Відповідь: У якому віці народжувати? Власне і я про те ж. Ще тиждень-два назад я була ЗА! двома руками, піднімала декілька разів про це розмову, відповідь - рано. Зараз після чоловікового корпоративу, мого невдалого НР, хвороби мами, Ромкових зубів і ще ряду останніх подій мені захотілось перепочити від тої буденності, захотілось свята, спілкування, хочеться до людей. Момент втрачено. Чекаємо наступного
Відповідь: У якому віці народжувати? Моя думка-не звертати увагу на хамство та неповагу, а починати з себе, бо мабуть і "тим цьоцям " чогось бракує вдома: чи то уваги,чи то турботи рідних , от і зриваються на посторонніх.Коли хтось починає "зриватись" завжди пробую пожартувати, посміхнутися, бо коли реакція на агресію-спокій і привітність, то найкраще діє. Іще дівчата , з мого досвіду,чим спокійніша і врівноваженіша я в громадському транспорті, чим краще налаштована на оточуючих людей -тим комфортніше їду.І мужчини з радістю уступають місце, я завжди вдячна -хоча коли їде старенька\старенький, я посаджу -може комусь важлива та крапля уваги ,бо я ще молода - постою. ---------- Додано в 23:19 ---------- Попередній допис був написаний в 23:17 ---------- вагітність починається з голови- є бажання ,скоро буде ляля.
Відповідь: У якому віці народжувати? Відчуваю цей момент рано чи пізно і нас торкнеться... Коли я виходила заміж то не так тішилась своїм чоловіком і всім що з ним пов"язано як тим що пройде якихось 9 місяців і я СТАНУ МАМОЮ. Правда доля розпорядилась трохи по-іншому ніж планувалося і мамою я стала через 4 роки в 28. Мене не страшать оті всі недоспані ночі і клопоти пов"язані з маленьким. І ми обов"язково хочемо з часом ще одну дитинку, але для цього нам потрібно постаратися наладити питання з житловою площею. Так що тут у кожного своє. І в якому саме віці народжувати кожен вирішує собі індивідуально, лиш би здоров"я.
Відповідь: У якому віці народжувати? Думаю, це швидше не питання кількості дітей, а часу їх появи. Якщо, скажімо, моя подруга добиралася дві години на роботу (маршрутка-метро-маршрутка) донедавна, і пояснювала те, що поки що не "вагітніють" тим, що планують спочатку машину купити, і це направду не "відмазка", а так воно і було. (до речі, не вважаю це "егоїзмом", а швидше тверезим поглядом на речі і турботою про майбутню дитину. Звичайно, від всього не вбережешся, всюди соломки не підстелиш, але можна принаймні намагатися організувати собі комфортні умови, якщо є така можливість. ІМХО). Значить, все-таки ці фактори мають певне відношення до теми, звичайно, не провідну роль відіграють (як і матеріальна підтримка з боку держави і т.ін.). (Тому і написано було в офтопі)
Відповідь: У якому віці народжувати? Це ж не собачку завести -дитина це певні обмеження, я за людей ,які серйозно до цього ставляться
Відповідь: У якому віці народжувати? Пам'ятаю, як працювала по 10 годин на день, добиралась в набитих маршрутках на одній нозі 45 хвилин ( настільки набиті...), зимою весь робочий день проводила в 2 светрах та дублянці, мала 25 роб. днів на місяць і вдома раніше 21 рідко бувала....Так, я хотіла другу дитину. Але не при таких умовах, бо не мала НОРМАЛЬНОГО середовища, щоб нормально виносити дитину. ІМХО.
Відповідь: У якому віці народжувати? І ми так собі планували і зробили, повністю облаштували житло, придбали нове авто замість старого, щоб вже найближчі роки до цього не вертатись. Зробили всі необхідні великі покупки і вже потім зробили дитину. Також не вважаю це егоїзмом. Навпаки - ми просто створили максимально можливі комфортні умови для нашої сімьї і для того щоб по можливості жити без якихось певних обмежень. Перед плануванням наступної дитини також є певні пункти по поліпшенню умов нашого життя, і це не є погано, це відповідальне ставлення до умов комфорту, затишку, і зручності для своєї сімьї. Але впевнено можу сказати що в 20-25 років в нас з чоловіком ще не було можливості все це здійснити. І в цьому плані я рада, що не народила в 20 наприклад. Бо зовсім би все напевно по інакшому склалось.....
Відповідь: У якому віці народжувати? Це точно!Маю подругу,яка пізно вийшла заміж(в порівнянні з іншими моїми подругами).На рахунок дітей-категорично НІ.Нічого й чути не хотіла.Пройшов час,забулося,народила доню(не планово).Тепер ні про роботу,ні про кар"єру,ні про "пожити для себе" не говорить.Хоче народити другу, а потім і ще.Якщо любиш дітей,таке питання народжувати чи ні не стоїть.І не в матеріальних благах розходиться,зараз ніхто не голодає!+держава допомагає(хоч щось,та дає на перший час)
Відповідь: У якому віці народжувати? ех, а я так ще хочу хлопчика правда, скоро не плануємо, бо потрійного тандему я не витримаю але думаю, що в наших то з чоловіком 28 ще можна і відкладати
Відповідь: У якому віці народжувати? В наших батьків по троє дітей,тому ми з чоловіком дуже бажаємо щоб в нас була хоча б щє одна дитина і діточок ми дуже любимо,і не тільки своїх,але при всій любові,проживаючи в одній кімнаті 15 м в трьох(в нас дівчинка 8 років) я не маю можливості поставити ще одне ліжечко,хіба собі на голову.А те що виплачує держава я би назвала іншим словом,а не допомогою.
Відповідь: У якому віці народжувати? Ми одружились мені було 23, а чоловікові 26рокі. Свою красотульку я народила в 25років.Ще одну дитину може б і хотіла, але ще незараз через років так 5.
Відповідь: У якому віці народжувати? Я народила в 27, але вважаю до 25 треба постаратися встигнути. А краще, ще швидше, молоденька мама - це так кльово.
Відповідь: У якому віці народжувати? я народила в 21,і ось тепер різниця буде між дітьми 12 років.З одної сторони добре бо є вже нянька а з другої думаю треба було скоріше, тільки в житті не все так складається як хочеш.Декому і так не вдається
Відповідь: У якому віці народжувати? мені 23 в травні буде. не заміжня, дітей немає. чи хочеться? бувають моменти...особливо, коли майже половина , та яке, певно більша частина останнього курсу вже заміжні та вагітні... ага. а в мене все ще попереду!) як то кажуть, кожному своє в свій час .
Відповідь: У якому віці народжувати? Вийшла заміж в 22, народила синочка в 24. Другу дитинку хочемо десь через 3-4 роки (нє, вже через 2-3, то було 3-4 як Дмитрик тільки нородився....як швидко летить час..). Але то вже як Бог дасть, аби дав і дитятко здоровеньке було.
Відповідь: У якому віці народжувати? Вийшла заміж в 25, першу дівчинку народила в 26, другу - в 29. Дуже хочу третю ляльку, але через 5-6- років. Коли я завагітніла вдруге, я була мягко кажучи "збентежена" і абсолютно не впевнена в тому, що я до цього готова. Однак зараз я життя собі не уявляю без своїх малявок. Діти - це насправді зміст життя, як би банально це не звучало, тому раджу всім - народжуйте, ніщо не робить жінку такою щасливою, як материнство!!!
Відповідь: У якому віці народжувати? от читаю дописи... тут дехто пише, що це так класно - бути молодою мамою, і рано народжувати дітей... я чомусь протилежної думки. і чим пізніше - тим краще. (пізні дітки - розумніші)... ходить така думка, а Ви як вважаєте ???
Відповідь: У якому віці народжувати? Не можу погодитись. Моя старша народилась коли мені був 21рік. Рано почала говорити, в рік вже гарно говорила. Зараз їй 3,8р. ходить в школу на підготовку з дітьми 4-5 річними, вчителька каже, що не баче різниці. Має гарну пам"ять. Не уявляю яким чином розум дитини залежить від віку батьків
Відповідь: У якому віці народжувати? Хай собі та думка і далі ходить, але ви її до себе в голову не впускайте Я не бачу ніякого підґрунтя для того, аби дитина, яку мама народила в 21 рік, була б не такою розумною, як та, котру мама народила в 40
Відповідь: У якому віці народжувати? А ще згадала, моя баба казала, що пізні діти або дуже розумні, або дуже дурні. Як то кажуть дві сторони медалі. Мені більше подається інша думка. Якщо чоловік і жінка кохають одне одного по справжньому, то в них родяться ну дуже вродливі дітки