У чому вбрані наші дітки?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем viltis, 10 Квітень 2009.

1. viltis

viltis Well-Known Member

Я останнім часом стикнулась з проблемкою --ніяк не можу вгадати, в що саме вдягнути свого малюка, щоб йому не було жарко-холодно. Одні дивлячись на мого хлопчика кажуть, що я його парю, інші кричать, що здуріла, бо маленьку дитинку залегко вдягнула. Та й погода в нас така мінлива. То я зранку дзвоню до мами ( вона гуляє з собакою, і питаю чи жарко, і як вдягати приблизно) а потім в обід перевдягаю, бо стає дужже жарко.

Як правильно визначити кількість одягу???

Останнє редагування модератором: 6 Вересень 2015
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Відповідь: В чому вбрані наші дітки?

А мій малий зовсім не хоче гуляти.
    Виходимо з під"хзду, він пару хвилин стоїть на сходах, розвертається і назад в під"їзд. Як на вулицю його таки винесу, то тільки вітер в лице чи сніг - реви.
    Не хоче ні на санчатах, ні на ручках, ні у візочку. А до морозів у грудні ми гуляли по 4-5 год на день.
    Тому отак майже всю зиму в хаті сидимо:sad:

3. Velana

Velana Member

Відповідь: У чому вбрані наші дітки?

дівчатка, скоро весна і на вулицю!!!!!!! ми вже самі не дочекаємось!! а то як виїжаю з коляскою гуляти в теперішню погоду, а зараз на дворі каша зі снігу, то схожа на маленького танка :girl_smile:
    а щодо вдяганки, то дуже подобаються речі від "SMIL", "Cocodrillo", Valery, АГУ, непогані "Нежный возраст", а от Діва Семенюк і Тотошка не сподобались:girl_sad

а де саме знаходиться цей магазин???

4. In4a

In4a Well-Known Member

На Валовій.

5. Lerusja

Lerusja Member

Цей магазин ще є на Любінській,напроти кінотеатру.

6. носик

носик New Member

дівчата, допоможіть плз! хто знає як потрапити до магазину "Дюймовочка"? Має бути біля Джамбула.облазила магазини, але потрібного не знайшла.:girl_sad:

7. skystar

skystar Well-Known Member

Переходите на протилежну до пологового сторону і йдете вниз по вулиці, в сторону Краківського, він майже вкінці. Той магазин ще по-сусідству з якоюсь перукарнею, якщо не помиляюсь. Тільки мені здається, що вивіски "Дюймовочка" там нема, просто "Все для немовлят"... чи якось так. На дверях ще наліпка якоїсь принцеси.

8. носик

носик New Member

дуже Вам вдячна!

9. DoroshLida

DoroshLida New Member

а я завжди одягаю дитину на "одну одьожку" більше,ніж себе!Не треба дитинку "кутати" як капусту!!

10. Natalya

Natalya Well-Known Member

А я одягаю сітльки само як на себе, тільки дитині колготи товстіші :)

11. Adelaida

Adelaida Active Member

Щось не можу придумати, в чому гуляти дитину при температурі +5. Як вдягати, щоб гуляти у возику, вже знаю. А от що вдягнути зі слінгом з кільцями. При тому, що великої куртки чи слінговставки немає. І слінг планую вдягати під свою розтібнуту куртку.

12. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Adelaida,
    Якийсь легкий комбiнезон буде нормально. Суцiльний одяг не буде задиратись нiде, тепло буде, i якщо холодно можете прикрити своєю курткою. Можна полегше вдiти пiд комбiнезон. Я б вдiла в бодiк i зверху байковий чи полiестровий комбiнезончик i тодi наверх "вуличний". У мене просто купа комбiнезонiв на всi пори року, i на морози, i на -5 i на +5 тому менi так зручнiше. Я Христю носила у слiнгу в Жовтнi-Листопадi, вона не запарювалась, тихенько спала. Але ще я одягала слiнг (типу кiльцевий) на куртку, бо менi холодно було розщiпнутою ходити. Якщо треба було погодувати то переодiвала його пiд куртку швиденько ну i далi дивилась по ситуацiї.

13. natorella

natorella Well-Known Member

написала тобі сюди

14. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

І мені, :girl_sad:, отримала новий пісочник "в спадок" від родички, так подивилася, зовсім якість не сподобалась

15. Ная

Ная Well-Known Member

Не знаю скільки градусів нині показував термометр але на майданчику біля дому нині бачила дівчинку років п"яти в зимовій куртці,шапці,чоботях і РУКАВИЦЯХ!!!:eek: А годину потому в Стрийському парку бачили татуся з приблизно півторарічною дівчинкою,вона була в футболочці на довгий рукав,штанятах і ... боса,бігала по алейках,не виглядало шоб їй було зимно,але татко її був тепліше вбраний і в мештах:confused:

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

зовсім боса? це вже занадто мені здається...ще не настільки тепло

17. kati

kati Well-Known Member

я вчора в смільпо бачила теж таке- дитина десь півтора - два в візку і в рукавиціях....причому таких теплих....ужос....

Я сьогодні малому дала футблку на довгий рукав, вельветову куртку, кепку і спорт. штани.....довго думала колготи чи шкарпети, дала колготи...можна булро шкарпетки

18. Ная

Ная Well-Known Member

Софійка вже відколи потепліло ходить і без колгот,і без шапки,але штани маєм такі трошки теплі,тому і колгот не вбираю.А з шапкою,то вона сама собі знає,як їй зимно,то сама просить вдягнути,а як жарко,то знімає.

19. Shkatulka

Shkatulka New Member

Відколи тепло я теж вдягаю дитину лекго - без шапки, без колгот (ми і в зимі без колгот ходили,бо штани були дууууже теплі), без рукавиць само собою.
    Але він звик так легко бути вдітий - вдома завжди майже наголяса ходить.

---------- Додано в 14:58 ---------- Попередній допис був написаний в 14:54 ----------

Може її так закаляють і через 5-10 хвилин взувають?
    А те що тато вдітий тепліше мені не дивно - я теж зважди тепліше вдіта за дитину. Мене змалку привчили до тепла, а я синочку даю ходити як він хоче. А хоче він ходити вдома босий, а надворі без шапки. Я вдома, до слова, боса ходити не можу, бо мерзну відразу, а в нього ножки завжди теплі :)

20. Natalya

Natalya Well-Known Member

Ми ось так гуляємо: [​IMG]. Побачите - штурхайте :).

21. Златка

Златка Well-Known Member

А я страшенна змерзлюшка :girl_cool: Якби дитину одягала за принципом "+ одна кофтина", то давно б перегріла :girl_haha:

Ми зараз гуляємо в тоненькому костюмчику-вітрівочці, під низом тоненькі колготи і проста трикотажна кофтинка. Шапочка - як виходить :girl_in_dreams: Златуся її як не розв"яже, то стягне назад, як капішон. При тому, що дома тепер сама часто одягає собі шапочку: то її дуже веселить :girl_haha: