Відповідь: У якому віці? Таксссс....Мені зараз 23 (щойно виповнилось) . Підіб"ємо підсумки: 1) Чоловік є 2) Синочок є 3) Купа інститутів є 4) Робота , в яку я закохана є До Євро 2012 ( якщо воно буде) планую здобути ще одну "кар"єрну" роботу, і зразу після Євро малнькький пузік....Мені тоді має бути 26
Відповідь: У якому віці? Мені вже 25, але поки що ні дітей, ні кар`єри... Хоча чоловік, сподіваюсь, буде за 2 місяці вже. Цікавій.
Відповідь: У якому віці? З цікавим? :8: Можливо правильніше було б - з коханим? Дуже б хотілось в 26 років стати мамою двох карапузиків. А от кар"єра...Я ще не знаю, чим би хотіла займатись...
Відповідь: У якому віці? Ну, коханий - те ж само собою. Ще й цікавий не тільки мені, а й подругам. Але він в мене чесний. А про кар`єру - те саме кажу, я не знаю ще, чим хочу займатися.
Відповідь: У якому віці? Мені 29. Дитина поки одна, чоловік є коханий і цікавий, кар"єра ніби є якась, але щось не дуже це мене тішить (я про кар"єру).. Подумую над другою дитиною, але розумію, що народжувати дитину лише тому, що хочеться сидіти вдома, це теж не правильно Та ще й у чоловіка така робота, що нічим він мені не допомагає, його просто ніколи нема вдома. Тому в мене зараз величеезне бажання змінити своє життя. Тому з кар"єрою (роботою, що приносить задоволенння і дохід), двома дітками уявляю себе десь у 35
Відповідь: У якому віці? мдя.. людина планує, а Бог керує... не знаю чи вірно це.. але коли мені було 20, я теж думала що в 30 буде і чоловік, і діти, і улюблена робота... але чомусь як тільки вирішую занятись серйозно улюбленою справою- починаю хворіти, і приходиться відмовлятись на користь здоров)я... карма це чи що... а 30-ка то минула вже))))))))))))))))
Відповідь: У якому віці? ого...класне питання!!! 1) чоловік - є! 2) кохана донечка - також є!!! 3) цікава робота - є! 4) до 30 може встигнемо ще і синочка народити!!! Але часу мало залишилось..капець! Що ще треба:? 1) трьошка, як мінімум 2) крута тачіла 3) та звичайного бабського щастя!!! На рахунок 1,2 пункту, то все жарт, а 3-й...бажай всім щастя, бути коханою!!!
Відповідь: У якому віці? а мені хотілося би ше 2-3 діток до 35 років(у мому випадку до 30 вже не встигаю аж ніяк з 2-3,хіба що двійня)...ну і мабуть затишну хатинку у передмісті з садом . кар2єра мене не цікавить.мене влаштовує моя робота вчителя ,обожнюю спілкування і дітей,а моя робота задовільняє мої потреби.кар'єрного росту душа моя не потребує,бо така вже я є-люблю посміятись і поляля.,що і маю в школі чоловік в мене і коханий і цікавий. ніби все.
Відповідь: У якому віці? хотілося б до 30 років,але знову пільонки ,розпашонки, ..... щось страшно!!!,а чоловік страшно хоче другу дитину!!!
Відповідь: У якому віці? щось запитання поставлене некоректно Ви питаєте про успішність? Чи то є планка? Чи то границя щамстя після якої можна розслабитись? Ніколи не вважала і не вважаю зараз, що всі ті пункти є обов.язковими до виконання - щасливою людина може бути і живучи під тином, і маючи 3грн щодня на кусник хліба...все відносно
Відповідь: У якому віці? Хм... мені як було 10, то казала, що заміж вийду в 25...))) Діток народжувати тоді не збиралась, а вчителькою бути - ну і так зрозуміло - ким же іще От.. зараз... чоловік є.. коханий і цікавий (а в кого не такий є? ) Не знаю, що там з кар*єрою, але робота задовільняє, перспективи є Дітки будуть... принаймні дитинка... рочків через 2 А якщо думати так як тоді у 10, але сьогоднішніми мізками... Хочу пасивний дохід, який дозволить "кочувати" по світу, хочу цікаве заняття корисною людям справою (типу освітніх чи оздоровчих центрів), хочу двох діток (хлопчика і дівчинку, можна двійняток), а чоловіка і так нікому не віддам Бажано уже! Все і відразу!!!
Відповідь: У якому віці? Мні зараз здається, що в 35 років у мене вже буде все-все, що я тільки забажаю. Дай Бог, щоб так воно й було. Хоча, напевно, будуть інші бажання, людина є ненаситною від природи...
Відповідь: У якому віці? У 20 років з"явився чоловік, у 27 років - друга дитина. Так що матір"ю двох дітей, з цікавим (слово таке цікаве підібрали ) чоловіком я вже себе бачу. Ну а за кар"єрою я не женуся, буде - то буде, ні - то й не треба.
Відповідь: У якому віці? нєт прєдєла ідєєалу вродь є все але хочу ще , кар"єру , ну а коханий , оооо з ним нє соскучішся
Відповідь: У якому віці? Я щаслива. Мені 25. Я маю коханого чоловіка, цікавого і безмежного у своїх планах та ідеях. Маю двоє синочків і марю про лапочку доцю. Кар"єру почала троха не вдало (пішла на державну роботу в Універ), але власне зараз працюю над виправленням ситуації. Думаю що як займуся улюбленим ділом, то лапочка доця за 2-3 рочки тоже буде. То до трицєтки буде повний фарш
Відповідь: У якому віці? Чимось ми з Вами схожі... В свої 26 маю коханого чоловіка і двоє чудових дітисьок. До тридцяти планую третю дитину.:connie: А кар"єра? Нехай зачекає коли діти підростуть!