У якому віці народжувати?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем viltis, 19 Грудень 2007.

1. Merry

Merry Well-Known Member

Відповідь: У якому віці народжувати?

Чомусь нічого не говорили про батька цієї дитини. Цікаво якого він віку? Чи може це донор? А дитинку шкода. Не хотілося б щоб вона осиротіла до того як стане міцно на ноги (повноліття, освіта, робота,...). Та й жити на мамину пенсію буде скрутно. Хіба що є обставини про які ми не знаємо...

2. dasha

dasha Well-Known Member

Ми також дивились про ту жіночку. Добре свою мрію вона здійснила, а як дитина, на що вона буде жити? На копійчані виплати? І дай Бог їй виховати маля до повноліття, а інакше як завжди в нашій державі - дитина в дитбудинок, житло тю-тю, і хіба поповнить число сиріт безхатченків. Де та жіночка була років хоча б 20 тому? Чи їй хватало котика? Я цього не підтримую, хоча є купа неблагополучних сімей які понароблюють дітей тільки заради виплати.
    Хочеться щоб Бог дав їй міцного здоров"я і довгих років життя, щоб виховати ту дитинку.

3. EtenIren

EtenIren New Member

мені також дитину шкода.. та батьків не вибирають...
    хоча не розумію як можна стільки часу чекати на народження своєї дитини.... адже так багато діток в дитячих будинках, які тільки і чекають такого щастя від долі, щоб сімю мати власну..
    але то таке.. чужа сімя - темний ліс

4. Hustjanochka

Hustjanochka New Member

Я вийшла заміж в 18 років, на свое день народження, синочка народила в 19. Не шкодую що рано вийшла заміж, щаслива в шлюбі:girl_in_love:

5. jantarna

jantarna New Member

На мою думку народжувати потрібно тоді, коли жінка готова бути матір"ю, коли дитинка буде бажаною і очікуваною, буде найбільшим щастям в житті жінки... А буде це в 18 чи в 40 ... Для кожної свій час..

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

Незнаю, для мене це швидше виглядає як міф...
    Ви справді в таке вірите? Молода подружня пара маючи на той час по 33 роки не могли мати дітей лишень через свій вік? І що саме головне вже через рік була проведена штучна інсемінація?

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Не через вік. Там мусіли бути інші чинники які призвели до неплідності в одного з партнерів, але хіба будуть розказувати про такі речі. Особливо якщо хтось вважає що як в 17 не народив - габлик. :girl_blum:

8. EtenIren

EtenIren New Member

згідна з Маруся-мама, в медичні центри по лікуванню безпліддя звертаються і в молодшому віці.. 33 роки це не критерій, щоб йти по допомогу медицини, а виснаження яйників у жінки тепер буває і у зовсім молодому віці.. просто 33 роки це той вік коли вже не сила терпіти коли щось зміниться само..
    і коли народжувати це є право вибору жінки
    хоча 66 років для мене це звучить трохи страшно і дивно)))

9. марі177

марі177 Well-Known Member

я першу дитину народила в 21 рік,а зараз коли синочку 12 я знову вагітна:girl_tender:звичайно треба було і скоріше та от так склалося.Реально я приємно враженна поведінкою сина,який з нетерпінням очікує народження сестрички:girl_yes2:А на рахунок вагітності можу сказати що просто молодшій на багато легше виходити 9 місяців не стільки через молодий організм,як через світогляд.Меньше всім переймаєшся що і як буде,меньше береш все до голови.Зараз 6 місяців я відходила з тонусом і то хіба через то що старалася більше працювати бо хотілося для дитинки те чого в моєї першої не було.Ну і можливо якби колись був тонус то напевно слухала би лікарів і запихала себе таблетками а зараз більш реально оцінювала ситуацію-бачила що нічого не допомагає от і не пила їх.Так що справа не в віці(звичайно що всюди є своя межа!)і не в різниці між дітьми,адже я вже маю суттєву допомогу, а в відношенні до життя,огляніться навколо:скільки жінок живуть самі а їх викоханою дитиною є Егоїзм,адже мало відважується народжувати дітей без чоловіка якщо сімейне життя не складається їм простіше жити для себе і нарікати на тяжке життя,то що вже говорити про всиновлення.А яка ж тоді місія Жінки в цьому світі????

10. volkovaj

volkovaj New Member

На рахунок віку зі всіма погоджуюсь, знаю людину, яка народила у 16 і знаю у 47, обидві хороші мами,дуже люблять своїх діток. Я вийшла заміж у 20, а народила у майже 22,для мене це було нормально,я дуже цього хотіла,хочв коли одружувалась,то думали з чоловіком, що років хоча б з 2 почекаємо,щоб успіхів у кар'єрі досягнути,але йшов час і так хотілось діток,от і народилось так наше заплановане сонечко і ми дуже раді та щасливі.

11. Відповідь: У якому віці народжувати?

12. Venus

Venus New Member

А я з часом зрозуміла, що важливішого за мою дитину для мене нічого нема. Вона для мене - найбільший пріоритет. Все, що я роблю, пов*язане з нею - прямо чи опосередковано. А що ще може такого важливого зробити на світі людина? Написати книгу? Посадити дерево? Винайти атомну бомбу? Зруйнувати екологію планети? Ходити кожного дня на роботу, а на вихідні в театр? Дбати про безпритульних котиків?

А в тему відповім, що народжувати треба тоді, коли хочеш. І все. Все решта - обставини. Деякі ми можемо змінити, деякі - ні. Хто не хоче робити - шукає причину, хто хоче - шукає рішення. Замість слова "робити" ставимо "родити". :girl_wink:

13. Левицька

Левицька New Member

мені неважливо, коли народжена дитина, чи у 16 (як синочок одкласниці), чи у 50 (як мій тато). Для мене дитина - це нова людина, якій я допомогла народитися на світ. Це не моя забаганка, не іграшка, не продовження мене, а просто ще одна Людина, яка буде жити на Землі своїм життям, мати свої звички, кохати. До чого я це пишу? Просто навіялось численним дописами про дітей - як сенс життя. Для чого дитину зобов`язувати бути сенсом свого життя? ЇЇ треба любити і виховувати хорошою людиною. Але то просто моя думка майже вголос...

14. Venus

Venus New Member

Як кажуть, ситий голодного не розуміє. Бачити сенс життя в дитині з*являється з самою дитиною. Мені здається важко судити про дітей абстрактно. Це питання з серії - Є життя на Марсі, нема життя на Марсі. А сенс життя у всіх дійсно свій. Я мала на увазі теж себе.
    Так думає напевне, акушерка, але не мама тої дитини. Що означає - "допомогла"? Щось я не розумію. :girl_impossible:

15. Левицька

Левицька New Member

16. Venus

Venus New Member

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

Може не варто так узагальнювати. Все таки є жінки яким попри всі старання так і не довелось відчути радість материнства.

18. Venus

Venus New Member

Та я й не узагальнюю. Ми ж обговорюємо, коли народжувати. А це вже не дата, а бажання. :girl_smile:

19. марі177

марі177 Well-Known Member

Для мене місія і роль зовсім різні речі.:girl_in_dreams:хотілося б почути вашу думку: для чого ж тоді народжується жінка і чому саме їй дано відчути радість материнства?(але це напевно потрібно створювати нову тему.Не думала що мій допис викличе таку дискусію.Та й справді в кожного свій сенс життя,в мене саме такий тому що я не бачу для чого я інакше живу.не для власних ж захцянок,як і не для захцянок чоловіка.:girl_nea:так просто чи що?

20. Roxie

Roxie Галицька панянка

Говорили, що та жінка до того ж - одинока. Мені здається, що вона просто не увідомлює того, що зробила.. Поки дитинці буде 20 років - тобто вона підросте і зможе сама більш-менш себе забезпечувати, мамі вже буде 86!! Жінка, що у 66 змогла виносити дитину - справді героїня, але з іншого боку не уявляю що та жінка робитиме з дитиною після виписки з пологового будинку, якщо справді вона одинока і допомоги нема звідки чекати...