У кого де було весілля?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ БУЛО весілля (ювілей/ДН/хрестини/роковини). Якщо НЕ БУЛО - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

Останнє редагування модератором: 24 Травень 2015
  2. RybaKotyk

RybaKotyk Well-Known Member

Відповідь: У кого де було весілля?

Для маленького весілля дуже гарний ресторан "Львівська прем'єра" (в муніципальному театрі (ПриКВО) на Городоцькій.

• Подобається Подобається x 2
  3. Марточка

Марточка Well-Known Member

А ВИ ТАМ БУЛИ НА ВЕСІЛЛІ?Бо я нічого не можу знайти по цьому ресторані

• Подобається Подобається x 1
  4. Victi

Victi Well-Known Member

Була на дні народження в "таємниці", що на пасічній, десь така кількість людей і була. Може б і для весілля підійшов, от незнаю правда як вони тоді столи ставлять.

5. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

Відповідь: Наші весільні фото :)

а в нас весілля було в ресторані "Вольтер"**** на Липинського, літо 2006 рік, 110 чоловік. Кухня там дійсно смачна. Запамяталося на все життя, ... але так скоро закінчилось:sad:.

• Подобається Подобається x 3
  6. RybaKotyk

RybaKotyk Well-Known Member

Важко прогуляти власне весілля:xaxa:Всі лишились дуже задоволені, але цей ресторан дійсно тількі для невеликого свята!:)

7. Victi

Victi Well-Known Member

Відповідь: Наші весільні фото :)

І чого немає великого ілюстрованого каталогу залів для весіль. Про стільки нових ресторанів дізнаюся.

8. Марточка

А телефончик туди не підкажете?

9. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

В нас було в "Лагуні" на Личаківській,50-на 48 гостей.І місця нам хватило і кухня супер.Правда то було літо і ми потім перемістились в дворик танцювати-то вже за столи й іти не хтілось.так класно було.Якщо в когось літом весілля і на малу кількість-то можна там робити!

10. Марточка

А хтось чув за бар "Ескалібур"?

11. Відповідь: Наші весільні фото :)

В мене було в готелі Власта і місця багато і ціна не кусалась:radist:

12. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Якщо про дуже непогані, то наприклад ресторан "Прага", маленький зал в "Високому замку" .
    Хоча є й багато інших, хтось може і у "криївці" весілля робити :)

Я там три рази був, щоразу було все ок. Обслуга хороша, кухня хороша, вцілому сервіс чудовий, приємний інтер’єр.
    Нажаль фотографії залу не покажу бо вони з гостями.

Останнє редагування модератором: 26 Липень 2009
  13. Fenomen

Fenomen миється в бані

У нас було весілля в " Наварії Новій". Зал красивий в аристократичному британському стилі. Весілля було 1,5 роки тому, цін зараз не знаю, але дорого. Інтер"єр вишуканий, меню хороше, офіцианти повільні. Відвалили суму, зате випендрились!:)

Останнє редагування модератором: 6 Березень 2009
  14. Макарена

Макарена Well-Known Member

А я не буду така "модна":),як ви, бо весілля святкувала майже 10 років тому в "Марселі", що по вулиці Вол. Воликого, але мені так подобається говорити, що весілля було в Марселі, а потім уточнювати:xaxa::xaxa::xaxa:

15. Siania

Siania Love Life

Ой, розкажіть як все було!!! У мене в вересні там!:clapping::clapping::clapping:

16. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Я думаю, що то зараз про Марсель не дуже актуально буде. там багато чого помінялося за 10 років. Але після ремонту так так вишувано стало, бо до того вже якось було не те.

17. Siania

Siania Love Life

ну, зал я бачила, мене цікавить кухня, підхід...чи не крадуть, думаю власник там не мінявся, а як не міняється власник, то все може бути як 10 років тому, просто з ремонтом:)

18. Макарена

Макарена Well-Known Member

Дійсно, згідна з Нефертіті, що за 10 років багато змінилось...Всеодно знаю чим вас потішити: музиканти казали, що в залі дуже хороша акустика (таких залів мало), тому музика була - одне задоволення, хоч це ще й від музикантів залежить. А так зал компактний, зручний - я дуже задоволена. І ще мені часто згадуються сходи, по яким мусите підніматися, потім на відео під музику гарно дивиться, як молода в платті ними йде.:):) Щасливого заміжжя, веселої забави.
    P.S. Весілля теж було в вересні.

А власники вже помінялися 3 рази, це точно!

Останнє редагування модератором: 6 Березень 2009
  19. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

гиии пам"ятаю я Марсель років 10 тому:xaxa: а Аякс який був :confused: з теперішніми не порівняти. Ліпше не згадувати, а то себе старою починаю відчувати :xaxa:

20. Марточка

а хтось робив в Аяксі ,розкажіть що там

21. Tetjana

Tetjana Well-Known Member

Хто святкував в будинку вчених? Розкажіть як оформляли зал, де танцювали, сиділи, фоткалися?