Відповідь: У якому віці народжувати? я теж народила в 20, згадую те все, як мінімум, не з приємністю. і повторювати досвід наразі бажання не маю але ви мене втішили. може, коли "дозрію" і життя складеться, щоб народити другу дитину, то буде не так страшно)
Відповідь: У якому віці народжувати? Коли я вчилась, нам психолог наголошувала, що народжувати найкраще і найлегше у віці 20 років. Згадую себе у 20 років, мені ще "фіалки" були в голові, щоправда уже 30 на носі, а я ще не народжувала, страшно якось про це думати. Але з Божою допомогою надіюсь, що все буде добре!
Відповідь: У якому віці народжувати? я народила в 22 без жодних ускладнень ні під час вагітності, ні під час самих пологів. Так що то як кому))
Відповідь: У якому віці народжувати? Я народила в 24, легко, сама. Не вважаю це запізно, чи зарано. На все воля Божа. Але НМСД свідомо затягувати із народженням дітей не варто. Гроші, кар'єра- це все відносне. А з роками ми дійсно не молодіємо.
Відповідь: У якому віці народжувати? Я народжувати планую не раніше 32. Наразі так мені хочеться. Може ще зміню свою думку, в одну чи іншу сторону. Але загалом я за те, щоб кожен робив так, як йому хочеться. І щодо народження дитини також. Звісно при тому усвідомлюючи, що відповідальність за прийняті рішення також несе він сам.
Відповідь: У якому віці народжувати? Я вийшла заміж в 22, а народила донечку в 24. Просто час настав, з чоловіком для себе пожили, захотіли дитинку. Але про другу дитину я навіть боюся думати. Все таки дитина дуже велика відповідальність.
Відповідь: У якому віці народжувати? Після одруження донечку народили через два роки: мені було 19 років (в червні народила), а в серпні мені було 20. І моя віагітність і мої пологи це найкраще що я пережила! Невимовна радість народження донечки, це для мене велике щастя! Ніякої депресії чи поганого настрою, ні фізичного напруження, ні психологічного я невідчувала! Це для мене було ДУЖЕ приємно! Надіюсь, що цього разу все буде тільки краще)))
Відповідь: У якому віці народжувати? А я вийшла заміж в 24 ( вже рік до офіційного шлюбу жили цивільним). Старший хлопчик родився , коли мені було 26. Молодшого хлопчика народила в 28. Я задоволена життям і щаслива мама - не уявляю собі , коли б мала одну дитинку... то мало))) а я не боюсь. Був би мій чоловік хоча б на років 10 молодший, то я б і третю дитинку народила - дівчинку. А взагалі вважаю, що першу дитину потрібно народжувати до 30. і якщо в планах друга - то краще не затягувати. Двох малих краще ростити - потім легше. В моїх хлопців різниця в віці 2,4 - вони зараз спілкуються на рівні. Старший (зараз 7,10) вчить малого (5,6) , бавляться разом - красота )))
Відповідь: У якому віці народжувати? Зі мною на суперстронг ходить жіночка 52 роки, недавно народила природньо третю дитинку, годує грудьми. Виглядає супер! Не можу сказати, що хотіла би також так, але вона молодець, вартує поваги і захоплення. А як вона пашить в спортзалі, біля неї не похалявиш, бо якось аж не зручно.
Відповідь: У якому віці народжувати? Я народила малу , коли була на 5 курсі універу . Причому не по "зальоту" , плановано. Сказати , шо було важко - не сказати нічого . Стаціонар , диплом , магістратура ...Мала припустимо лягала в 12 ночі , я до 4 ранку набираю диплом , а вона 5 встає . Мама поламала руку дуже серйозно , тато , чоловік на роботі .Трохи чоловік брав відпуск , сидів з малою , трохи лікарняні . Зараз малій 5,5 рочків , я на роботі і задумуємось про братика чи сестричку . Якби я зараз народила , то стиль життя би теж помінявся кардинально . Я все це до того , що в будь- якому віці народження дитинки - це переворот звичного ритму життя , будуть проблеми з навчанням , роботою , грошима і т.д., але коли Бог нам дарує це щастя - значить час саме той !
Відповідь: У якому віці народжувати? Я вийшла заміж у 20 років і поки що , і надіюсь так буде завжди абсолютно цим задоволена зараз в очікувані малюка, тобто коли малюк народиться мені буде 22: Girl_dance: дитина запланована і бажана,я вважаю кожному своє
Відповідь: У якому віці народжувати? як скажете, от зараз піду сяду в машину часу і повернусь в свої ніжні 22 і народжу! Скоро буду наша порадниця повернулась!
Відповідь: У якому віці народжувати? Не кидайте капці, але порівнюючи своє здоров"я в 21 і 31 можу сказати одне, якщо є від Кого, то старайтесь родити до 30років. Звичайно все індивідуально, але в 30-ть починаються дрібні дзвіночки зі здоров"ям -то там щось не так, то в іншому місці рве. Тому суто для себе, вагітність для мене зараз більш ризикована, ніж в 20 і 23років, коли я виношувала діток.
Відповідь: У якому віці народжувати? Ну це теж відносно. Я в свої 32 легше і практично без проблем виходила вагітність, а знайома в 20 лежала на підтримці.
Відповідь: У якому віці народжувати? от прямо так в 30 різко починається?? Нащо люди самі себе так старити люблять? Що то є 30 років?? То я наївна, чи просто в голові маю троха інше?..
Відповідь: У якому віці народжувати? Все індивідуально, можна і в 20 відчувати себе старою, як морально, так і фізично. Все більше навколо жінок, які родять після 35, і це чудово! Мій теж недавно озвучив, що хоче ще дівчинку, а мені, наприклад, 35, а йому 42. Так що я так серйозно задумалась)) і не відчуваю себе старою аж ніяк, навпаки, фіолки ще в голові літають гигиги) так що кожен вирішує для себе сам.
Відповідь: У якому віці народжувати? Я звертаю увагу лише на то, що вагітність -це велике навантаження на організм, і добре, якщо все добре. ---------- Додано в 15:59 ---------- Попередній допис був написаний в 15:57 ---------- в моєму випадку я отримала вже хронічну болячку і як мама 2-х дітей уже маю зважувати ризик і відповідальність перед старшими дітьми.