Тобто робота важливіша за дітей? Як на мене, тоді краще дитину взагалі не мати, якщо сидиш з нею, а думками невідомо-де. Можна бути реалізованою мамою і без роботи та кар*єри. То все від мух у голові залежить. Це не критерій для загального глобального висновку. Брак відповідальності й розуму не показник для тих, хто цілковито відповідальний за свої вчинки й уміє робити правильні висновки та плани в житті.
Відповідь: У якому віці народжувати? Я народила в 27, думаю про другу дитинку. Але поки лише думаю, наважитись ще страшно, але треба, може почекаю ще рік-два. Підкажіть будь-ласка як створити нову тему, бо в мене дуже складна і термінова ситуація і немає з ким порадитись, можливо тут хтось допоможе, напишіть як створити тему. Дякую.
Відповідь: У якому віці народжувати? а відповідної теми не знайшли? просто є імовірність, що ситуації подібні до вашої вже обговорювались і в створюванні нової теми нема необхідності
Відповідь: У якому віці народжувати? А у мене є багато знайомих, які рано одружилися, народили діток і живуть щасливо, дехто вже на третє чекає. І фінансово теж було нелегко. Якщо так постійно думати про фінанси, а їх чесно кажучи завжди треба, то можна і діток не народити. Життя хитра штука, можна бути фінансово забезпеченим чекаючи маля і стати повним банкротом в один момент, то що тоді?
Відповідь: У якому віці народжувати? Я народила в 21р і мені підходить але є різні люди і багато ситуацій. Я думаю, що має бути бажання обох і не так щоб зранку"хочу" а ввечері"напевне з дитиною,ще почекаєм". Народжувати потрібно,коли всім серцем відчуваєш.В мене є з найомі які народили,бо так треба(бо цьотка сказала щоб запізно не було)і тепер вроді і сім'я,а вроді і не дуже радіють з тої дитинки.Але бувають різні ситуації.
Відповідь: У якому віці народжувати? Ого! Яка я вийшла "баба-йожка". Я просто висловила свою думку. Аж ніяк глобальні висновки не збираюсь робити. Я взагалі то людина, у якої сім"я на першому місці завжди. За грошима ніколи не гналась. І не женусь. Мені головне щоб у родині все було гаразд. Мені пропонували і підвищення, і більші гроші, щоб я вийшла з декрету, чого я не зробила. Мда... я сама це не раз повторюю своїм знайомим.
Відповідь: У якому віці народжувати? Нажаль, то мабуть Вам просто не пощастило, бо в мене є старший на 7,5 роки брат...і хоча всяке було, і сварилися і билися як то діти...але ми дуже любимося і він для мене як опора, дуже рідний і любимий, фактично він зі мною завжди був поки була маленька, допомогав там де не могли допомогти батьки, захищав... Чесно кажучи і собі б хотіла спочатку синочка а потім донечку:connie: і шоб в неї теж був такий брат...але то вже як Бог дасть
Відповідь: У якому віці народжувати? ще до дописів: народжувати можна у будь-якому віці, лише для цього потрібне дуже сильне внутрішнє бажання самої жінки ( не "насідання" родини- подруг, а саме внутрішнє відчуття, що цього дуже-дуже прагне твоє серце) Тоді і дітки будуть щасливими. А ще- я дуже тішуся, бо дізналася аж три приємні новини: моя найкраща коліжанка чекає на первістка, на якого наважилася уже "за 30"; а ще мої дві знайомі чекають на третіх діток у віці "за 40" ( причому старшим діткам в одній родині 22 і 9 років, а вдругій- 15 і 17)
Відповідь: У якому віці народжувати? я народжувала свого першого в 27 років, вважаю, що це пізно, але просто скоріше чоловіка не було, але вже так вийшло і на то нема ради.
Відповідь: У якому віці народжувати? А я вважаю рано то 15-17, а далі лише від жінки залежить, комусь і в 35 ще ранувато Я родила в 24, мабуть швидше було б інакше, і з одного боку краще...а можна було рік і почекати. Але я десь в 20-21 знала, що вже готова і дуже б раділа якби це сталось тоді.
Відповідь: У якому віці народжувати? А мені в 25ть якраз вчасно було! Встигла у останній вагон перед записом "старая первородящая" ))) Насправді ж у кожного свій "ідеальний" вік - хтось і в 17ть може бути гарною мамою, а є й такі, які роками лікуютсья від непліддя, а потім, народивши, у два місяці залишають дитинку на няню.
Відповідь: У якому віці народжувати? Першу дитину народила в 27, другу - в 29. Можна було і трошки раніше, але не склалося. Якщо немає проблем зі здоров"ям, то затягувати не варто, ми ж не молодшаємо з роками, а відповідно і здоров"я наше не покращується. А жити за принципом "спочатку кар"єра, потім дитина" вважаю, не правильно. Раніше і сама думала, що спочатку варто було б прискладати грошей, придбати житло, а потім вже і народжувати. Але якби і досі не змінила точку зору, то ще б не скоро стала мамою. Тепер мій девіз - "Дав Бог дитинку, то дасть і на дитинку".
Відповідь: У якому віці народжувати? Підтримую двома руками! Я маю двох донечок, народила в 22 і 25 років. Дітки незаплановані, але я цим і тішуся, бо якби після одруження ми би з чоловіком планували, то не знаю, коли б наважилися, бо не було ні своєї квартири, ні великої зарплати, а так є двоє діток та ще й з невеличкою різницею у 2,5 роки - надіюсь мої дівчатка і в майбутньому будуть один для одного не просто сестричками, а й близькими подругами. А зараз чоловік страшенно хоче синочка, і я якби не проти, але коли це в планах (тобто майбутня планована дитинка), то наважитися вже важкувато, відкладаєш на потім, боячись з різних причин (не справлюсь, невизначена ситуація з житлом і т.ін.)...
Відповідь: У якому віці народжувати? Ми одружились,коли мені був 21 рік,виходила заміж вже з Ляльою в животику,було трохи страшнувато,але щастя переборювало страх.Народила Дімочку в неповні 22.Максимко вже був запланованою дитинкою,народила в 24 роки.Зарас щаслива дружина і МАМА
Відповідь: У якому віці народжувати? Цілком вірне твердження, тому ще раз висловлюю свою думку, що це все лише від людини залежить!
Відповідь: У якому віці народжувати? Ми з чоловіком одружились 2 місяці тому.Про дитинку вже півроку задумуємось,але не наважуємось.Правильніше буде сказати не наважуюсь.З дитинства в мене в голові зароджувались різні феміністські настрої.Головною ідеєю була блискуча кар"єра,незалежність і тому подібне.Зараз це відійшло на другий план-перше це сім"я.Але все одно хотілося б піти в декрет з роботи,на яку потім з задоволенням повернулась би.І ось дилема:після обов"язкового питання про сімейний стан,слідує передбачуване "Як ми можемо взяти вас на роботу--ви ж в декрет підете". Навіть не знаю,що робити.Я ж і брехати не можу,кажучи що в декрет не збираюсь.Були думки,що потрібно попрацювати років 2-3,а вже потім народжувати.Але ж хочеться зараз.Хоча як згадаю,що мені неповних 20... Можливо я просто рано подорослішала.Працюю з 16 років,хоча батьки мене добре забезпечували і зараз допомогають.Вчуся в двох університетах.Хочеться постійно більше і більше.Дитина для мене ,звичайно ,важливіше,але і робочий стаж втрачати не хочеться.
Відповідь: У якому віці народжувати? Якщо я правильно розумію, то Ви Лаврік ще навчаєтемь, і будете рік або й два ще в статусі студентки. То в принципі, можна було б народити зараз ( якщо на те Божа воля і ваше бажання), і вже за 2 роки вийти на роботу з закликом : дитинка в мене є, в декрет найближчим часом не збираюсь Це моя така думка. Я от з мальотою 2 дипломи захистила чого і Вам бажаю. До речі, дитинка не повинна Вас зупиняти, навпаки, вона лише дає наснагу до чогось нового!!! наснагу вдосконалюватись і відкривати нові грані в собі .... І ще, чисто з егоїстичних міркувань : так приємно буде, коли малюк піде в школу, а ви будете молодою і красивою ( Ярко був подарунком моєму чоловікові на 25 років, то він жартував,що якраз файно, бо за 15 років Ярко зможе вже ходити на дівки, а тато ще зможе