У якому віці народжувати?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем viltis, 19 Грудень 2007.

1. Patrick

Patrick Well-Known Member

Відповідь: Одруження і народження дитинки:)

Це страх перед зміною.Майже в всіх чоловіків буває(було)В мене було.Але ,коли візьме наруки своє чадо і ще хоч трохи буде подібне на нього от тоді полюбить і серед ночі буде вставати.Провірено

• Подобається Подобається x 3
  2. Анютка

Анютка Well-Known Member

Але ж як візьме, коли - він ж не хоче

3. Olenka

Olenka Well-Known Member

Я раджу почекати - доки не захоче. Дитина - це не експеремент.
    А коли він вже захоче сам - то сам вас буде про дитинку просити і буде найкращим батьком у світі.
    По більше бувайте в оточенні маленьких дітей, давайте тримати, доглядати, захищати, ... - це пришвидше процес

4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ми дитинку не хотіли ще, вірніше, не планували. І я певно не була готова більше ніж чоловік. Але після першого УЗД все змінилось кардинально! Тепер не уявляю, як би то могло не бути мого животика. А коли почалися копання, особливо, коли ті рухи слухає чоловік - то більшого щастя просто не уявляю!!!

Додано через 1 хвилину
    Ой, тут не впевнена... А якщо попадеться поганий приклад і ще більше зашкодить? Все-таки чужі діти - то чужі...

• Подобається Подобається x 13
  5. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

В мене була аналогічна ситуація тільки єдина відміність на питання коли буде готовий казав шо коли буде достатньо грошей!
    Коли ми одружились мені було 22 йому 23 я з самого початку хотіла діток , а він ні в яку! Отак вирішили для себе жити ! але час біжить чого я тільки не чула за цих 5 років зробили з мене безплідну , але ж кожному не поясниш шо чоловік не хоче ! Так от мені зараз 27 я на останніх місяцях вагітності(старались ми для того 5 місяців) і знаєте дуже щаслива!!! І не жалкую шо чоловік раніше не хотів він пришов до того сам і зараз зробить для того все! я раджу вам трішки терпіння і потім за то терпіння буде велика нагорода! Важко буде я це все прошла і знаю як воно,але повірте все буде добре і воно того варто!

• Подобається Подобається x 18
  6. Анютка

Анютка Well-Known Member

Дякую за підтримку та розуміння. Так важко мені чекати і хотіти, як дивлюсь на усіх своїх коліжанок:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

7. vanilia

vanilia Miracles are real

а кого ви маєте на увазі кажучи "примітивні предки"?

8. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

І мені так було ! Я сама остання з коліжанок яка буде мати дитину! Можу собі уявити шо в вас в душі і в голові ! Бо я навіть останнім часом була віддалилась від тих коліжанок з дітьми бо не могла на то дивитись! Я все казала ну ше чуть чуть і не витримаю! Але витримала і ви витримаєте я щиро бажаю вам такого!!! За то потім буде все :y: Тримайтесь !!!

9. natty

natty Well-Known Member

золоті слова! Не варто гвалтувати чоловіка з того приводу. В мене є серед знайомих приклад, коли жінка "вмовила" чоловіка зробити їй дитину. Так от, дитина тепер повністю на її шиї. Маю на увазі не матеріальний бік (він зараз основний і єдиний годувальник), а власне спілкуванння з дитиною, виховання. Хоч дитинці ще тільки піврочку, він візьме, побавиться з нею - і все. Може вночі зірватися і поїхати з друзями на більярд, бо йому. бачте, треба відпочити... Хоча до народження дитини був турботливим чоловіком і взагалі золотим...Просто він ще сам не усвідомив, що таке дитина і що, як не крути, доведеться багато чим пожертвувати. А не спішила б вона, хто зна, може й ставлення було б іншим...

• Подобається Подобається x 2
  10. Анютка

Анютка Well-Known Member

Я все розумію, дійсно не варто примушувати. Я теж хочу, щоб він мріяв про дитинку, як я. Прсто, ну дуже вже хочу. зтаєте, якось внутрішньо відчуваю, що зараз саме час

• Подобається Подобається x 1
  11. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А ви пробували поговорити, чому саме він не хоче? Може в нього є якісь причини...
    Але цілком згодна, що заставляти не потрібно. Завжди набагато більше цінуєш те, чого хочеш і чекаєш, ніж те, що саме приходить...

12. Анютка

Анютка Well-Known Member

Звичайно ж ми говорили про це, і не раз. Я теж кожного раразу прошу пояснити чому, які причини. Чоловік каже, що просто ще не хоче, не відчуває цьго бажання - мати дитинку

13. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Цілком підтримую!!!! А на рахунок того, що всі вам казали, що рано народжувати дитину, то вони просто не знають, про що говорять.
    1. Вам не 15 років, ви цілком доросла людина
    2. У вас є чоловік - людина, яка вас підтримує, і не сумніваюсь, що теж хоче маленького, а це радість, яка ділиться на двох, а в результаті множиться теж на 2!
    3. і найголовніше - діти це благословіння від Бога, і ви щаслива, що його маєте, значить заслужили! І йому вирішувати рано чи ні. Ми можем планувати, а на верху вже вирішать погоджуватись чи ні:)

14. Loyal

Loyal Well-Known Member

Я вийшла заміж декілька місяців тому. Мені 23, чоловікові 28. Не думаю, що комусь з нас зарано. Хоча до нашої зустрічі я і сама кричала, що треба кар"єру будувати... Але час розставив все на місця. А от діточок ми хотіли одразу, напевно тому і не тягнули з одруженням (ми були знайомі рік до одруження). Перш за все діточок хотів чоловік, а я більше боялась. В нас дата одруження збігається із початком вагітності. Це дійсно щастя!!! Тим більше, що стільки пар просто не можуть завагітніти. То не треба гнівити Бога, а дарувати таки нове життя!
    А Вам, Анютка, може й дійсно чоловік ще не відчуває того потягу до дітей. Може, в нього ні в кого з друзів-знайомих нема того чуда. Спробуйте показати йому якісь життєві приклади щасливих сімей з дітьми чи вагітних мамочок.
    В мене подружка як дивиться на мого чоловіка, як турботливо він зі мною поводиться, як слухає рухи малечі... то вона вже не хоче кар"єри, достатку і влітку в Париж, а просто діточок...

• Подобається Подобається x 14
  15. Марічка

Марічка Well-Known Member

Ми познайомилися у 2002 році, почали зустрічатися у 2003, а одружилися в 2006 році. Мені тоді було 26, а чоловікові 27 років. Зараз чекаємо на первістка. Хочемо мати кілька дітей, але не менше 2х. Як Бог дасть.
    Ми з чоловіком хотіли мати дітей одразу, як одружилися. Тільки він хотів трошки пізніше, а я - вже! Вийшло через рік...
    Коли одного ранку я сказала, що вагітна, він дуже зрадів :radist: , і трошки злякався... відповідальності, яка тепер лягла на нього - відповідальності батька. Але злякався на мить. Він зараз гордий з того, що є батьком, особливо коли вперше почув серцебиття дитини на 9 тижні її існування, коли побачив її на екрані в кабінеті УЗД - ручки, ніжки, голівку - а особливо коли прикладає руку до мого живота і мале його вітає стусанами... Він розмовляє з іще ненародженим чудом, розказує йому казки і ми разом мріємо...
    Сім'я без дітей не може бути повноцінною. Якщо зараз немає бажання мати дітей, значить на те є причини. Жінка або ще не готова морально до такого стану, або для неї є важливішими інші речі, або вона недостатньо любить свого чоловіка, або боїться відмовлятися від певних вигод і звичного ритму життя. Але, безумовно, інстинкт материнства є у кожної жінки. Те саме можна сказати про чоловіків.
    Одна лікарка розказала мені випадок зі свого життя. Колись вона спитала в бабусі поради, як знати напевне, що той, за кого вона збиралася вийти заміж, є тим єдиним на все життя. Бабуся сказала просто: "Якщо ти хочеш носити під серцем його дітей, які будуть схожі саме на нього, то це він." Якось так. І щось в тому є.

• Подобається Подобається x 16
  16. Ksani

Ksani Well-Known Member

А ми до одруження були знайомі...6 місяців :D :D :D
    Хоча до зустрічі з майбутнім чоловіком я взагалі не хотіла одружуватися (мені було 26), а тим більше - так швидко...вважала, що треба ж краще взнати одне одного, перевірити почуття, бла-бла-бла...:)
    Але у Марічки дуже мудра бабуся:
    у моєму випадку це 100 % правда, бо раніше я і до дітей не мала особливих сантиментів.
    рs. малий народився через 1 рік і 2 місяці після одруження.

• Подобається Подобається x 5
  17. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Ми зустрічалися 2 роки до одруження. Я ще не дуже хотіла але його вік підганяв одже мені тоді ледве стукнуло 21 рік а цому було 35. І навідь до дитини психологічно я не була готова (хоча ми її запланували і через 2 місяці ми вже чекали на поповнення) після більше 6 місяців у шлюбі (на мою думку це заскоро, оскільки саме одруження це криза сім'ї і накладати ще і кризу вагітності не зовсім добре)

18. Ksani

Ksani Well-Known Member

це, мабуть по-різному буває. Ми ані у одруженні, ані у вагітності кризи не помітили :)

• Подобається Подобається x 6
  19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

це так званна криза...

Просто я думаю що в цьому випадку просто люди двох різних поколінь. Адже Яремко пише що чоловіка вік підпирав, отже в нього був комплекс щодо його віку і боязнь що він не встигне мати дітей, або що дівчина його покине і тоді він не одружиться, а вона в свою чергу ще дуже молоденька і не була певна чи хотіла йти заміж власне в її 21. Ось і вийшла криза, бо одна сторона боялась що запізно і може чогось не встигнути а інша сторона боялась що зарано і також може чогось не встигне. Тут трошки зіграв чоловічий егоїзм, але це не заперечує існування гарячої любові між ними.

В нас було щось ніби таке бо ми люди з двох різних світів які зовсім не знали одне одного і що саме основне обидвоє вперті як два барани, ні радше як цап та баран. Але як кажуть мені мої рідні і близькі, що моя любов до нього зробила чудо. А я знаю?

А ми і того - два дні.

• Подобається Подобається x 9
  20. New Shrek

New Shrek Well-Known Member

Готовы ли вы стать родителем?
    Дети, конечно, цветы жизни, но у этих цветочков немало шипов. Да и запах, скажем прямо, далеко не парфюмерный, особенно в первые два года. А после пойдут детсад, школа и вечные хлопоты до конца вашей жизни. В общем, нормальные люди перед размножением долго и сосредоточенно думают, готовы ли они уже к такой ответственности. Пройдите тест и узнаете. http://aloepole.ru/faces/tests/test.xhtml?testId=34954