Відповідь: У якому віці? Колись,у років 16-17 мріяла, що до 25 в мене буде коханий чоловік і дитятко..Зараз мені 23 і ні одного,ані другого найближчим часом не намічаєцця..тепер от думаю чи до 30 встигну чи нє вийти заміж і народити двох діточок..Щодо кар"єри - робота є,але не скажу, що я нею шалено рада і вона мені приносить задоволення.До 30 хотілося б поміняти місце роботи,обзавестися сім"єю та діткамимєчьти,мечьти...
Відповідь: У якому віці? А я...а мені...Мені вже делікатно за 30 Чоловіка я придбала у 21, а дітей у 25 та 26. Я завжди уявляла себе кимось дуже важливим і помітним, успішним у кар"єрі, але з кар"єрою у мене штиль. Розвивається доволі повільно і скромно Зате, все, що завжди було для мене на першому місці - сім"я, діти - мають змогу утримувати свої позиції. Бо якби я робила кар"єру, то навряд чи мої діти були б щасливі. Я і так караюсь тим, що маю для них менше часу ніж мені б хотілось... Думаю над народженням ще однієї дівчинки, поки не стукнуло 35.
Відповідь: У якому віці? я завше хотіла мати кохаючого коханого чоловіка, донечку і синочка, хорошу роботу... дуже боляче коли всі мрії, ніби вічність ліплений вітраж розбиваються в друзки і ти ріжешся шкельцями власних мрій що не збулися. Мені хотілося білого плаття, щасливої сім*ї, без проблєм народження здорової дитини. Хотілося бути дизайнером і мати якщо не свій власний бізнес, то бодай нормальну посаду. Мені через паро днів 25-ть. Я дальше мрію... Навіть вже не мрію, а просто вірю, що і у мене колись буде біле плаття, нормальна щаслива сім*я, хороше житло і постійна оплачувана робота. Коли матиму роботу і нормальне житло то хочу ще сина, бо знаю як то погано бути однією дитиною у сім*ї... Але хто я? Я лише людина. Все у ласці Божій.
Відповідь: У якому віці? Если судить по этой ветке, то и возраст появления детей не самый ранний... Однако сложилось впечатление, что во Львове и в целом на западной Украине замуж выходят где-то в 20, а в 21 год - мама, обычное явление. Когда интересуюсь у знакомых из России о планах замужества и детях, обычно получаю ответ, что-то типа "когда время будет на всё это". На тот же вопрос львовянке: "ну курсе на третьем..." Откуда такая спешка? Или одно другому не мешает?
Відповідь: У якому віці? Чоловік у мене вже є, кар"єру почала будувати у 18 але до вершини ще ого як далеко. Щодо дітлахів, тут я завжди кажу "Як Бог дасть".
Відповідь: У якому віці? не думаю, що все так однозначно - залежить від середовища спілкування. Наприклад, мені 25 і я серед своїх подруг практично одна одружена і з дитиною, всі решта в пошуку, по заграницях шастають, кар"єри роблять ну а щодо Львова-Москви, то у Львові заміж легше вийти ніж зробити кар"єру, в Москві ж навпаки - біда всіх мегаполісів - близькість людей (точніше її відсутність) се ля ві....
Відповідь: У якому віці? взагалі з дитинства ставила собі плани закінчити школу, закінчити універ, тоді робота, тоді заміжжя, тоді діти. Якось все крім останього поки шо збувалось і в принципі я задоволена. кар"єра ну хотілось колись ,а зара якось так спокійно до того відношусь правда вдома я довго б не могла сидіти, я на одному місці годину просидіти неможу не те шо дома постійно А в якому віці? ніхто крім самого життя на то не дасть відповіді і це мабуть саме і найцікавіше
Відповідь: У якому віці? колись хотіла вийти заміж у 18 років,народити дитину щоб бути молодою мамою,а тепер собі думаю куда я так спішила!!!! але коли я собі щось планую ніколи нічого невиходить, Чоловік люблячий є діти теж,треба тепер тільки карєру .......
Відповідь: У якому віці? Якщо відповідати строго на запитання, то я хочу побудувати карьєру, ставши хорошим і кваліфікованим лікарем й спеціалістом у своїй галузі. А на це потрібно ой як багацько років. Але до 35 хотілося би мати дитинку ну й чоловіка звісно. А там мрію усиновити ще двох
Відповідь: У якому віці народжувати? Дві доці маю, чоловіка - само собою, дасть Бог захищу в січні дисер, то вже можна буде про кар"єру серйозно думати. Мені 28.
Відповідь: У якому віці народжувати? Ой та кар"єра - ой ті діти Кандидатську я захистила в 27 - доцент десь здається в 29.Оце десь зараз мала б захищати докторську плюс посади не для " гонорів " , а для грошей а дітки - - хочу ще - можна і двох зразу і до 35
Відповідь: У якому віці народжувати? Так,звичайно,було таке.Але зараз у свої 22 хочеться всього зразу-і коханого чоловіка, і кар"єру, і дитинку.Коханий є (в найближчому майбутньому-чоловік), залишається покластися на Господа і далі довіряти Йому своє життя))))
Відповідь: У якому віці народжувати? А я якось про таке ніколи не задумувалася.. Коханий чоловік був, кохана цікава робота (не відразу звичайно, починала бухгалтером в 1999 як згадаю ті часи ..), про дітей часом думки пролітали, як прилітали так і відлітали. За 8 років роботи я досягла того що хотіла, і напевно б далі кохалася в роботі якби Бог не послав нам дитинку.
Відповідь: У якому віці народжувати? від долі не втечеш... теж вийшла заміж в такому віці, і малого через рік народила. за 9 років з дитиною і вивчилася і "накар"єрилася" і розулчилася і вдруге заміж вийшла тепер маю другу манюню і знову... вчуся в університеті
Відповідь: У якому віці народжувати? Значить так,у 30 з хвостиком маю двох діточок,пристойного чоловіка(і цікавого,і коханого),з кар'єрою якось не дуже склалось,зате робота на яку можна вийти з декрету є.Думаю до 35 можна ще народити одну дитинку і поміняти роботу,головне захотіти.
Відповідь: У якому віці народжувати? Ага, я теж поки у школі вчилася, то вже все життя подальше наперед розпланувала...Що спочатку вища освіта, потім вже й заміж можна, але краще роботу спочатку пристойну...В результаті маю диплом, маючи вже двоє діточок. Заміж, правда, вийшла, маючи хорошу роботу...Але зараз розумію, що моя сім"я для мене - найголовніше! Тобто без роботи я не можу, працювати мушу, але якщо обирати між роботою та сім"єю, то СІМ"Я! Ну і діточок народити маю, поки молода, здорова та сильна, а робота моя нікуди від мене не втече, тим більше, що маю можливість все поєднувати.
Відповідь: У якому віці народжувати? Чим раніше тим краще, ще в твій генотип не встигли записати нові хронічні захворювання. Ідеально з 17. Шкудую втрачений час.
Відповідь: У якому віці народжувати? народжувати ідеально - коли молодий здоровий організм. а от виховувати - то явно не в 17 і не в 18. не кричіть, винятки є. але то поодинокі випадки. а коли жінці 30, наприклад, - то це вже рідкість, що організм молодий і здоровий. зате ставлення до життя вже сформоване (знову-таки, на загал). а все решта - чоловік, кар"єра і т.п. - це кому, як комфортно і як складеться. я народила першу дитину в 27 - впевнена, що в моєму конкретному випадку, то було не пізно, а якраз чудово. хоча, я, можливо, і хотіла б встигнути народити швидше - щоб зараз дитина була вже старшою. але рада, що цього не сталося раніше - бо тоді не була готова явно. та і кар"єра просто зачекала на мене трошки, поки я була в декреті. над другою дитиною думаю - добре було б між 35-38 (можна і двійню). ще є плюс - незважаючи на вік, все одно буду молодою мамою. принаймні, дуже на це сподіваюся. і до того часу планую ще попрацювати, якогось чергового рівня досягти в роботі. але як буде - так і буде. я все одно прийму будь-які варіанти.
Відповідь: У якому віці народжувати? я народила у 27. Раніше просто не була готова абсолютно. До 27 "дозріла",для мене це був мабуть оптимальний вік.Хоча,якщо бути чесною перед самою собою, в 27 мені було важко скоріше "морально",бо вже встановився свій ритм життя , кар єра,а маленьких дітей я на руках не тримала років з 14.Здавалося, що все було продумано,плановано,підготовлено...Але,як показала практика, світ після народження змінюється кардинально. І до цього на 100% не підготуєшся. Але ,оглядаючись, зараз ні про що не жалкую. Маю знайомих,які і в 19 років стали чудовими батьками.Вони були готові до цього саме у цьому віці,бо у вихованні та матеріальній підтримці жодного разу не зверталися до дідусів і бабусів. Більше прикладів є,коли у 19 народжували, а потім діток бавили і ще й тата з мамою на додачу "догодовували" їхні ж батьки. Дві мої коліжанки вперше стали мамами у 36 та 37 років.До виховання своїх малюків вони підходять настільки виважено і розумно,що можна ще повчитися. І вони вже реалізовані і як бізнес-леді і як особистості. Не мають комплексу "тимчасової домогосподарки",самостійні,впевнені і мають достатньо часу та бажання присвятити себе діткам, їх не "гризе" думка " залишити дитинку на когось ,щоб десь "розвіятися" і т.п.