У чому вбрані наші дітки?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем viltis, 10 Квітень 2009.

1. viltis

viltis Well-Known Member

Я останнім часом стикнулась з проблемкою --ніяк не можу вгадати, в що саме вдягнути свого малюка, щоб йому не було жарко-холодно. Одні дивлячись на мого хлопчика кажуть, що я його парю, інші кричать, що здуріла, бо маленьку дитинку залегко вдягнула. Та й погода в нас така мінлива. То я зранку дзвоню до мами ( вона гуляє з собакою, і питаю чи жарко, і як вдягати приблизно) а потім в обід перевдягаю, бо стає дужже жарко.

Як правильно визначити кількість одягу???

Останнє редагування модератором: 6 Вересень 2015
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Deidra

Deidra Well-Known Member

А в чому сплять ваші малюки? Поки нормальна температура, то ми себе гарно почуваємо в трикотажному чоловічку і під одіялком (шерсть-льон десь наполовину). А от в жаркі дні у нас квартира дуже прогрівається (ми з тим намагаємося боротися), то ми спали в легенькому чоловічку (кулір) і під байковою пелюшкою (то було десь 23-24°). А якщо ще тепліше буде? Роздягати?

• Подобається Подобається x 1
  3. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Коли було жарко ми так малюка клали, навіть без штанціа. Просто в бодіку і легеньких носочках

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

4. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Влад влітку спав в памперсі, футболці і шкарпетках. Не накривається ніколи, тому зараз спить просто в тонкій піжамі.

5. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Доня - у футболці і підгузнику, синок - в тонкій піжамі і шкарпетках.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  6. raspberry

raspberry Well-Known Member

Мої сплять в трикотажних піжамах, коли вдома десь 22. Коли прохолодніше, малий має піжами Картерс, коли жарко - просто футболка і памперс. В нас західна сторона, то літом Ташкент. Він не накривається, точніше я накриваю, а він розкривається. Дочка має ковдру, то з тим сама собі дає раду.

7. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

В нас вдома прохолодно, вище 19 ще не піднімалось навіть під час того тепла, то спимо в чоловічку.
    Але ми зараз в мами, то тут жарко, по відчуттях напевно вище 22. То синок лише в бодіку на короткий рукав без шкарпеток, і при засинанні не накриваю, лише як вже сама лягаю, то ледь його накриваю до пояса.

8. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Щодо спання, то коли холодніше спимо в тоненькій піжамці. Літом спав тільки в памперсі, інколи ще в футболці. Зараз найчастіше футболка і трусики або штани від піжами. Але ніколи не даю шкарпеток. Я сама ще ніколи в шкарпетках не спала, якось воно не зручно. Накриваємось пледиком або ковдрочкою. Інколи повідкривається, інколи навпаки натягне на себе).

9. Isa

Isa Well-Known Member

В нас Ілля спить в майці одній,дома температура 21-22,але ми з ним накриваємось однією ковдрою і спимо в притул

10. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В мене доця спить в суцільній піжамі + флісовий спальний мішок на замок замість ковдри, бо розкривається. Спимо з відкритим вікном

11. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Ми так само, тільки піжамка трикотажна. Влітку спали в бодіку на короткий + шкрпетки. Нічим не накривала. Це якщо в хаті + 25 і вище

12. Марта2

Марта2 Well-Known Member

У нас темп в будинку 18-19С, старший спить у шортах і футболці, а мацьопа в чоловічку тоненькому.

• Подобається Подобається x 4
  13. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

А яку шапочку Ви одягаєте Вашим малючкам на таку погоду як сьогодні? Трикотажну чи теплішу, наприклад, велюрову?

14. Deidra

Deidra Well-Known Member

Ми в легенькій трикотажній, яку успішно знімаємо. В візку (люлька) може бути без шапки. Якби не було вітру і на руках гуляв би без шапки. То, напевно, діло звички.

15. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ми вчора одягали тоненьку в"язану з бавовняної нитки, така собі "літня в"язка" називається, по плотності така як трикотажна.

16. Almariel

Almariel Well-Known Member

Ми народжені в липні. До пізньоі осені до +10-+7 гуляли в тонкій трикотажній.

Надіслано від мого HTC Desire C, використовуючи Tapatalk

17. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

В нас було дуже вітряно вчора, я б сама вдягла шапку, якщо чесно. малий був в рюкзачку, то вдягала ще флісовий капюшон поверх трикотажної, але якщо у візку, то там вітер не страшний

18. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Дівчата, ви як сьогодні вбираєтеся?бодік з голими ножками чи тепліше?

19. Isa

Isa Well-Known Member

Візьму ще легкі штанята,а там буду бачити по ситуації...

20. Dominika

Dominika Well-Known Member

Саме так і вдягнула(бодік на корот. рукав і все). Голі ноги накрила котоновим "коциком".

21. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я щось сьогодні ще не ризикнула дитину роздіти до пісочника, тому гуляли в ласінках і туніці, зараз досипає на вулиці в чоловічку флісовому тоненькому( тут у нас біля будинку з річки тягне свіжим вологим повітрям, під вечір холодніше)