У якому віці народжувати?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем viltis, 19 Грудень 2007.

1. viltis

viltis Well-Known Member

Відповідь: У якому віці?

Таксссс....Мені зараз 23 (щойно виповнилось) . Підіб"ємо підсумки:

1) Чоловік є
    2) Синочок є
    3) Купа інститутів є
    4) Робота , в яку я закохана є

До Євро 2012 ( якщо воно буде) планую здобути ще одну "кар"єрну" роботу, і зразу після Євро малнькький пузік....Мені тоді має бути 26:)))

• Подобається Подобається x 18
  2. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

27 рокiв :girl_cool:

• Подобається Подобається x 9
  3. Marichka

Marichka Well-Known Member

Мені вже 25, але поки що ні дітей, ні кар`єри... Хоча чоловік, сподіваюсь, буде за 2 місяці вже. Цікавій. :)

• Подобається Подобається x 3
  4. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

З цікавим? :8: Можливо правильніше було б - з коханим? Дуже б хотілось в 26 років стати мамою двох карапузиків. А от кар"єра...Я ще не знаю, чим би хотіла займатись...:girl_smile:

• Подобається Подобається x 4
  5. Marichka

Ну, коханий - те ж само собою. :) Ще й цікавий не тільки мені, а й подругам. :) Але він в мене чесний. :) А про кар`єру - те саме кажу, я не знаю ще, чим хочу займатися.

• Подобається Подобається x 1
  6. Megan

Megan Well-Known Member

Мені 29. Дитина поки одна, чоловік є коханий і цікавий, кар"єра ніби є якась, але щось не дуже це мене тішить (я про кар"єру).. Подумую над другою дитиною, але розумію, що народжувати дитину лише тому, що хочеться сидіти вдома, це теж не правильно:girl_cray: Та ще й у чоловіка така робота, що нічим він мені не допомагає, його просто ніколи нема вдома:girl_mad:. Тому в мене зараз величеезне бажання змінити своє життя. Тому з кар"єрою (роботою, що приносить задоволенння і дохід), двома дітками уявляю себе десь у 35:girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 9
  7. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

мдя..
    людина планує, а Бог керує...
    не знаю чи вірно це.. але коли мені було 20, я теж думала що в 30 буде і чоловік, і діти, і улюблена робота...
    але чомусь як тільки вирішую занятись серйозно улюбленою справою- починаю хворіти, і приходиться відмовлятись на користь здоров)я...
    карма це чи що...
    а 30-ка то минула вже))))))))))))))))

• Подобається Подобається x 13
  8. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

ого...класне питання!!!
    1) чоловік - є!
    2) кохана донечка - також є!!!
    3) цікава робота - є!
    4) до 30 може встигнемо ще і синочка народити!!! Але часу мало залишилось..капець!
    Що ще треба:?
    1) трьошка, як мінімум
    2) крута тачіла
    3) та звичайного бабського щастя!!!
    На рахунок 1,2 пункту, то все жарт, а 3-й...бажай всім щастя, бути коханою!!!

Останнє редагування: 7 Липень 2009
  9. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а мені хотілося би ше 2-3 діток до 35 років:girl_in_dreams:(у мому випадку до 30 вже не встигаю аж ніяк з 2-3,хіба що двійня:girl_crazy:)...ну і мабуть затишну хатинку у передмісті з садом . кар2єра мене не цікавить.мене влаштовує моя робота вчителя ,обожнюю спілкування і дітей,а моя робота задовільняє мої потреби.кар'єрного росту душа моя не потребує,бо така вже я є-люблю посміятись і поляля.:girl_claping:,що і маю в школі
    чоловік в мене і коханий і цікавий.:girl_in_love:
    ніби все.:girl_bye2:

10. зося

зося Well-Known Member

хотілося б до 30 років,але знову пільонки ,розпашонки, ..... щось страшно!!!:girl_cool:,а чоловік страшно хоче другу дитину!!! :girl_haha:

• Подобається Подобається x 2
  11. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

щось запитання поставлене некоректно :girl_bye2:
    Ви питаєте про успішність? Чи то є планка? Чи то границя щамстя після якої можна розслабитись?
    Ніколи не вважала і не вважаю зараз, що всі ті пункти є обов.язковими до виконання - щасливою людина може бути і живучи під тином, і маючи 3грн щодня на кусник хліба...все відносно

• Подобається Подобається x 7
  12. Deidra

Deidra Well-Known Member

Хм... мені як було 10, то казала, що заміж вийду в 25...))) Діток народжувати тоді не збиралась, а вчителькою бути - ну і так зрозуміло - ким же іще :girl_crazy:
    От.. зараз... чоловік є.. коханий і цікавий (а в кого не такий є? :girl_wink: )
    Не знаю, що там з кар*єрою, але робота задовільняє, перспективи є :girl_smile:
    Дітки будуть... принаймні дитинка... рочків через 2 :girl_cool:
    А якщо думати так як тоді у 10, але сьогоднішніми мізками... Хочу пасивний дохід, який дозволить "кочувати" по світу, хочу цікаве заняття корисною людям справою (типу освітніх чи оздоровчих центрів), хочу двох діток (хлопчика і дівчинку, можна двійняток), а чоловіка і так нікому не віддам :girl_blum: Бажано уже! Все і відразу!!! :girl_cray:

13. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Напевно, в 35 років:girl_smile:. Але дитини мені й одної вистачає:girl_crazy:.

14. Marichka

Мні зараз здається, що в 35 років у мене вже буде все-все, що я тільки забажаю. Дай Бог, щоб так воно й було. Хоча, напевно, будуть інші бажання, людина є ненаситною від природи...

15. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

хочу другу десь в 29-30, а там як Бог дасть :)

16. UnLikE

UnLikE Фотограф

десь у років 20-23

• Подобається Подобається x 2
  17. Мальва

Мальва Well-Known Member

У 20 років з"явився чоловік, у 27 років - друга дитина. Так що матір"ю двох дітей, з цікавим (слово таке цікаве підібрали :)) чоловіком я вже себе бачу. Ну а за кар"єрою я не женуся, буде - то буде, ні - то й не треба.

18. odree

odree Well-Known Member

нєт прєдєла ідєєалу
    вродь є все [​IMG]
    але хочу ще [​IMG] , кар"єру [​IMG] , ну а коханий [​IMG] , оооо з ним нє соскучішся [​IMG]

• Подобається Подобається x 19
  19. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Я щаслива. Мені 25. Я маю коханого чоловіка, цікавого і безмежного у своїх планах та ідеях:girl_in_love:. Маю двоє синочків і марю про лапочку доцю:girl_in_dreams:. Кар"єру почала троха не вдало :girl_mad:(пішла на державну роботу в Універ:girl_devil:), але власне зараз працюю над виправленням ситуації. Думаю що як займуся улюбленим ділом, то лапочка доця за 2-3 рочки тоже буде. То до трицєтки буде повний фарш:girl_cool:

• Подобається Подобається x 12
  20. nataliachita

nataliachita Well-Known Member

Чимось ми з Вами схожі...:girl_crazy: В свої 26 маю коханого чоловіка і двоє чудових дітисьок. До тридцяти планую третю дитину.:connie: А кар"єра? Нехай зачекає коли діти підростуть!:girl_smile: