У кого де було весілля?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ БУЛО весілля (ювілей/ДН/хрестини/роковини). Якщо НЕ БУЛО - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

Останнє редагування модератором: 24 Травень 2015
  2. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

Відповідь: У кого де було весілля?

А хтось може щось сказати про Аякси? Через кризу ми надумали скоротити кількість гостей приблизно до 40. Замовляли ми ще 3 місяці тому зал на більшу кількість, замовили Марсель. А на такі маленькі зали навіть не дивилися. Якщо хтось знає про цей заклад, а, можливо, про якісь інші маленькі ресторанчики, порадьте нам будь-ласка, а то тепер і невідомо чи залишилось ще щось вільне:sad::no:

3. Olma

Olma Well-Known Member

Можете подивитись за містом мотель Диканька (в сторону Бібрки, 7 км за Львовом) - там якраз на 40 чоловік буде нормально. В них є своя музика і гарно оформлено на дворі - для літа буде супер!
    Бачила там і на дворі весілля роблять - в них є для того всьо обладнано.
    Одним словом - можете розглянути як варіант. І ціни там не дуже високі.

• Подобається Подобається x 1
  4. Inka Blond

Дякую Olma! Але хотілося б щоб було поближче. так як людей буде не багато, то хотілося б щоб і з добиранням в них проблем не виникало. А дехто з них буде з дуже маленькими дітьми(напр. наші похресники)

5. Olma

Olma Well-Known Member

Ой, то така невдячна справа всім догоджати з своїм весіллям.. А потім все одно комусь щось не підійде..
    Ми брали автобус для бажаючих, а "гламурні гості" їхали машинами або таксі. Ми самі живемо за містом, і гостей багато було звідти, а весілля було в самому центрі - тоже проблемно було..
    Всьо залежить від того, як ви то представите - скажете шо то єдине що відповідало "вашому гаманцю" - то будуть кривитися, а як скажете шо то "Ваше бачення Вашого весілля" - то думаю не посміють нічого мати проти :)

6. Inka Blond

7. sviatko

sviatko Well-Known Member

8. Inka Blond

9. Oksa№ka

Oksa№ka миється в бані

10. Inka Blond

Ось ми й вирішили, тільки-що прийшли і замовили Аякси на весілля. Справді, оформлення в них дуже гарне, особливо лебеді!!!!!!:clapping::) Зараз сиджу така задоволена!!!!!!!!!!!!!!!!!!:radist::crazy::dance:

11. sviatko

sviatko Well-Known Member

Думаю шкодувати не доведеться. Для 40 чоловік місця для танців цілком достатньо. Обслуговування дуже приємне. Кухня вже казав, що смачна. Оформлення, я так розумію, ви вже бачили. Тож гарної Вам забави :dance:

12. Xenka

Xenka Well-Known Member

Вибачте, що може задаю дурне питання, але не підкажете що таке оті Аякси і де вони є ;)

13. НАТКА З РОГАТКИ

НАТКА З РОГАТКИ Well-Known Member

І МЕНЕ ТАКОЖ ЦЕ ПИТАННЯ ЦІКАВИТЬ! Я ЗВИЧАЙНО ВЖЕ ЗАМІЖНЯ, МЕНІ ЗАЛИ НЕПОТРІБНО АЛЕ ВСЕОДНО, ЦІКАВІСТЬ Є ЦІКАВІСТЬ...

14. Inka Blond

15. Люша

Люша Well-Known Member

У нас весілля було маленьке на 35 чоловік, у "Бордо", на Науковій, давно у 2003 році:)

16. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

У нас було весілля 27 травня 2006 року по вул. Хімічна (кафе-бар) там в одному залі за столами, а в іншому танці ! Нам сподобалось !!!:):):)

17. Siania

Siania Love Life

;)Всім привіт! Пишу вперше)))
    У вас тут на посиденьках так приємно посидіти, почитати..))))Так багато корисної інформації!
    У нас весілля в вересні, Обїздили всі ресторани. Дуже багато вже зайняті((((
    Спочатку зупинились на "Делісі". Там дуже гарна, і чула багато приємних відгуків, єдине що не підходило це малувато місця.....хоча адміністратор нас переконував що все буде супер, ми все таки вирішили не ризикувати, тому вчора замовили зал в Марселі, навіть не думали що там все так кардинально помінялось!
    Єдине питання, люди, скажіть чи там смачна кухня? І взагалі, розкажіть своє враження про цей ресторан!
    :dance::dance::dance:

18. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я була в Марселі в сестри.Кухня хороша, нам дуже сподобалось!Правда то було трохи давно - 4 роки тому

19. Мартуся

Мартуся Well-Known Member

Всім привіт! Підкажіть, будь ласочка, де знайти більш-менш нормальний і не дуже дорогий зал для весілля. А то зараз такі ціни космічні...

а які ціни в Марселі? Ми плануємо весілля на серпень(звичайно якщо знайдемо зал), бо ще нічого не починали шукати.

Останнє редагування модератором: 26 Липень 2009
  20. Siania

Siania Love Life

Ми теж планували в серпні....але на серпень в марселі все зайнято. Ми зарезервували собі місце на 12 вересня. А 5 вересня ще вільне;) так що якщо хочете там робити весілля - поспішайте!
    Ціни 200 грн/люд. Входить мясне і випічка. Доречі, в них знизу є цех де вони печуть солодке! І торт весільний в них можна замовити! Тільки от незнаю наскільки смачно це все...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

21. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

А мені навпаки не сподобалась,робили там зустріч однокласників півтора року тому :beee:Можливо після ремонту шось помінялось.

Мені дуже сподобалась кухня,зал,обслуговування в ресторані Святослав той шо в Винниках,в мого брата там було весілля,але 3 роки тому.
    В мене було весілля ой давно 6 років тому,в кафе Дружба той шо на Горбачевського біля Медика,кухня супер,для невеликого весілля мені там дуже сподобалось.

Останнє редагування модератором: 26 Липень 2009