У чому вбрані наші дітки?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем viltis, 10 Квітень 2009.

1. viltis

viltis Well-Known Member

Я останнім часом стикнулась з проблемкою --ніяк не можу вгадати, в що саме вдягнути свого малюка, щоб йому не було жарко-холодно. Одні дивлячись на мого хлопчика кажуть, що я його парю, інші кричать, що здуріла, бо маленьку дитинку залегко вдягнула. Та й погода в нас така мінлива. То я зранку дзвоню до мами ( вона гуляє з собакою, і питаю чи жарко, і як вдягати приблизно) а потім в обід перевдягаю, бо стає дужже жарко.

Як правильно визначити кількість одягу???

Останнє редагування модератором: 6 Вересень 2015
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. svoybox

svoybox Well-Known Member

я теж думала так робити, бо вчора з прогулянки прийшли з холоднющими ногами, але комбез якийсь мені ще дуже грубий, краще сьогодні накрию одіяльцем і дам чохол на возик

3. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

ми були сьогодні в штанятах утеплених зсередини, майці, кофті, куртка флісова, шапка, черевички. Гуляли 2 години ,то ще одівала капюшон, вітер сильний та холодний.

4. Almariel

Almariel Well-Known Member

Як мінімум питати в мами про погоду перед самим виходом))) бо різниця в тем-рі вранці і в обід може бути 15 градусів.

5. Oresia

Oresia Well-Known Member

А в що ви одіваєте діток дома?підгузки ми одіваємо лише на прогулянку.літом проблем не було...замотала пеленкою і все...попісяв-легко поміняти.а зараз доволі холодно..кожного разу переодівати якось не хочеться.

6. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Тут або мати багато штанів і перевдягати щоразу, або багаторазові підгузки :)

7. Oresia

Oresia Well-Known Member

взяла одні на пробу,а вони чи не щільно прилягають...чи я ще не навчилася...протікають)))будемо пробувати))

8. svoybox

svoybox Well-Known Member

Я переодягаю

9. Almariel

Зверху кофтинка і безрукавка, шкарпетки, і так само обмотати пелюшкою попу і ноги. В основному змінювати доводиться лише пелюшку.

Надіслано від мого HTC Desire C, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  10. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

То точно :) Я сьогодні так і ходила з самого ранку в футболці, а Влад (в зв"язку з тим що загадково чи то сопливий, чи то ні) був у футболці на довгий рукав.
    При тому навіть ввечері коли вже, наче, всі мали би зрозуміти яка надворі теплинь, ми зустрічали купу дітей в досить товстих демісезонних куртках і шапках (хоч їхні мами все ж таки були без курток :girl_blum: і одягнуті досить по-літньому)
    А мій малий все поривався роззутися, бо, бачте, в кедах йому вже зажарко - сандалі подавай :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 2
  11. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Ну ми в босоніжках вже 2 дні як гонимо(обоє) і довгі шорти(до колін)+футболка. Малий заявив вчора "о, а ти казала, що після осені зима! Ти забула, мамочка, після осені ЛІТО".

• Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 1
  12. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Чи потрібно в таку погоду як сьогодні була, більше 30градусів і без вітру, вдягати дитині шапочку? Гуляємо трохи на руках і у візочку, дитині 1,5місяці.

13. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

ні, точно не потрібно

14. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Можна хіба панамочку-кепочку, щоб сонце не пекло, а от шапочку точно не потрібно.

Вчора бачила дитя одягнене в шапку, гольф і спортивний костюм, штани і олімпійка, дитині десь 6-7м:scare:
    Це при тому, що моя гуляла в маєчці і шортиках

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Almariel

Я шапку таким маленьким вдягала при менше +20, або при сильному вітрі. Ну і панамку мусово при сонці.

Надіслано від мого HTC Desire C, використовуючи Tapatalk

16. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

А панамку, я так розумію, не у візок? Чи ви слінгомама? Бо щось не бачу сенсу панами у візку, хіба парити буде.
    Ми взагалі майже завжди без шапки з народження. Але часто в капішонах, і то вже ближче до +15.

Надіслано із мого Tapatalk

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Слінгомама і ми також ціле літо в панамці постійно. В возику зрозуміло, що нема сенсу, коли дитина лежить. В прогулянці то вже можна в панамці

• Подобається Подобається x 2
  18. Almariel

Саме так, як Вітторія написала. Я геть не подумала, що у візочку не треба панамка))

19. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Дівчата, а як одягти малая в холодну погоду під слінг, така як сьогодні +12 буде від сили, і сильна вологість ?

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ми одягаємось приблизно так: бодік плюс светрик з капішоном (светрик такий бавовняний), на низ або колготи такі, що добре тянуться і гетри, або штанці і шкарпетки.
    Бодік я беру, бо мені зручно, нічого не закочується і якщоидесь вийм зі слінгу то точно спина не буде гола.

21. Марта2

Марта2 Well-Known Member

а бодік на довгий рукав?