

ну от дві різні думки...і попробуй собі придумай..мають так завжди, одним подобається іншим ні..так що головне гарний настрій..а порції якщо маленькі це не біде..не один же там салатик буде

а коли плануєте??? бо ми також думали між граждою і марселем??????

може хтось чув про весільний зал на Зеленій 253, найшли на одному з весільних сайтів львова, там були, до залу нема чого придертись, а от що там кухнею???? це ж не ресторан, а тільки весілля роблять, може хтось щось сказати??????????????

Останнє редагування модератором: 5 Серпень 2009
  20. Oks@nk@

Oks@nk@ Well-Known Member

В суботу будемо гуляти наше весілля в Рудно в ресторані "Стожари", їхати туди зі Львова 20 хв не більше (по Львову де коли добратися буває довше)!!!! Те що я пока бачила мені дуже подобається, але все решта зможу написати після того як відгуляємо!!!!
    Думаю там (в Стожарах) краще ніж в Гражді, говорю з власного досвіду, бо лише в червні в Гражді святкували випускний і відгуки я вже про це місце писала!!!!

21. Сянька

Сянька Well-Known Member

Ми в суботу були на весіллі в кулінарному училищі на Пулюя. Розкажу мої враження: гарна територія, досить великий і просторий зал, де сиділи гості, і місця для танців для 160 чоловік(стільки було на весіллі) більш ніж достатньо. Дуже гарно був прикрашений зал композиціями з живих квітів, але це замовлялося в флористів, які також прикрашали і машини. Кухня дуже смачна і дуже багато всього, а ще були різні тістечка і оригінальна нарізка фруктів, точно не знаю чи то замовлялося там, чи в іншому місці. Загалом все сподобалося. Дуже багато схвальних відгуків чула про той зал, але була там вперше.