У чому вбрані наші дітки?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем viltis, 10 Квітень 2009.

1. viltis

viltis Well-Known Member

Я останнім часом стикнулась з проблемкою --ніяк не можу вгадати, в що саме вдягнути свого малюка, щоб йому не було жарко-холодно. Одні дивлячись на мого хлопчика кажуть, що я його парю, інші кричать, що здуріла, бо маленьку дитинку залегко вдягнула. Та й погода в нас така мінлива. То я зранку дзвоню до мами ( вона гуляє з собакою, і питаю чи жарко, і як вдягати приблизно) а потім в обід перевдягаю, бо стає дужже жарко.

Як правильно визначити кількість одягу???

Останнє редагування модератором: 6 Вересень 2015
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. nattsol

nattsol Well-Known Member

Відповідь: У чому вбрані наші дітки?

Вставлю своїх 5 копійок, таки схиляюсь до думки
    До речі, я по собі помітила, що ноги більше мерзнуть, коли одягаю грубі шкарпетки або дві. Зараз взимку одягаю тоненькі бавовняні або напівсинтетичні - ноги, зазвичай, теплі. І це при тому, що в мене нема взуття, яке вважається зимовим :girl_crazy:
    Колись експериментувала з Оріянкою: вдягала їй махрові шкарпетки - ноги після прогулянок були мокрі і холодні. Купила тоненькі шерстяні - ноги були сухі і теплі. І це за однакових температурних умов.

Ну і по темі: Оріяся була у трикотажному платтячку на довгий рукав, легінсах з мериносової шерсті, тонких шкарпетках, куртці і взута в мартенси. Шапку відмовляється носити, то на голову вдягнула їй капюшон від платтячка. Руці-нозі були теплі :)

3. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Ой, а як зимою? Мій теж дуже не любить шапок, особливо одягати, кожен раз з криком.

4. yacht girl

yacht girl Member

І ми сьогодні гуляли (малій 10 місяців) в бодіку на довгий рукав, светрику тоненькому, колготках, флісовому комбінезоні, шапочці (ще не зимовій) і чобітках на цегейці. Правда коли заснула в колясці, то я її одіялом флісовим накрила, бо руки були дуже холодні.

5. nattsol

nattsol Well-Known Member

я наразі просто не дуже наполягаю :) потім дивитимусь по ситуації
    минулої осені було щось подібне, то при настанні морозів шапка одягалась взагалі без жодних конфліктів.

6. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Оо, Терезка вчора тільки пару разів стягнула, викликавши істерику в бабусь на базарі:) "Ааа, дивіться, ваша дитина шапку зняла!" Так що таки їй просто жарко було до цього часу. До речі, Юстинці я тільки вчора вдягла не трикотажну одношарову, а таку тонкої в'язки, Терезці теж.
    На ніжки пошила флісовий конвертик з тонким шаром синтепону. Супер! Одягаю на ніжки колготки і шерстяні шкарпеточки, взуття не має ще, бо не ходить.

7. Megan

Megan Well-Known Member

Там такий дубак, ще й вітер... То що, вже зимову куртку вдягати? Шота не пойму в чому то йти...

8. invisible

invisible Well-Known Member

Моя гуляла в теплих колготах, теплішому гольфі і демісезонному комплекті на синтепоні і флісі. Ніби не змерзла, але гуляла менше години.

9. Megan

Megan Well-Known Member

Ми взяли колготи, штани на флісі, майку, тонку кофту і куртку на стнтепоні, але така товстіша куртка, шапка цупкої в'язки, але без утеплення. На ноги зимові екко. Не змерзли, ніс був холодний, але видно малюку така погода не сподобалась, бо сам потягнув мене додому, що буває вкрай рідко.

10. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

А ми сьогодні були в зимовому комбезі, правда під низ дала боді на довгий рукав, трикотажний гольфик, легкі колготки ,шапка не зимова, але утеплена. Щось мені сьогодні здалося, що краще вже дати зимовий, ніж напхати під осінній купу шарів. А сьогодні зюзя на дворі, мабуть другий раз вже не підемо, гуляли 1,5 год, то не змерзла, і я доречі теж була у всьому зимовому ,навіть шапку напялила.

11. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Ми вже зимовий комбез вділи, під низ вдягаю щось дуже легеньке - бо запариться)

12. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

і в мене питання як вдягати дитину нашого віку в садок, бо досі вдягали тонесеньку кофтинку+фліска+куртка не товста,
    а якщо завтра буде так як сьогодні то напевно треба брати зимове пальто ленне, а от що ж вдівати під низ, бо якось пальто на тонку кофту не дуже, а з фліскою може зажарко? чи нормально буде?
    порадьте бо шось розгубилася

13. Latane

Latane Well-Known Member

Старша сьогодні - колготки, джинси, майка, реглан х/б, шарф х/б, шапка тонка, куртка осіння на синтепоні, рукавички ( але вони скорше присутні, бо нереально подобаються доні)
    Менша - боді х/б, шапка-шлем флісова, леггінси х/б, шкарпетки х/б, комбез осінній на синтепоні з закритими ніжками. Були у візку, накрила флісовою ковдрою.

Пр ходу моі діти моржі, в порівнянні як одягають інших діток :)

14. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Мій сьогодні був
    і
    Було добре)

15. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Ми теж вчора, сьогодні були вже в зимовому Ленне, під низ - боді тонкий і колготки, то було добре, тепло.

16. katysik

katysik Well-Known Member

Ми сьогодні були в бодіку на короткий рукав, гольфик, теплі колготки, комбез демі (фліс+синтепон), ековські чоботи і шапка не дуже груба, то ще й капюшон одягала, бо таке вітрисько, малюк був тепленький :)

17. raspberry

raspberry Well-Known Member

Моя сьогодні пішла в майці, гольфі, пальті Ленне+шапка Ленне, на ногах - колготи, джинси і зимові чоботи Екко.
    А от як одягти малюка на прогулянку? Переважно сидить в візку, ходить мало. Може краще одягти демісезонну куртку і під неі теплішу кофту? Куртка досить вільна. Бо зимова куртка якась груба і йому в ній не зручно.

18. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

пішли сьогодні так
    колготки, ласінки і зимові екко,
    а так буде добре як ще похолодає
    але в групі дуже жарко, тому мусить бути тонка кофтинка, наверх буду давати фліску, яку мала буде вдягати під пальто на вулицю, або тоді передягати гольф на кофтинку, але вони вдягаються дуже швидко, тому треба поменше маніпуляцій з перевдяганнями

19. kawwa

kawwa Active Member

Вчора зрозуміла якою основною "гендерною" ознакою керуються перехожі дяді і тьоті: хто не в рожевій шапці - той хлопчик.

20. Popi

Popi Well-Known Member

Ми в колготках, штанях, бодік на довгий рукав, гольфик, курточка демі., чобітки на з маленьким пушком, тепла, але не зимова шапка. Ми не ходимо, візок без накидки на ноги, не замерзла.

21. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

ооо, та я вже теж до того звикла, якщо синя куртка ,то хлопчик ,а коляска фіолетова, то тим більше)))