Я останнім часом стикнулась з проблемкою --ніяк не можу вгадати, в що саме вдягнути свого малюка, щоб йому не було жарко-холодно. Одні дивлячись на мого хлопчика кажуть, що я його парю, інші кричать, що здуріла, бо маленьку дитинку залегко вдягнула. Та й погода в нас така мінлива. То я зранку дзвоню до мами ( вона гуляє з собакою, і питаю чи жарко, і як вдягати приблизно) а потім в обід перевдягаю, бо стає дужже жарко. Як правильно визначити кількість одягу???
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? Helga.k, а хоча б номер будинку чи орієнтир якісь можете вказати, бо там таких занедбаних а-ля завод досить багато?
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? Сьогодні попала випадково на шувар і думаю подивлюсь щось тепеленьке малявці на виписку. А там вже повним ходом народ розбирає зимові товари. Приглянула комбінезончик тепленький так лишився тільки один і то рожевого кольору. То виходить що треба буде за місяць до родів купляти, бо коли народжу, то вже точно нічого путнього не знайду. Я в шоці!
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? То нехай хоч на вус накручує, бо потім, як народиться ляля, йому прийдеться бігати та те все купувати, а досвід показує, чоловікам це заняття вдається гірше, ніж нам, мамусям саме там вибір і якість дуже хороша, чєловєчкі, бодіки, кофтинки, шапочки, все дуже хороше і досить дешеве(як для пелікана), ну а гольфики (це для діток яким коло рочку)- просто клас!
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? Була в Аквапарку, там на місці Укргазбанку в неділю буде відкриття магазину з дитячим одягом. Поки асортименту і цін не бачила - тільки все завозили в коробках
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? Та я маму тепер стала тягати по магазинам, вона в тому більше петрає ні чоловік. Та і більше піддається "тяганню" А за пелікан я з вами згідна, а от в Тигресі я розчарована, скільки раз туди заходила, то нічого не могла приглянути, та і ціни, як на мене дорогуваті
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? Дівчата, купила в роддом дитинці речі 56 розміру. Сусідка налякала - що дитинка може не влізти в них, що треба було купувати як на місячну дитину... Моє маля лікар каже приблизно 3500 зараз... в 56 розмір поміститься? Мамусі - підкажіть, а то я вже і не тішуся тим лашкам а переживаю..
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? Дитина поміститься точно, просто ті речі ви поносите максимум до місяця. В мене всі костюмчики крім двох були 62 розміру. Але і з них ми виросли десь в 2,5 місяці.
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? Поміститься,хоч не буде висіти на дитині,бо то так переважно у всіх є в роддомі,а більші речі ше надарують !Найменший то 50 а не 56
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? Ну якщо ви хіба народите дитинку довшу за 56 см. І то можна запхати, не всі виробники правильно дотримуються ростовок. Р.S. Я тоже купила такого розміру але тільки один комплект а там буде видно яке далі купляти
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? задача ускладнюється...я така розтроєна. Мама подивилася і виявляється кофтинки у нас 50 розміру а на повзунках розміра не пише...ппц просто якийсь... а я ще продавщиці казала щоб все 56 розміру дали. Ото люди... та й я клуша, треба було все перевірити за нею...
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? якщо маєте чек і бірки можете протягом 14 днів від дня покуки здати/поміняти на більші
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? Може кофтинка і 56 розміру просто написали 50 а іде на 56 розмір. Ну в дорослому одязі таке буває, то чому в дитячому так не зхалтурити. Попробуйте переміряти сантиметром.
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? Мій малий народився 52 см, зараз має 2 тижні і все ще влазить в кофтинки 50 розміру.
мама ходила на базар, то продавцеь прикладала кофтинку 50 розміру до кофтинки 56, то 50 розмір був навіть ширший троха... Казала що поміняє як ми схочемо. А повзунята казала 18 розміру в нас, каже що нормальні. Напенво Оленка ви праві. з бірками нахалтурили..а я вся зпереживался. ну мама ще дома сантиметром переміряє все. Ін4а, напишіть де ви народжували, в якого лікаря, чи задоволені ним. Як перші дні з дитинкою. Бо мене вже теж час підпирає, хожу хвилююся. От про одні одьожки скільки нервів, а там ГВ, соски, памперси... Та й взагалі, як ви себепочуваєте після пологів
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? Дівонька Зіронька, заходьте на "Розповіді про пологи", нарешті написала )))
Відповідь: В чому вбрані наші дітки? Дівонька Зіронька як ваші справи з речима малявки в роддом? Все в порядку? З розмірами розібрались?