Я останнім часом стикнулась з проблемкою --ніяк не можу вгадати, в що саме вдягнути свого малюка, щоб йому не було жарко-холодно. Одні дивлячись на мого хлопчика кажуть, що я його парю, інші кричать, що здуріла, бо маленьку дитинку залегко вдягнула. Та й погода в нас така мінлива. То я зранку дзвоню до мами ( вона гуляє з собакою, і питаю чи жарко, і як вдягати приблизно) а потім в обід перевдягаю, бо стає дужже жарко. Як правильно визначити кількість одягу???
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? так, вирішили нічого не міняти...бо випране все і без бірок...якось не зручно. Повзунки на кнопочках - через плечики, 18 розміру,то вони нормальні будуть, я так думаю. А от дві байкові кофтинки та дві ситцеві 50 розміру... сподіваюся моє маля в них влізе. Не можу дати раду собі - в чому дитину везти додому - комбінезон (який), одяльце (яке..), конверт....
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? купила сьогодні 2 манюні кофтинки, дві шапочки і 2 повзунят. оскільки не конче знаєм, хто в нас буде, то речі всі зеленого і жовтого кольорів. а шапочкиі пелюшки - білі
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? В нас був такий конвертик(тут на фото його не дуже добре видно),просто супер:і з пологового в ньому забирали,і хрестили в ньому,і гуляли взимку теж у ньому,вдягнувши під низ комбінезончик.Так,що конвертик я вам раджу купити .
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? Ой це напевно стандартна проблема. Я сама вже своїх задовбала з питання що краще купити. Так от вирішила купити спальний мішок на овчині а вже в що вдівати дитинку, щоб туди покласти буду дивитись по ходу. Ну напевно бодіки або розпашонку, повзунки, комбінезончик флісовий (вроді так називається це мягенький матеріал). Ну і дві шапочки: просту і якусь тепленьку зимову. Одіяльце я думаю буде недоцільно, хіба якеесь дуууже тепле. А білі гарні конвертики я думаю будуть захолодн. Ну на рахунок конвертика я тоже думала але зупинила свій вибір на спальнику, мені здається дитинці там буде затишніше, він якось краще прилягає до тіла. А комбінезони-трансформари дорогі тільки через те, що вони трансформери. А на весну-літо нашо нам той комбінезон
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? Я бачу у вас взагалі малий модно вдягнений!!! клас, все під колір! А де ви купували такий гарний конверт, шо там за фірма пише, щоб я знала шо шукаю на базарі.
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? на південному в маг. Кенгуру. Комбінезон-конверт, на овчинці - 600 грн... я щелепу підібрала і пішла далі... Гляну ще на шуварі на лотках шо там продають...
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? дякую, т я придивляюся після народження щоб чоловік пішов і купив...так що це буде невідомо коли...чи на цьому тижні чи на наступному...
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? конвертик-одіяльце нам подарили, кльовезне таке, голубеньке, з тигриками. Але тепер інша проблема...коли ж ми його накінець-то одягнемо з тим вірусом..сидимо вдома і катаємося по квартирі в колясці)))))
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? І ми вдома катаємось. Дівчата, конвертик в мене є, але він не на зиму-холодно буде малюку. хочу купити комбінезон на зиму, але навіть приблизно цін не знаю, ну про 600 грн я мовчу, бо це трішки дорогувато. Може хтось підкаже, хто нещодавно придбав, де і за яку ціну можна знайти?
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? Ще раз повторю про не раз згадуваний дитячий магазин в Інтерсіті на сихові ( перший поверх справа в куточку) там звичайно понтових кокобелло і ленне здається немає, але є багато досить гарних комбезиків по цілком нормальним цінам 200-300 грн. І з ручками-ніжками і просто з ручками а на ніжки суцільний мішок. Ми там свій брали, і не тільки ми... і всі задоволені.
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? На який вік і на кого Вам потрібно(хлопчик, дівчинка). В мене є комбінезончик на рочок, сірого кольору з червоною підкладко, пуховий, можу продати. Пишіть в приват)))
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? дівчатка!Була нещодавно в магазиніДіви Семенюк.Такот,курпила там тільки шапочку.Одяг мені видався ну дуже неякісним,аж сипеться в руках.Правда був там одинкостюмчик - 98гривень,чєловєчік і шапочка велюрові.Незнаю,брати не ризикнула.Все одно поїхали на закупи в Антошку,бо там вже перевірен імною марки. А от комбінезон назиму передумала брати.Маю синтепоновий костюмчик,тайв се одно синуля в корзин іпоки що гуляє.Тай зими ще не було.Тому дякую за допомогу і вибачте,що накрутила тільки голову.
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? купила я навесні малому курточку таку "понтову" на виріст. Але тоді я була мама недосвідчена, тому дивилася, аби була гарна та тапла. А зараз бачу, що в тій курточці немає горловинки-стоїчки. тобто вона пошита, як кофтинка з капюшоном, не йде під шийку, а має овальну горловину. Та й все ж таки синтепон - вчорашній день. Хочу малому придбати термокостюм, щоб тоненький і тепленький. в мене на термометрі -11. Хтось виходить на вулицю в таку погоду? В мене в голові звідкись засів путнктик, що якщо нижче -10, то на вулицю ні-ні
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? Ми на Сихові біля переїзду на тому базарі купили малому термоштанці-комбінезон за 120 грн. Сьогодні вигуляли, то прийшли додому тепліські (під ними звичайні колготки не утеплені, без начосу)! Точно знаю, що не змерзне в тому.
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? Ми зараз гуляєм в комбінезоні і в конверті на овчині. Комбінезон в нас теплий в принципі але просто в колготках і комбезі в -10 холодно однозначно. Вчора гуляли, мала була тепленька, правда щоки були як діда мороза червоні, але нічого, не замерзла. А вот в ручки і ніжки були чомусь холодні, при тому що вона була в варежках тепленьких і в колготках+носочках ангорових+тьопікі на ніжках, ну і + конверт. Я так поняла що вчорашня температура -8 була той мінімум при якому ми ще гуляєм, бо як холодніше - то вже зимно і мені і їй.
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? Вчора був сильний вітер. Мені здається, що незважаючи на сьогоднішній сніг, нині гуляти тепліше. А може то тому, що ми вчора у візочку, а сьогодні в слінгу.
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? Хресна подарувала синулі піжамку фірми "міні байт" - така класнюча, якісна, мягенька. супер дуууже мені подобається. треба буде ще якісь лашки цього виробника придбати.
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? в магазині МІНІ БАЙТ не тільки цього виробника - а багатьох інших є дууууууууже якісні з екологічної бавовни речі