Відповідь: Одруження і народження дитинки У англомовних країнах лікарі теж попереджають про recommended upper age limit та можливі ризики. І там лікарі не рекомендують затягувати з народженням першої дитини.
Відповідь: Одруження і народження дитинки А якщо ситуація інша? Я зустріла свого коханого лише 25, а заміж вийшла в 27 (Зустрічались 9 місяців). Кар"єрою ніколи не була стурбована.
Відповідь: Одруження і народження дитинки А якщо я аж у 29-ять зустріла людину, з котрою хочу це зробити вперше?
Відповідь: Одруження і народження дитинки Вам і турбуватися немає про що: Ви ще не вийшли за межі, за якими збільшується ризик. Я про таких, хто ставить любов і сім'ю на останнє місце. Себе я вже теж до таких відношу. Коли мені було 20 я познайомився з милою дівчиною 16 років, але її батько спустив мене зі сходів і порадив шукати кого-небудь свого віку. Я її залишив у спокої. Через два роки вона вийшла заміж за мужика 38 років. Я плюнув на все і теж став вчитися і робити кар'єру. Зараз ось познайомився з дівчиною 28 років, а вона вважає, що вона не маленька дурка. Їй зараз потрібно робити кар'єру, потім пожити для себе років 10. Вона вважає себе прогресивниою людиною. Говорить, що тільки дурні дівчата з села вважають, що 25 років це вже стара діва. Для неї любов і сім'я - на останньому місці. Через 15 років вже буде пізно. Адже дослідження показали, що в організмі 20 літньої жінки тільки 10% яйцеклітин мають відхилення. У 45 років цей відсоток досягає - 90%. З іншого боку, дослідження продуктивного потенціалу у чоловіків показали, що його якість практично не залежить від віку. Більш того, проблем з якістю біоматеріалу більше у молодих людей чоловічої статі. Але з кожним роком вписатися в межи стає складніше. Додано через 9 хвилин Ми всього лише говоримо про зростання ризику, але не про неможливість мати дітей. Дослідження, проведені в 1957 встановили залежність між віком подружніх пар і здібністю до дітородіння: До 30 років 7 % виявилися безплідними 35 - 11 % 40 - 33 % 45 - 87 %. Якщо є гроші, ще є така штука, як штучне запліднення, імплантація ембріона та сурогатні матері. Крім того, є ще дитячі будинки.
Відповідь: Одруження і народження дитинки Навіщо ви розтроюєте жінок? Повірте як має бути- так і буде, Одна народжує двох діточок до 22, інша перше маля в 40. Дурниці це все- планування, людина планує, а Бог керує. Я одружилась в 21, вже 5 років моїй маленькій сім'ї- зараз працюємо над її збільшенням
Відповідь: Одруження і народження дитинки розписалися тоді коли мені було 24 а чоловікові 30 до того змусили батьки бо ми до того не зустрічались зовсім а одразу почали жити разом думаю що одружились зарано-добре що шлюбу не брали дітей хоче чоловік я не хочу ВЗАГАЛІ п.с.цікаво скільком не сподобається мій допис
Відповідь: Одруження і народження дитинки Господи, не все так трагічно. Сплюньте. Всі щасливі і здорові. Просто зустрілися саме так і саме тоді.
Відповідь: Одруження і народження дитинки Небезпечно жартувати з природою. Ваше право, яким чином губити своє здоров'я. Поєднання вагітності і вигодовування грудьми скорочує кількість овуляцій, у наших примітивних предків їх було всього біля 9. Це означає, що у сучасних жінок менструальний цикл проходить ненормальну кількість разів, піддаючи їх організм викиду естрогену в 50 разів частіше, ніж це було у наших примітивних предків. Багато видів раку у жінок чутливі до високого рівня жіночих гормонів. Наприклад, рак грудей чутливий до естрогену. У собак для запобігання або зупинки раку молочних залоз видаляють яєчники. Жінкам, які годували дитину грудьми навіть протягом двох років, набагато менше загрожує ризик захворіти раком грудей. Сучасне життя надає можливість вибору і свобод. Проте, втручання в дітородіння – рішення, що не залишається без наслідків. Моя думка така: вагітність і створення сім'ї є сенсом життя жінки. Якщо Ви любите свого чоловіка, то у Вас з'явиться бажання зробити себе і його безсмертним. Якщо ж немає того бажання...
Відповідь: Одруження і народження дитинки тим більше не хочу адже дуже багато речей спадкових....:ninja:
Відповідь: Одруження і народження дитинки Ми поженилися , коли мені було 32 , жінці 29.Дочка народилася коли нам було 34 і 31.В кінці травня малій буде 2 рочки.Це в нас перша дитина. Ризик звичайно був , про це говорив лікар жінці(тут лікарі все прямим текстом говорять).Але все обійшлося , мала народилася здорова , все в впорядку.В останній момент вона перекрутилася в животі - хотіли вже робити "кесарево".Ведучий лікар дав ще 2 год , щоб зачекали .Вона повернулася "на місце" і роди пройшли звичайно. Тут багато дівчат пишуть , що вийшли заміж в 20 років.Моїй племінниці в листопаді минуло 20.Ну не можу собі я уявити її замужем.Вона ще така дитяча.З хлопцем здибається , незнаю яk серйозно , з яким вчиться(сестра ніби нічого не має проти , але хотіла українця, а він не є).Але замуж виходити ще не хоче і від мами з татом "на апартмент" теж не хоче йти.
Відповідь: Одруження і народження дитинки Це не просто так ви кажете, правда? Lulu, може ви зараз взагалі не хочете?
Відповідь: Одруження і народження дитинки Отак батьки завжди вносять свою лепту. Моя мама, коли говорить зі своїми коліжанками, завжди каже, що не пхається до нас і ми вирішуємо все як хочемо. Проте це далеко не так. Моя мама хороший тактик. А тато завжди каже з позиції "тата дівчини" і забуває, що мені вже не 3 рочки. Добре хоть ми з ним живемо в різних містах і бачимось раз на рік... Хлопець, з яким я зустрічалася перед одруженням (не мій чоловік) йому дуже не сподобався. Він мені відкритим текстом сказав: гуляй, спи, але не одружуйся і не вагітній... Вот так. До того ж я вважаю своїх батьків прогресивними, бо обїздили півсвіту і до життя разом ставились позитивно. Ми прожили окремо від батьків, разом 2 роки перед тим як одружитися. Мама до останього питалася чи я не вважаю, що то зарано. Сама вона одружилася в 26. Співчуваю, lulu. Я спершу теж не хотіла. А потім дуже хотіла. Дуже повпливали вагітні коліжанки Так що, lulu, запрошую в гості. Я правда не вагітна. Може як малого потримаєш, той тобі захочеться? Додано через 42 хвилини Ще про дітей і про сімю... Ми ходили на курси подружньої катехизації
Відповідь: Одруження і народження дитинки от це якраз сприймаю найбільш відштовхуюче!!!! в мене є похресниця-але дуже добре що я не одна хресна бо нас всіх разом 4 і всі собі дають раду а я хіба можу на виставу запросити принести купу-купезну аудіоказок і книжок які вважаю добрими... і все...більше в нас не складається... всі одногрупниці наприклад з училища (і багато з академії) вже мають дітей і кожен раз коли їх зустрічаю то розмова починається не з привіт а з ой ти так поправилася/схудла ти часом не вагітна? ЯК??НУ КОЛИ ВЖЕ? якщо я приходжу до когось зі знайомих вгості то тільки мови про те що я напевно хвора і тому не маю досі дітей і це мене ще більше дратує!!!!!!!!! мені видається що мною маніпулюють і я принципово не хочу робити так як того хочуть вони і взагалі я не розумію навіщо мені діти я не заробляю грошей щоб їх виховати (так до відома мені ледве на себе вистачає тих 600-700грн що я заробляю) чоловік людина творча і тому то все не для нього так він дітей хоче але то все буде на мені а мені не хочеться відповідальності на все життя в квартирі в якій не було ніколи ремонту де дує з усіх шпар і течуть крани і тим паче на таку зарплату для чого щоб хворіти разом з ними?:cowboy: тоді це не безсмертя-то людська жорстокість!
Відповідь: Одруження і народження дитинки Як на мене, то це просто відмовки, а не хвилювання про майбутню дитинку. Ви просто ще не готові стати матірю. Всьому свій час. І коли ви захочете дитинку то вас нічого не зупинить - ні мала зарплтня (буде стимул заробляти більше чоловіку, наприклад) ні погана квартира, ні домагання з боку інших.:cowboy:
Відповідь: Одруження і народження дитинки А можеш мені дати переписати казочки, бо я щось не можу знайти тих, що на мою думку гарні. Моя коліжанка, яка другорядно "посприяла" моїй вагітності, перед народженням дитини 6 років прожила разом з чоловіком. То розмови були ті самі, бо всі їхні друзі вже по другій дитинці народжували, а вони все ніяк. У них все було о.к. - просто не були готові. Тепер вони чудові батьки, їхні внутрішні стосунки стали ще кращими. На таку маму як вона любо глянути. І чоловік її за малою вмираює. На все свій час. І справа не в грошах. Я вже писала: Бог дав дитину, дасть і на дитину. Маю купу того підтверджень...
Відповідь: Одруження і народження дитинки Ви пропонуєте, щоб жінка перманентно була вагітно-годуючою? Для того треба мати неабияке здоров'я. Не секрет, що бабці наші були набагато здоровіші від нас у тому ж віці. Екологія, як це не банально, іншою була.
Відповідь: Одруження і народження дитинки А у мене от така проблемка. Я страшенно хочу дитинку, ну просто марю. з яким захопленням я читаю Ваші дописи про своїх квіточок, про вагітність. Я просто обожнюю свою чотирьохрічну похресничку, і узагалі всіх діточок. Мій чоловік теж дуже їх любить, а от своїх мати не хоче Я тільки й чую кожного разу, що не готовий, ще не хоче, ще занадто рано, а коли буде готовий - не знаю Нам вже майже по 25, я вважаю, що якраз пора, а він - що рано