Відповідь: У якому віці народжувати? для неї - НІ! бо ви собі не можете уявити того щастя (і я тоже) , що відчуває зараз вона! і не факт, що вона дасть дитині менше тепла, любові, тих самих матеріальних благ, що мама в 18 років!
Відповідь: У якому віці народжувати? думаю, народити дитину- то півділа, а виховувати - ось про це треба думати грунтовніше! Тут і справлятися зі всім треба - по дому, по сімї, комусь і по роботі... А як вихователь - знаю, які зараз діти - то жах! батьки ними не цікавляться, бо або заробляють гроші, або не мають на них часу.... а коли наважуєшся народити (чи якщо так сталося) то себе треба повністю присвятити дитині, а не як супер-звьозди - народила, і через день пішла працювати, дітей віддала няні... То все на дітях і відображається!
Відповідь: У якому віці народжувати? Я народила у 16. Чоловікові тоді було 34. Вагітність була планованою, а синочок дуже очікуваною дитинкою. Через кілька днів синочку буде 4, а мені 20. Багато хто скаже, що це не дуже розумно і не зовсім правильно, але в цьому є і свої плюси - легше порозумітися з дитиною, легше дивитися на світ її очима і вгадувати її потреби, адже не так давно сама була такою... Мені здається що вік не важливий, головне щоб дитинка була бажаною, а мама готовою поступитися своїми потребами в користь виховання. Можна і в 16 і в 18 бути прекрасною Мамою, а можна і в 30 не бути до цього готовою і не вміти отримувати від цього задоволення. Найгірше, на мою думку, це коли народжують тому що "так треба" або тому що біологічний годинник невпинно йде вперед, а не тому що цього хочеться понад усе в світі...
Відповідь: У якому віці народжувати? оце справді золоті слова!! дуже важливо хотіти дитинку!! якщо вона бажана і очікувана, якщо мама не нервується через труднощі вагітності, особливо тоді коли стає важко ходити, сидіти і лежати, то значить, що жінка готова стати мамою і вік чи інші умовності не перешкода.. інша справа, що у пізнішому віці більше ризиків при народженні, але багато мам народжують і після 35 і після 40 і я впевнена, що діти теж не відчувають себе обділеними увагою, хоч мамі у старшому віці важче вствати вночі і зі всім по хаті справлятись і т.д. основне в народженні дитини - бажання!! і як мом мама каже "Якщо Бозя дає дитину, то дає і на дитину" тобто якщо є бажання, то забезпечити дитину переважно завжди знайдеться як..
Відповідь: У якому віці народжувати? Жінка в Україні народила в 66 років!!! Завдяки штучному заплідненню з третьої спроби. Ото бажання стати мамою!!! Моя думка обовязково збігається з більшістю тут присутніх - народжувати можна будь-коли, бо поява дитинки на світ змінює жінку докорінно і приносить справжнє щастя. А щасливим хочеться бути у будь-якому віці.
Відповідь: У якому віці народжувати? Я в свої 20 років колись теж так думала....А тепер коли пройшли роки, стала трішки дорослішою...уявляю ті 35 ....хіба то роки?! Дитинку родити...а чому б ні? З віком більшість людей розуміють чого хочуть (реально!) в житті, відчувають серцем, та вже таки починають більше цінити життя! А взагалі я на стороні молодих батьків ( до 35 років мах 40)...вважаю, що дітям треба в житті помагати "ставати на ноги".... Я теж вважаю, що вже запізно. В такому віці в більшості починаються якісь "болячки", переважно люди хочуть якогось спокою...а діти...це постійний рух і т.д.... А та жіночка, яка народила в 65 чи 66 років- дуже ще мріє бавити онуків (по новинах чула)...Ну,що тут скажеш...?! молодець!!!
Відповідь: У якому віці народжувати? Мені також здається, що це пізно. Адже як пишуть дівчата, народити - це половина справи, а попереду - ще важливий момент - це виховання дитини. І як не крути, а ймовірність того, що мама цієї дитинки доживе до закінчення нею інституту, невелика... Та й терпіння у такому віці уже зовсім не те, що у 18, 25 чи навіть 40... Це моя думка. Але в будь-якому випадку низький їй уклін за таке бажання та такий вчинок!!!
Відповідь: У якому віці народжувати? . Я теж схиляю голову перед цією направду сміливою жінкою, але схиляюсь до думки, що це вже запізно. Я теж доволі пізня дитина у моїх батьків. (І швидше не через їхній вік, а через різницю у віці з рідним братом - 11років) Коли я була підлітком, мені трохи бракувало спільних інтересів з мамою, бо світогляди різнилися дуже. Не подумайте - маму свою я обожнюю, і тисячу разів вдячна їй за все, що вона зробила для мене.... А жінці тій буде вже 80!!!!, коли дівчинці в її перехідний період так буде потрібно багато уваги. А я часто провідую свою найкращу подругу, в якої вісімдесятирічна бабця - це та сама дитина!!! Трошки вередлива, кожен день інші захцянки, і вимагає уваги, як немовля.... І в ненайкращій фізичній формі, скажу я Вам... Хочеться, але треба бути свідомим всій відповідальності такого вчинку... Це ж не цуценя....
Відповідь: У якому віці народжувати? Буду противною і жорсткою: за що низький уклін? За свідоме приречення дитини на передчасне сирітство? Щось комусь хотілось довести? Звичайна захцянка за всіляку ціну. 66 років!!! Мабуть планує прожити щонайменше до 100. Як на мене, то є безвідповідальність. От якби так сталось природньо, що вона завагітніла та все ж ризикнула народити і не зробила аборт, тоді так - низький уклін, а ЕКЗ в такому віці, та ще й з 3ї спроби - неправильно це все. Що хочете кажіть, але у такому вчинку егоїзму більше ніж всього решта.
Відповідь: У якому віці народжувати? Мені теж видається, що то егоїзм прикритий високими словами про щастя материнства.
Відповідь: У якому віці народжувати? Читаю, думаю....мені (молодій) ТАКОЇ б впевненості в завтрашньому дні! Навіть важко уявити, як то бавити дітей, коли тобі за 86 чи дальше...Якщо доживу до тих літ, то буду (напевно) просити Бога, щоб хтось ще мене бавив, бо старі люди- гірше малих дітей...
Відповідь: У якому віці народжувати? Може вона в 15 видасть її заміж, дочекається внука і скаже:"Я зробила все що могла"
Відповідь: У якому віці народжувати? Низький уклін за те, що наважилась ризикнути власним здоров"ям та й життям. Стосовно того, що Ви пишете, я з Вами згідна, що про дитинку та її майбутнє мало думали, швидше задовільняли власні бажання та амбіції. Та з іншого боку, ми можемо не знати багатьох деталей. Наприклад, можливо в сім"ї цієї жінки багато довгожителів і вона керувалась саме цим, коли зважувалась на цей крок (батько мого дідуся дожив до 93 р. і був при повній свідомості та досить непоганому здоров"ї, враховуючи цей вік).
Відповідь: У якому віці народжувати? Я також про це ось думаю, ми знаємо факт, а передісторії, чи історії - зовсім.
Відповідь: У якому віці народжувати? Я не в праві судити, але свою думку можу сказати, надіюсь Для мене є неприйнятним народити дитину ні в 66, ні в 16. Я про свідомі роди.:umbrage:
Відповідь: У якому віці народжувати? Мене дивує переконання тієї жінки, що саме її генетична комбінація мала мати продовження в дітях, і для того треба було в такому віці і таким чином здобути дитину. Розумію, що будите кидатись тапками, та вважаю, що доживши до такого віку можна було б взяти на виховання дитину з сиротинця, чи (коли хочеться рідну по крові) дитину якихось родичів, які навіть будуть вдячні за допомогу у вихованні їхніх дітей Для мене приклад такої любові - рідна сестра тата. Мала двох синів, але дуже хотіла дочку, тому до мене ставилась як до рідної, завжди намагалась побалувати чимось. На жаль Вона померла, але я точно знаю, що мене любила метеринською любов"ю. Зараз такий час, коли навколо є багато дітей, яким варто дати кращу долю.
Відповідь: У якому віці народжувати? Якби вона рятувала при тому чиєсь життя, то я з вами згідна. А так...безглузда захцянка.
Відповідь: У якому віці народжувати? ппкс. Для чогось є та межа відміряна Богом/ Природою доки жінка може вагітніти. Дожити то вона може і до 100, але погодьтесь, коли говорять про добре здоров"я в 70 років, то його поняття трохи відрізняється від доброго здоров"я в 30.
Відповідь: У якому віці народжувати? Не в моєму стилі )) Поважаю думку кожного. І згідна з тим, що можна було б всиновити. Тому й написала, що це задоволення власних бажань. Заради яких вона ризикнула. Я знаю точно, що не наважилась би так ризикувати... у такому віці.