У чому вбрані наші дітки?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем viltis, 10 Квітень 2009.

1. viltis

viltis Well-Known Member

Я останнім часом стикнулась з проблемкою --ніяк не можу вгадати, в що саме вдягнути свого малюка, щоб йому не було жарко-холодно. Одні дивлячись на мого хлопчика кажуть, що я його парю, інші кричать, що здуріла, бо маленьку дитинку залегко вдягнула. Та й погода в нас така мінлива. То я зранку дзвоню до мами ( вона гуляє з собакою, і питаю чи жарко, і як вдягати приблизно) а потім в обід перевдягаю, бо стає дужже жарко.

Як правильно визначити кількість одягу???

Останнє редагування модератором: 6 Вересень 2015
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. svoybox

svoybox Well-Known Member

Минулої осені мала їздила просто в шкарпетках і накрита одіяльцем або в демі конверті. Пінетки нам не пішли, мала їх скидувала з ніг постійно, хіба потім круги намотувала збирала по обочинах. Я вже навіть шнурками до ніг пробувала обв'язувати , то шнурки на ногах були, а пінетки збоку бовтались

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
  3. Melian

Melian Well-Known Member

От і мене цікавить це питання. На весну нам в спадок попав класний комбез для діто від 0 до 6 місяців, але в штанішках там ступні не закриті. Варто купляти взуття на таку малечу чи є якісь інші варіанти? І як бути якщо дитину в слінг садити?

Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk

4. Kossa

Kossa Member

Досить теплих шкарпеток і на хутрі пінетки

5. Almariel

Almariel Well-Known Member

В слінг під куртку?

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. Melian

Melian Well-Known Member

Ні, думаю носити поверх свого плаща

7. VesnaKrasna

VesnaKrasna Well-Known Member

А в люльку хто як вдягає? Дитині майже 3 місяці. Вдягаю чоловічок, рукавички, 2 шапочки (тоненька і утеплена), комбінезон і ще кладу в конверт (не на овчині, а від нашої каляски ікм-лендер. Він утеплений. Що за тканина не знаю). Ми і в -10 так їздили. Єдине що в 2чоловічки тоді вдягала. Їй ніби і не жарко, бо приходимо додому, не мокра, не гаряча.

Надіслано від мого Lenovo S90-A, використовуючи Tapatalk

8. svoybox

яке взуття даєте? З утепленням ще чи вже можна демі черевички? Бо я щось не знаю як ходячу дитину взути

9. Dominika

Dominika Well-Known Member

Ми ще в зимовому теплому взутті. Але я думаю, що багато залежить від того, де маля ходитиме ніжкою. Ми гуляємо на майданчику в парково-лісовій зоні, під ногою гола земля, досить холодна. Тому так. Якщо б гуляли на асфальтованій місцині, думаю взули б демі.

• Подобається Подобається x 1
  10. Melian

Melian Well-Known Member

Нам теж три місяці, то ми вдягаємо легенький чоловічок, 1 вязану шапку і комбез на овчині. Коли було дуже холодно, то накривали ще пледикою, і все. В нас з чоловіком політика не кутати дитину, тож скоро будемо легший комбез вдягати, головне щоб такого вітру як сьогодні не було.

11. Melian

Melian Well-Known Member

Дівчата, не знаю чи в ту темку пишу, але хочу запитати: ви вдягаєте немовлятам вдома шапкочки або повязочки? Бо до мене бабусі пристають щоб я вдягала бо малявка клаповуха буде. То справді допомагає? Я поки без шапок, повязки з себе скидає, вушка трохи великі маємо.

12. svoybox

Я сьогодні взула демі черевички, але на колготки і шкарпетки, щойно прийшли додому, то ноги мокрі. Ну і мала була одна така 'весняна' вже, всі інші дітки ще були в комбезах/чоботах на овчині і зимових шапках.

13. Havronia

Havronia Well-Known Member

@Melian якби помагало, пластичні хірурги були б без роботи. То з розряду - треба пеленати, бо ноги криві будуть

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. VesnaKrasna

VesnaKrasna Well-Known Member

Я не вдягала. Бабусі теж наполягали, але з іншої причини. Казали, простудиться. Свекруха казала після купання носик чуть сплюскувати, щоб ширркий не був. Казала, що своїм хлочцям так робила. В результаті, в одного акуратний тоненький, в другого широкий. Робіть висновки :)

Надіслано від мого Lenovo S90-A, використовуючи Tapatalk

• Смішно Смішно x 1
  15. raspberry

raspberry Well-Known Member

Ні:girl_nea:Дочка з шапочками-пов'язочками ходила. Але то для краси, а не в лікувальних цілях:girl_haha:Трохи топиряться вуха. Сину нічого не одягала крім зимової і демісезонної шапки. А вушка має такі, ніби їх скотчем до голови приліпили:girl_crazy: Маю випадок в родині, де шапочку вдягали, щоб вуха не топирились, а вони стирчать перпендикулярно до голови:girl_impossible: Гени, нічого з тим не зробиш, крім пластики:girl_sad:
    --- дописи об"єднано, 17 Березень 2016 ---
    Мені баба теж так казала робити. Мені в дитинстві так робила, але ті "крила" досить широкі маю:girl_yes2:
    --- дописи об"єднано, 17 Березень 2016 ---
    В дочки термо, в сина демі з незначним утепленням на колготку, без шкарпетки. Але ми так майже всю зиму проходили, коли температура в районі нуля і вище. Демари на овчині хіба в мороз взували.

16. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Сьогодні досить тепло. Я б демі на тонку шкарпетку вділа.

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Ми вже давно, місяць точно, ходимо в демісезонних чобітках на колготку. Ще ніразу нога не була холодною. Єдине - коли на днях випав сніг, взули демари, але їй було явно задушно в них. На температуру +15 і вище планую брати кеди або мештики.

18. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Дівчата цей тиждень має бути теплим. Як плануєте діток вбирати?ми не так давно ленне зняли. Я просто не уявляю як вбиратися. Сьогодні дала малому вельветові штанята на флісі, то зранку було нормально, а в обід вже гарячо. Але дивлюся всі діти у візках чохлами накриті, теплі куртки, шапки. Завтра, напевно джинси візьмемо. Аот з курткою не знаю. Маємо тільки демі досить теплу і вітрівку тонесеньку. У вітрівці, напевно, захолодно будечи як?

19. svoybox

Не думаю, сьогодні вже +15 було. Я сама не люблю вдягатись як капуста і малу ніколи не кутаю. От так ми гуляли сьогодні, куртка на трикотажній підкладці, під нею тонка кофтина на довгий рукав і майка, колготи і спідничка. uploadfromtaptalk1459712818822.jpg
    Тепер треба щось на ножки легше шукати, що то діти взувають в таку погоду, кросівки?

20. Ubuntik

В мене дівчинка,тому трошки інший одяг, але розкажу як вдягались цього тижня і плануємо наступного.
    +2...+7 - тонка кофта або светрик, пухова куртка, колготи, тепліші легінси, демісезонні вищі черевички, шапка одинарної, але грубшої в'язки
    +7...+13 - тонка кофта, тонка шубка зі штучного хутра без підкладки, або балоновий плащик, тонкі колготи, легінси, коротенькі черевички, в'язана тонка шапка
    +13...+18 - тонка кофта, тонка куртка ( типу парки - 2 шари тканини), колготи, тонесенькі легінси або літні штанці, мештики або коротенькі черевички ( в них ніжці було трохи задушно), тонка шапка ( в'язана, але з дирочками)
    +18.... Тонка кофта, тонка куртка чи вітровка, колготи і спідничка або легінси плотніші, мештики або мокасини, тонка шапка або в'язана з дирочками.
    Сьогодні були в останньому варіанті, гуляли в 17-18 год, було нормально, ручки трохи прохолодні, але ми були в тіні. В обід гуляти в такому було б супер.

21. Ubuntik

Ми купили на таку погоду мештики і мокасини. Отакі: [​IMG]