Я останнім часом стикнулась з проблемкою --ніяк не можу вгадати, в що саме вдягнути свого малюка, щоб йому не було жарко-холодно. Одні дивлячись на мого хлопчика кажуть, що я його парю, інші кричать, що здуріла, бо маленьку дитинку залегко вдягнула. Та й погода в нас така мінлива. То я зранку дзвоню до мами ( вона гуляє з собакою, і питаю чи жарко, і як вдягати приблизно) а потім в обід перевдягаю, бо стає дужже жарко. Як правильно визначити кількість одягу???
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? А мій малий зовсім не хоче гуляти. Виходимо з під"хзду, він пару хвилин стоїть на сходах, розвертається і назад в під"їзд. Як на вулицю його таки винесу, то тільки вітер в лице чи сніг - реви. Не хоче ні на санчатах, ні на ручках, ні у візочку. А до морозів у грудні ми гуляли по 4-5 год на день. Тому отак майже всю зиму в хаті сидимо
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? дівчатка, скоро весна і на вулицю!!!!!!! ми вже самі не дочекаємось!! а то як виїжаю з коляскою гуляти в теперішню погоду, а зараз на дворі каша зі снігу, то схожа на маленького танка а щодо вдяганки, то дуже подобаються речі від "SMIL", "Cocodrillo", Valery, АГУ, непогані "Нежный возраст", а от Діва Семенюк і Тотошка не сподобались:girl_sad а де саме знаходиться цей магазин???
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? дівчата, допоможіть плз! хто знає як потрапити до магазину "Дюймовочка"? Має бути біля Джамбула.облазила магазини, але потрібного не знайшла.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Переходите на протилежну до пологового сторону і йдете вниз по вулиці, в сторону Краківського, він майже вкінці. Той магазин ще по-сусідству з якоюсь перукарнею, якщо не помиляюсь. Тільки мені здається, що вивіски "Дюймовочка" там нема, просто "Все для немовлят"... чи якось так. На дверях ще наліпка якоїсь принцеси.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? а я завжди одягаю дитину на "одну одьожку" більше,ніж себе!Не треба дитинку "кутати" як капусту!!
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? А я одягаю сітльки само як на себе, тільки дитині колготи товстіші
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Щось не можу придумати, в чому гуляти дитину при температурі +5. Як вдягати, щоб гуляти у возику, вже знаю. А от що вдягнути зі слінгом з кільцями. При тому, що великої куртки чи слінговставки немає. І слінг планую вдягати під свою розтібнуту куртку.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Adelaida, Якийсь легкий комбiнезон буде нормально. Суцiльний одяг не буде задиратись нiде, тепло буде, i якщо холодно можете прикрити своєю курткою. Можна полегше вдiти пiд комбiнезон. Я б вдiла в бодiк i зверху байковий чи полiестровий комбiнезончик i тодi наверх "вуличний". У мене просто купа комбiнезонiв на всi пори року, i на морози, i на -5 i на +5 тому менi так зручнiше. Я Христю носила у слiнгу в Жовтнi-Листопадi, вона не запарювалась, тихенько спала. Але ще я одягала слiнг (типу кiльцевий) на куртку, бо менi холодно було розщiпнутою ходити. Якщо треба було погодувати то переодiвала його пiд куртку швиденько ну i далi дивилась по ситуацiї.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? І мені, , отримала новий пісочник "в спадок" від родички, так подивилася, зовсім якість не сподобалась
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Не знаю скільки градусів нині показував термометр але на майданчику біля дому нині бачила дівчинку років п"яти в зимовій куртці,шапці,чоботях і РУКАВИЦЯХ!!!:eek: А годину потому в Стрийському парку бачили татуся з приблизно півторарічною дівчинкою,вона була в футболочці на довгий рукав,штанятах і ... боса,бігала по алейках,не виглядало шоб їй було зимно,але татко її був тепліше вбраний і в мештах:confused:
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? зовсім боса? це вже занадто мені здається...ще не настільки тепло
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? я вчора в смільпо бачила теж таке- дитина десь півтора - два в візку і в рукавиціях....причому таких теплих....ужос.... Я сьогодні малому дала футблку на довгий рукав, вельветову куртку, кепку і спорт. штани.....довго думала колготи чи шкарпети, дала колготи...можна булро шкарпетки
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Софійка вже відколи потепліло ходить і без колгот,і без шапки,але штани маєм такі трошки теплі,тому і колгот не вбираю.А з шапкою,то вона сама собі знає,як їй зимно,то сама просить вдягнути,а як жарко,то знімає.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Відколи тепло я теж вдягаю дитину лекго - без шапки, без колгот (ми і в зимі без колгот ходили,бо штани були дууууже теплі), без рукавиць само собою. Але він звик так легко бути вдітий - вдома завжди майже наголяса ходить. ---------- Додано в 14:58 ---------- Попередній допис був написаний в 14:54 ---------- Може її так закаляють і через 5-10 хвилин взувають? А те що тато вдітий тепліше мені не дивно - я теж зважди тепліше вдіта за дитину. Мене змалку привчили до тепла, а я синочку даю ходити як він хоче. А хоче він ходити вдома босий, а надворі без шапки. Я вдома, до слова, боса ходити не можу, бо мерзну відразу, а в нього ножки завжди теплі
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? А я страшенна змерзлюшка Якби дитину одягала за принципом "+ одна кофтина", то давно б перегріла Ми зараз гуляємо в тоненькому костюмчику-вітрівочці, під низом тоненькі колготи і проста трикотажна кофтинка. Шапочка - як виходить Златуся її як не розв"яже, то стягне назад, як капішон. При тому, що дома тепер сама часто одягає собі шапочку: то її дуже веселить