У кого де було весілля?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ БУЛО весілля (ювілей/ДН/хрестини/роковини). Якщо НЕ БУЛО - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

Останнє редагування модератором: 24 Травень 2015
  2. Mashulia

Mashulia Well-Known Member

Кілька разів чула нарікання на кухню "Варшави". Але зособистого досвіду - дуже навіть не погано. Ми були там на весіллі два роки тому, все сподобалось.

3. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Була там на весіллі двічі-з + це дуже добра кухня,сервірування,є круглі столи.З мінусів тіснувато,(гостей здається було 120) особисто мені там низька стеля, фуршетний стіл був в залі для танців,то ним було нереально скористатись-зробити собі кави і щоб тебе не штовхнули танцюючі. Як і дивитись шоу-програму,для якої банально забракло місця.
    Робили там декілька разів менші забави-дуже добре гриль-меню, влітку є батут і качельки на дворі для дітей, і якщо не зміниться адміністратор-то вам страшенно пощастило,справжній професіонал своєі справи. При складенні меню повністю поклалась на нього,все було безпроблемно,вчасно,без нав'язування лишнього.

• Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  4. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Не зовсім весілля, але досить велика гостина. Були в ресторані "Відень" і хочу залишити відгук, може комусь знадобиться. Бо загалом думаю там цілком можна зробити невелике весілля. Оскільки ми були в якості гостей в ціні не зорієнтую. Але по кухні скажу, що дуже смачно приготували, гарне оформлення. Що особливо сподобалося - слойка до борщу була теплою ніби щойно спечена. А це вже як на мене певний показник. Офіціантки були дуже привітні і уважні.

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. mazepynka

mazepynka Well-Known Member

Вже цього кафе і немає((
    "Лісова пісня" на вул Природній вмістила 100 гостей - інтер"єр середнього класу, зате меню було розкішне - різноманітне і смачненьке!

6. pullitko

pullitko New Member

Привіт. Давно це вже було)але можливо скажете щось за кухню.персонал і т.д. Високого замку?)

7. pullitko

pullitko New Member

привіт) А де ваші гості танцювали? там є якась терасса на дворі. І Ваші фото не були темними? На веб сайті виглядає що мало вікон і фото якісь жовті.
    --- дописи об"єднано, 13 Січень 2016 ---
    пРивіт Можете порадити координати хоршого пекаря ?

8. lesja.f

lesja.f Well-Known Member

кухня у них смачна, усе свіже, які там порції -я уже не пам'ятаю, але голодним там ніхто не був. Зал дуже гарний. Вони дуже бережуть свою репутацію, тому персонал підбирають ретельно. Солодке і алкоголь дозволяють приносити свої, а от м'ясне - ні.

Останнє редагування: 14 Січень 2016
  9. pullitko

pullitko New Member

На скільки він осіб?

10. Siania

Siania Love Life

Не скажу, бо не цікавилась, але зал великий досить.

11. Emotional Lady

Emotional Lady Well-Known Member

Писала раніше (сторінка 101) про танці і свої переживання на ту тему, бо теж святкували в Євроготелі весілля.
    Додам лише, що тераса в них залишається для їхніх відвідувачів під час весілля, для танців окремо не виділяють.
    Та і я б назвала її швидше баром. На нашому весіллі там був стіл наших підрядників (ведучий, фото, відео, музиканти, координатор).
    Все весілля проходить в одному залі - нам було зручно, всі гості на танцполі вмістилися без проблем (було запрошено 42 людей, переважно молодь, танцювало людей 30 як мінімум).

Тепер щодо освітлення.
    Вікон там здається 6 і вони великі, тому поки на вулиці світло - фото не темні.
    Потім вмикають світло жовте (особисто я таке люблю, біле як в лікарні - не для мене).
    Тим більше, якщо ваші музиканти будуть мати своє світло, то вечірні фото з танцями будуть саме з ним.
    Фотографи, як правило, знімають лише до 1-го танцю.

• Подобається Подобається x 1
  12. Volpes

Volpes New Member

Дівчатка, будьте ласкаві, підкажіть може в когось було весілля у Василині чи у Винній горі у Винниках, поділіться враженнями)

13. Carrie

Carrie Member

@pullitko в нас було весілля в серпні 2014 року в ресторані Високий замок, все було дуууже добре, до кухні взагалі ні яких питань. Про цей ресторан зараз дуже багато відгуків є не позитивних, але я вам скажу, що він вже існує купу років і по сьогодні тримає марку

14. pullitko

pullitko New Member

У вас в якому залі було?і де танцювали?

15. Volpes

Volpes New Member

Можу розповісти про такі ресторани:
    1)зал готелю гелікон - нічого особливого, кухня проста, зал не дуже сподобався
    2) Гетьман (Винники) - зал великий, гарний, кухня непогана,все б чудово, якби не хамовите ставлення персоналу
    3) Статус ( Малехів) - два зали на 60 і 70 людей, дуже гарних, але у меншому досить мало місця, якщо всі ваші гості активні, то бракне місця для танців
    Кухня дуже смачна, обслуговування на вищому рівні, адміністрація - чудова

16. Olessya

Olessya Well-Known Member

Була на міні-весіллі кілька років тому. В загальному, сподобалось - особливо інтер'єр. Готують добре. Єдине нарікання - замовила морозиво, а принести мені забули. Але це вже дрібниці, плюсів було більше.

17. hontaras

hontaras New Member

Народ хто що може сказати про ресторан "Маєток" у Зимній воді? як там кухня?

18. mazepynka

mazepynka Well-Known Member

Були двічі на весіллях в ресторані "Старий двір" на Левандівці - страви українські традиційні - смачні, інтер"єр теж нічогенький - столи на другому поверсі, а танці на першому. З недоліків - це те, що немає затишного подвір"я.
    І особливо потішили музиканти - гарні голоси і репертуар цікавенький)

19. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

В мене було весілля в "Оазис" на Сихові. Враження залишились незабутніми. Всі гості були у захваті, музикою, обслуговуванням. Офіціанти уважні до всіх гостей. Пусті тарілки не залишалися на столах. Салферки використані забирали дуже швидко. Одним словом пильнували по повній. Фуршет був вишуканим. Знаходився в окремому залі, чистий посуд приносили вчасно, брудний не застоювався. Адміністратор дуже люб"язна, окреме дякую їй за все. Реально рекомендую цей заклад, ціни, якість, персонал вартий похвали. Меню-всі страви були свіженькими, і що мене потішило, а особливо чоловіка, що м"ясних страв було багато і всі дуже смачні і майстерно приготовлені. А також їхні музиканти супер, голос, репертуар пісень, конкурси, а ведення весілля це просто супер, давно так не веселилася. Повірте, якщо ви домовитеся з їхніми музикантами+ведення свята, то все буде незабутнім і з морем позитивних вражень)

20. ViraVira

ViraVira Member

Дівчата привіт! в кого було весілля у Наваріі Новій? які за і проти можете сказати?

21. IvankaBalyta

IvankaBalyta New Member

Всім привіт) цікавлять такі ресторани як Василина і Гетьман у Винниках, Відень, та Княжий Двір)чи смачно готують, як персонал і які зараз там ціни на весілля з особи ?

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1