Відповідь: Найкращий вік для народження дитини Може й воно так, я маю дві ближчих подружки, ми однолітки, одна з них ще не одружена, має гарну роботу, живе повним життям, відпочиває, багато подорожує, каже, що ще не спішить заміж, хоча має хлопця. Друга вийшла у 20-ть років заміж, і зразу народила дитину, вона дуже сильно любить свого синочка, і коли вона виходила заміж то важала що це вчасно, нормально. Але зараз я бачу в її очах легкий жаль, що вона до того нічого у свому житті не бачила, і завжди говорить другій (вище згаданій) подружці, щоб вона не спішила, пожила для себе
Відповідь: Найкращий вік для народження дитини Так, звичайно я ще не готова!!! Ще не мій час, так, цікаво коли все таки найоптимальніше родити, не мається на увазі що всі мають родити саме в той період, просто з точки зору медицини, моральної підготовленості, матеріальної... Ще багато хто вважає що краще народити дитинку а потім робити кар"єру, але ж тоді дитинку буде виховувати бабця чи няня...а я б так не хотіла....
Відповідь: Найкращий вік для народження дитини От тут можу з Вами посперечатись... Хоча, це залежить що ви маєте на увазі під словом "кар"єра". Та й будування кар"єри спочатку. А якщо я її ніколи не збудую??? або збудую вже в свої 40 , а тобі дитинка вже не захоче прийти до мене?
Відповідь: Найкращий вік для народження дитини Дівчата, працювати можна і в 40 років, а вот народити в такому віці вже не кожній вдася. В кожного віку є свої плюси і мінуси. Першого я народила в 20 років ( виглядала на 15, ще довго мене сприймали як сестру, а не маму). Тепер я вагітна, мені 30. В мене вже дорослій син! Це дуже приємно - бути мамою такої дитини! Більше розуміння між нами, я думаю, через вік. А в 30 вже досвід є - вже чітко знаєш, що хочеш від життя, як виховувати дитину і т.д. На рахунок "побачити світ"- все це можна робити і з дитиною, навіть набагато цікавіше подорожувати разом, всією сім"єю. От різниця в віці дітей трохи бентежить, і те, що все спочатку - декрет, нова робота...Але і тут можна знайти купу плюсів. Головне - любити і бажати дитину. От і все.
Відповідь: Найкращий вік для народження дитини А я от також підтримую думку тих жінок які перше народжують і виховують діток, а потім все решта для себе і для сім"ї. Я спробувала працювати (в Універі), і от не знаю, чи там атмосфера така "завмерлого життя" чи то мені так здалося, але коли вийшла вдруге у декрет (щоб трохи втекти від тої атмосфери:xaxa то зрозуміла, що навколо вирує повноцінне життя: маса ідей, емоцій, встигаєш зробити купу справ. Теж мала відчуття що я не на своєму місці, що то не моє:umbrage:. От підростуть малявки і вирішуватиму знову, але думаю що така пасивність мені не підходить, хочу рух, шум, емоції, а не розмірений інтелектуальний спокій і плавнолінійне споглядання за життям. Хочу щоб моя кар"єра чи робота залежала від мене, хочу робити те, що хочеться а не те що кажуть, от і тепер йтиму до цього наповал, долатиму усі перешкоди, але з декрету вийду новою собою, це мій час для вдосконалення і споглядання як за дітьми так я за собою, це час для переосмислення цінностей, для новий ідей і кроків:tanksmile:
Відповідь: Найкращий вік для народження дитини Це індивідуально. Але, за моїми спостереженнями, мами, які народжують під час навчання у ВНЗ, легше залишають дитину із нянею (бо часто не мають іншого виходу) і при найменших проблемах із ГВ переводять на суміш. Бо просто не мають часу розібратися або прислухатися до своєї інтуїції, а не до порадників навколо. Якщо ж людина професійно закріпилася і хоча б частково реалізувалася, тоді сидіння вдома і догляд за дитиною сприймаються як радість, а не як ізоляція від "справжнього життя", яке вирує на роботі. Також важливо нагулятися, щоб не виникала туга за "молодими роками" :xaxa:. Бо занадто молодій мамі важко прийняти думку, що дитину слід годувати грудьими 5 разів за ніч (наприклад) і що дитина має засинати під грудьми і тому до подруги на "забаву до рання" піти проблематично. +1
Відповідь: Найкращий вік для народження дитини А що, дитина мамі світ зав"язує? По-моєму навпаки. Під час декрету можна зайнятися улюбленою справою (мову підівчити, навчитися шити чи вишивати, спробувати перекваліфікуватися). А світ побачити можна й з дитиною. Це з власного досвіду. Я маю двох малесеньких діток і можу собі дозволити і в театр, і в кафе і на екскурсії і подорожуємо ми з дітками. А маю родичку, котра годуючи малого ночами на таксі з чоловіком на дискотеки встигала (знала вже ритм годування і могла між годуваннями втекти). Коли малий починав гимзіти бабуся дзвонила і мама бігом на таксі приїздила . І вчитися вона заочно пішла поки в декреті сиділа. А так би певно й не наважилася, сиділа б на своїй "медсестринській" роботі. Так о все дуже індивідуально. Про вік можна говорити з медичної точки хору, можна говорити про психологічну готовнійсть, а кар"єра, навчання і все інше - це просто відмовки. Бо можна і кар"єру з немовлям робити (будучи при дитині), а можна плакатися все життя, що дитина світ зав"язала, кар"єру поламала...
Відповідь: Найкращий вік для народження дитини Наче про мене написано..тільки вчора філосовствувала,щ о я не на своєму місці з тією університетською атмосферою..це наче друга реальність...і ще я вирішила залишити аспірантуру - тепер уся енергія, сили, здоров"я тільки на себе, кохану..задля одного...
Відповідь: Найкращий вік для народження дитини Ви поступаэте правильно - займайтеся собою! В мене все вийшло з дитям коли я "плюнула" на всі посади та роботи - просто відмовилася від цього. Залишила лише докторантуру - і то - дивлюся - моя докторська- в ліжечку сопе
Відповідь: Найкращий вік для народження дитини Коли омолоджуся, відразу вам розкажу і... покажу... :xaxa::xaxa::xaxa:
Відповідь: Найкращий вік для народження дитини А мені би може і хотілося народити до 30-ти, але Юстина ніяк не могла віднайти собі достойного тата... :xaxa: Але навіть після заміжжя я мала дещо інші плани... Бозя вирішила по іншому: "Досить вже, дічино, вигулюватися, на тобі дочку чуть не другий день після одруження!", за що я тепер безмежно вдячна.
Відповідь: Найкращий вік для народження дитини Незгодна, що в ранньму віці народжувати буде змарнованими роками. В даному випадку я про себе. З чоловіком прозустрічались півтора року. Одружились 18 мені було, а чоловіку 25 . Народила Кірюшку. Це мені 19 було. Кірюшці 8 місяців з хвостиком зараз. Ще перед вагітністю задивлялась на гарнюніх малючків - і собі хотілось. І не думалось, що не нагулялась( і який сенс люди вкладають не нагулялась - для мене лишається загадкою), і не думаю. Були партнерські пологи - незнаю, що без чоловіка і робила б. І самі біля нього з народження - і щасливі з того, що разом і можемо справлятись разом . І ні на кого його не лишаємо, якщо куди мені треба чоловік і покупає, і переодягне... І я ЩАСЛИВА. Працює журналістом так що не бідуємо. Освіту ще встигну здобути. Знаю жінку якій зараз 36 - має вищу освіту, гарну роботу одружились майже паралельно з нами (нарешті знайшла пару), а діток все нема, хоч і хочуть. І маю найкоханішого чоловіка в світі і найлюбішого синочка (доцю ще хочеться, та зачекати треба поки підросте синочок, бо на ГВ, та і організм відновиться.)
Відповідь: Найкращий вік для народження дитини і я думала, що треба ще трохи зачекати.... Бозя вирішила по іншому: "Досить вже, дічино, вигулюватися, на тобі дочку чуть не другий день після одруження!", за що я тепер безмежно вдячна.[/QUOTE] А мені Бозя і буськи, що прилітають 19го сказали: НА ТОБІ СИНОЧКА і теж чуть не на другий день по весіллі:xaxa::xaxa::xaxa: А я ще думати-чекати хотіла....:confused:во дурненька
Відповідь: Найкращий вік для народження дитини Борони Боже, ніхто не думає, що у ранньому віці одружуватися і народжувати діток недобре. Я народилася, коли мамі було 21,5 роки, а татові 23. Батьки в щасливому шлюбі вже майже 33 роки. Кожного разу, вітаючи їх з річницею, кажу, що щиро їм заздрю і хочу, щоб в мене все так складлося, як у них... з різницею, правда, в 10 років...:xaxa:
Відповідь: Найкращий вік для народження дитини Всім вітаннячко! Любі матусі, відчула радість материнства перший раз у 19 років, завдяки допомозі батьків та чоловіка на стаціонарі закінчила вуз (хоча годувала синочка до року і шести місяців). Сьогодні йому 14 років виповнилось у лютому, а я вирішила знову стати мамочкою, вже в 33 роки. Спочатку був страх що знову пеленки, недоспані ночі, відвиклося вже давно від цього, та все минуло, 16 тижнів вагітності дозволяє повноцінно працювати. Я отримую масу задоволення від свого стану, і не вважаю що буду гіршою мамою своєму наступному сокровищу ніж стала першому синочкові. До речі він мене підтримує разом з чоловіком, дуже тішиться і неймовірно очікують народження дитинки. Ще й дату пологів поставили лікарі 1-го вересня )
Відповідь: Найкращий вік для народження дитини Звичайно, що не будете гіршою мамою! Навпаки, коли велика різниця між дітьми, то дитина сприймається зовсім іншою любов"ю, іншими почуттями. В мене різниця 8 років. Хоч і забулося-розслабилось (бо старший син вже повністю самостійний), та все швидко згадується і не виникає ніяких ні питань, ні проблем, як само-собою розуміється. Ще вважаю, що не від віку залежить щастя материнства, а від готовності жінки нею стати, від любові, ніжності, терпіння... Знаю багато матерів до 20 років, які доглядають і віддають любов дитині, ніби у них досвід з багатьма дітьми, а є старші матері з 2-ю чи 3-ю дитиною, і в них ще не прокинулись материнські інстинкти або й відсутні зовсім... А кар"єра - вона може бути і з маленькою дитиною, без шкоди для неї - потрібно лише бажання все поєднувати.
Відповідь: У якому віці? Я хочу матір*ю трьох дітей ще ДО 30. Як би то так встигнути? Бо все решта вже є. Зрештою - кар*єра поняття відносне, завжди можна захотіти змінити напрямок.
Відповідь: У якому віці? Я теж хочу встигнути до зо. Чоловіка вже маю, а кар'єру планую будувати після народження другого малюка. Хоча, при розумному підході, одне другому не заважає