Я останнім часом стикнулась з проблемкою --ніяк не можу вгадати, в що саме вдягнути свого малюка, щоб йому не було жарко-холодно. Одні дивлячись на мого хлопчика кажуть, що я його парю, інші кричать, що здуріла, бо маленьку дитинку залегко вдягнула. Та й погода в нас така мінлива. То я зранку дзвоню до мами ( вона гуляє з собакою, і питаю чи жарко, і як вдягати приблизно) а потім в обід перевдягаю, бо стає дужже жарко. Як правильно визначити кількість одягу???
Хусточку купила і капелюшок від сонця. Поки найвигідніша хусточка закриває вуха якщо вітер і сонце голівку не пече і має щось типу козирка щоб сонце в очі не пекло.капелюшок поки не вбирали. Надіслано від мого Lenovo A319, використовуючи Tapatalk
В нас теж панамка. Вдягаю коли сонце і беру маля на руки. Але панамку треба міряти. В нас обхват голови 41. Мама була в Польщі. Купила легесеньку шапочку на холодну погоду і панамку. І те, і те 41. Шапочка мала, панамка велика. Якщо правильного розміру, думаю, панамка зручна. Надіслано від мого Lenovo S90-A, використовуючи Tapatalk
Дівчата, а піжаму на начосі ще рано вдягати? Ми спимо з відчиненими балконними дверима, балон не засклений. То під ранок в кімнаті досить свіженько, принаймні мені хочеться закутатися в ковдру. Малюк спить в чоловічку і відкривається, боюся щоб не замерз. Але щоб гарячо було , то теж не добре. Як думаєте?
В мене малявка теж спить в чоловічку і постійно розкривається, але чоловічок такий трохи цупкіший, але не з начосом, я не переживаю, бо вона завжди теплі має ручки. А як спить між нами, то ій так одягненою явно жарко.
Наша спить з нами. Вікна відкриті. Розкопуєтьсч одразу. Тому, відповідно, і я відкрита зверху. Зранку інколи хочеться закутатись, а кнопа теплесенька. Спить в бодіку на короткий рукав. Надіслано від мого Lenovo S90-A, використовуючи Tapatalk
Ми спимо з відчиненим вікном, теж під ранок дуже свіжо. Малий часто розкопується і не завжди встигаю накрити, але досі спить в футболці
Ми давно спимо в такому чоловічку з начосом. Але у нас в ночі +10. І старий будинок. Надіслано від мого SM-G935F, використовуючи Tapatalk
В квартирі +10? В нас і при +10 на вулиці в квартирі не нижче 24, то доця спить в бодіку на короткий рукав чи в футболочці + тоненький пледик. Надіслано з мого IQ4502 Quad
Мій малий також спить в одязі на короткий рукав, накритий трикотажною пеленкою (якщо в себе на ліжечку). Коли пересуваю до нас в ліжко, накриваю його тим чим сама вкриваюсь, тобто легеньким підодіяльником. Та малюк все одно розкривається, вовтузячись ногами. СПимо з відкритим балконом, вікнами. Під ранок дуже свіжо (особливо останні ночі).
В квартирі не +10. Але дійсно холодно всім нашим родичам хто до нас заходить. Спала дитини в чоловічку тоненькому, і коли брала в ночі її годувати а вона вся холодна, то я її і утеплила. якщо що не у львові живу в нас вдень десь +22. Мала на увазі, що будинок такий з грубими стінами, як в центрі Львова, де завжди свіжо. Надіслано від мого SM-G935F, використовуючи Tapatalk
Дівчата, ви маєте наувазі навстіж відчинені великі вікна? Бо в мене як кватирка навстіж відчинена, то майже не відчувається, а от як двері, то як +10, то в хаті 24 точно нема не впевнена, навіть, чи 19 є.
В мене балконні двері відкриті. А інколи ще й вікно на кухні. То ще й виходить протяг. Надіслано від мого SM-G935F, використовуючи Tapatalk
В нас навстіж вікно відкрите. Вночі теж досить прохолодно, плюс ще й струмок під вікном добре дає прохолоди і вологи. Але ми навчили наших комах ще з перших днів спати накритими, то вони майже ніколи не розкриваються. Хіба би дуже крутилися. То ж можуть спати на короткий рукав. Лише зранку треба вдягати поки бавляться, бо мої діти встають на годину, а то й півтори раніше за мене) Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk
Дівчата, а з чим можна носити желєтку? Таку теплу, типу ккртки без рукавів. Я купила, а тепер не знаю куди іі вдягати. Вона добряче тепла. Якщо брати щось під низ легеньке то по ручках холодно буде. Щось добре тепле, зажарко. Маємо олд неві. Як ви ті желєтки носите?
в нас при відкритому вікні і прохолоднішій ночі одразу на ранок соплі. Карма якась. І ніби теплий, бо я трохи вдягнутий, і накриваю періодично, коли бачу Годувати беру теплого постійно (не мокрий, ніби, тому не мав би перегрітись)
Так і носимо - на тоненьку кофтину на довгий рукав. Коли йдемо гуляти ввечері, то ще тепло, то йдемо в кофтині. А вже ближче до кінця прогулянки одягаю безрукавку, бо холоднішає. Синочок постійно руками махає-рухає то думаю не холодно, а от по спині-попереку може бути холодно, бо туди-сюди залізає-злізає, кофтина задирається, а так є безрукавка, то наче тепліше.
У вас, напевно, якась тоненька, бо наша мені виглядає як зимова куртка без рукавів. На зараз однозначно ще загаряча. Ми ще поки у футболці, а ввечері олімпійку вдягаю зверху фктболочки і все.