У якому віці народжувати?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем viltis, 19 Грудень 2007.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: У якому віці народжувати?

а як знаєте, що важче?

2. true

true New Member

Якщо у вас нема проблем зі здоров"ям,то не думаю,що 30 років вам завадять стати мамочкою.Хай Вам щастить!

3. Seppy

Seppy Active Member

банальна статистика

4. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

В якому... в якому... нині народила в 31! :)
    першу доню в 26, якщо Бог дасть, на цьому не зупинимось :)

5. Orman

Orman Модератор-бомба

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

7. Orman

Orman Модератор-бомба

головне слово "банальна" - все буде добре не заморочуйтесь статистикою

8. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

ВОЗ каже що найоптимальніший вік біля 30 жінка вже дбає про своє здоров'я і ще не почалися процеси старіння

9. SniganaN

SniganaN New Member

Прочитала Ваш допис і сама захотіла такого сюрпризу, але напевно так ніколи небуде, адже якщо не плануєш, то застерігаєшся, а як не застерігаєшся- значить вже чогось чекаєш...

10. Dobra

Dobra Well-Known Member

А у нас друге вийшло точно як сюрприз. В мене реакція була - страх, переживання, невпевненість чи справлюсь. А тепер лежить такий пампушок в ліжечку, і усміхається. Перша вагітність в 24 роки пройшла для мене "незаміченою". День перед родами ще поїхала за продуктами в маршрутці, мовляв, чоловік похудає, поки я в роддомі, волочила 2 кульки в сумі 10 кг, і нічого.
    А другу дитину в 29 ледве виносила, це було 9 місяців болі (фізичної), і переживань, хоча в загальному я здорова людина.
    Напевно, визначальним є не стільки вік, як психологічний стан мами, хоча тепер, оглядаючись назад, родила б напевно швидше.
    Один знайомий мужчина любив казати, що найкращий вік жінки для одруження - 25, тому що вже не дурна і ще не хвора:girl_crazy:.

11. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

В мене тільки перша вагітність була планованою. Друга стала сюрпризом, а третя - то взагалі "несподіванка з великими очима" (я ж годувала грудьми, застерігалась, то думала, що завагітніти неможливло). Правда, зараз дякую, що в мене троє діток.

12. Orman

Orman Модератор-бомба

анекдот в тему:

я ещё в таком возрасте,когда волнует не имя моего будущего ребёнка,а его отчество :)

13. Holly

Holly Moderator

В березні мені виповнився 21 рік, а в червні народилась Яринка. Зараз мені 24 і очікуєм на другу дитину. Для мене то нормально, для когось зарано/запізно.
    Ще згадала слова знайомої. Жалілась їй, що здоров"я трохи підводить. А вона відповіла: - Що поробиш, вже не той вік:eek: Цікаво, коли ж я мала першу дитину нородити?

14. Яруська

Яруська Well-Known Member

В нас так і вийшло...
    Чоловік приїхав з гастролей на свій день народження, привіз купу подарунків, а я йому подарунок дві полоски...:girl_claping:

15. Редвумен

Редвумен Active Member

Та то не у вас "не той вік", а у вашої знайомої, то й хай собі сушить голову коли і що вона у цьому житті не встигла :)

16. Holly

Holly Moderator

та тій жінці вже 30 минуло, має двох дітей

17. Редвумен

Редвумен Active Member

я зрозуміла :) своєю попередньою фразою хотіла вам сказати, що кожен оцінює свій вік і свої можливості по-різному, хто "по паспорту", а хтось по внутрішньо-душевних відчуттях. Тому є люди, які в 45 є молодші за 25 річних. Як морально, так і фізично.

18. Яруська

Яруська Well-Known Member

та тій жінці вже 30 минуло, має двох дітей [/quote]

Мдя.....то мені значить вже на пенсію пора:girl_in_dreams:

19. Dmutrivna

Dmutrivna New Member

я от після навчання відразу вийшла заміж.Рочок пожили і тоді народила первістка. Через 1р5міс другий "планований" синочок. І як результат - 5 років догляду за дітьми. спочатку я думала, що так і має бути.А тепер важкувато повернутись в робочий режим, бо діти на 95% на моєму догляді...
    Тому, на мою думку, жінка спершу має реалізувати себе на роботі, піти в декрет звідти, а десь ближче до 25-27 народжувати. ( це я без філософствування про нашу неспроможність впливати на біологічні процеси...):xaxa:

20. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Та то тільки так здається, я так також раніше думала. Так от реалізовувалася, реалізовувалася (досить успішно), а тепер думаю, що немудра тоді була. Вже б дітки в школу йшли, і нашо мені було тої реалізації ))). А так тільки почали планувати.