Відповідь: У якому віці народжувати? Щойно вичитала в "Експресі": "найкарщий вік народжувати -це 29р.,59% британських жінок назвали саме цей вік, проте лікарі не в захваті від такого висновку. Професор Вовк І., вважає, що 29 р. - це трохи запізно для першої вагітності, загалом найкращим для пологів є вік 21-23роки- тоді організм найкраще готовий до виношування та пологів. А кращий вік для того, щоб стати батьком,- 25-28років. За статистикою, в Україні, к-ть жінок, котрі народили першу дитину у 21-23р., поступово зменшується, а вагітних "середнього віку"- навпаки, більшає." Техаські вчені вважають, що вік 34р. є найкращим для пологів, на що п.Вовк відповіла: "для перших пологів це явно запізно, колись пологи у жінок нвіть 30р.-віку називали "пізніми". Адже що старша жінка, тим більший ризик генетичних збоїв, ускладнень перебігу вагітності, винекнення паталогій плоду, хронічні хвороби...."
Відповідь: У якому віці народжувати? розказала би це та професор моїй свекрусі, яка першу вагітність та пологи у майже 21 згадує із жахом, із застосуванням вакуума і т.п., а другі майже у 30 ( як і вагітність у цьому віці)- навіть не відчула, як виносила та народила. Або моїй мамі- перша вагітність та пологи у 22- не в порівняння з вагітністю та пологами у 28 . Або одній моїй знайомій, яка зараз у 19 майже усю вагітність відлежала на збереженні, а друга у 42- виносила і народила природньо без проблем.
Відповідь: У якому віці народжувати? Нам ще парочку Чорнобилів і всі лікарі будуть кричати- родити в 15, не пізніше).
Відповідь: У якому віці народжувати? Брі ван де кам, дітей дає Бог. Ми з чоловіком весь час запобігались і тричі завагітніли))))) Тому якщо тре завагітніти -- воно станеться. Навіть із презиками. таблетками і навіть спіраллю. Питання інше: чи змушує вас чоловік робити аборти?
Відповідь: У якому віці народжувати? Та ще впринципі не було, що змушувати)) Я взагалі отого не розумію, як можна когось щось змусити?? Це моє тіло, моє життя і я не дуже уявляю, як хтось може на таке змусити, себто спонукати...
Відповідь: У якому віці народжувати? нагадали мені слова мого колеги - коли йому було 23 (неодружений, дівчини не мав) розпинався про те що найкращий вік щоб зачати дитину - 24 роки, тоді діти і здорові, і розумні, і красиві народяться. Коли йому стукнуло 25, а сімейний статус не змінився він почав все те саме говорити про вік 26-27 років... от це я розумію - стійкість переконань
Відповідь: У якому віці народжувати? може не всі, а лише унікуми, як той мій колега, але й серед інших знайомих чоловіків чула про їх плани - в стільки-то одружитись, в стільки-то перша дитина, друга... Хоча зазвичай таким "планувальникам" і до одруження далеко, їм хоча б пару знайти, а вони вже дітей напланували
Відповідь: У якому віці народжувати? ну так, якщо питання аборту не стоїть -- значить, брі ван де камп, все у вас буде!!!!!! От у мене сусідка має одну дитину і всім заявляла: я більше родити не буду. Знаю це на 100 процентів! Що значить на 100 відотків? Або хвора, і більше вагітніти не може, або робить аборти, або чоловік хворий. Бо контрацептиви 100 відсотквої гарантії не дають! Ще одна сусідка, коли ми познайомились. мала 38 років і 8-річного сина і дуже хотіла другу дитину. чоловік не хотів, хоча фінансово вапше забезпечені. Я їй кажу: що ж ти за кобіта, що після 15 років подружнього життя не можеш змусити чоловіка, перепрошую, кінчити у себе. І тут виявилось, що вона просто позбувається небажаної (чоловіком) вагітності. Тому я і спитала, чи ви просто ще не завагітніли другою дитиною, чи просто, як у випадку моєї сусідки, вам не дають її народити
Відповідь: У якому віці народжувати? От власне про це я і говорила в темі про одружених і коханок. Як жінка може маніпулювати чоловіком. В подружжі взагалі-то має бути порозуміння, довіра. Якщо жінка таким чином хоче завагітніти, то це сумно... Хоча ясно, аборти це просто страшно...
Відповідь: У якому віці народжувати? до чого тут маніпулювати? вона хоче другу дитину, він -- ні. Але ж вони не перший рік одружені. Вже 15. Розлучатись не збираються, а домовитись до спільного знаменника не можуть. (добре, що у мене з чоловіком так получилось, що ми навіть не задумувались родити чи ні -- раз залетіли -- рожаєм! І дякувати, що можемо собі це дозволити). Тож вона вагітніє. Він ричить, вона йде до гінеколога..... Він тішиться, що вона зробила як він хотів, вона мовчки страждає, але боїться його втратити.... Звичайно. ЦЕ НЕПРАВИЛЬНО. АЛЕ ТАК ЛЮДИ ЖИВУТЬ
Відповідь: У якому віці народжувати? дивна думка. ( м"яко кажучи) Пальцята лізуть по клавіатурі продовжити тему контрацепції і , взагалі, планування діток, але це обговорення не в темі про "коли народжувати". Kandya, перебазуйтеся в іншу тему і там обговорюйте ваших сусідок і коліжанок.
Відповідь: У якому віці народжувати? чому дивна? А як можна заявляти, що точно не завагітнієш? При тому, що жодна контрацепція 100-відсоткової гарантії не дає?
Відповідь: У якому віці народжувати? Заявляю, я не завагітніла. Не хвора, і чоловік ттт, і завагітніла тоді , коли схотіла. Спіралі не мала, презервативи не використовуємо. Питання?
Відповідь: У якому віці народжувати? питання? а вам уже за 50 і клімакс вже наступив? чого зарікаєтесь? я теж не у 18 залетіла, а в 30. ПИТАННЯ?
Відповідь: У якому віці народжувати? та я взагалі свалюю з тем. немаю бажання щось комусь доводити. Випадково сюди зайшла, вирішила. що мій досвід може бути комусь корисний, а виходить, що серед ночі щось комусь доводжу. Не хочу. У мене троє маленьких діток, чудова робота і я маю чим зайнятись.... Всім па
Відповідь: У якому віці народжувати? Ви напишіть про ваш досвід, а не сусідок, і як вони живуть, всі й будуть з захопленням слухати ---------- Додано в 01:21 ---------- Попередній допис був написаний в 01:20 ---------- Це ж чудово, ви молодець! То пишіть, як вам так вдалося..
Відповідь: У якому віці народжувати? Так і моя мама, першу дитину народила в 20... купа проблем було, згадує пологи як жах (і в фізичному плані і в психологічному) а мене майже в 27, то це не до порівняння з її слів, і відходила і народила набагато легше і ускладнень ніяких...