Я останнім часом стикнулась з проблемкою --ніяк не можу вгадати, в що саме вдягнути свого малюка, щоб йому не було жарко-холодно. Одні дивлячись на мого хлопчика кажуть, що я його парю, інші кричать, що здуріла, бо маленьку дитинку залегко вдягнула. Та й погода в нас така мінлива. То я зранку дзвоню до мами ( вона гуляє з собакою, і питаю чи жарко, і як вдягати приблизно) а потім в обід перевдягаю, бо стає дужже жарко. Як правильно визначити кількість одягу???
Гуляли ми вчора і нині одинаково - бодік на довгий рукав, тонкі колготи, флісовий комбез і теплий ( не зимовий) комбез наверха, шапочка в`язана і царапки. Були у візочку, то там ще конвертик тепленький. Задушно не було, сама в пуховику і зимовому взутті.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Що я сьогодні бачила зранку як з малим гуляли!!! Йде мама з дівчинкою 4ох рочків, мама в шубі, лакованих рукавицях, на голові шарф і т.д. (короче амуніція ще та!!!), а дитина в тонкому реглані, безрукавочці тонкій, джинсики, легенькі топи на ніжках, але грубезна шапка на голові, я була в шокови від побаченого :eek: Ну, і по темі - ми сьогодні у колготках, бодічку, тонкому гольфику, демікомбезі, шапці і чобітках, ще мали рукавиці, то вдівали їх, то скидали, зранку було так добре, зараз, мабуть, було б зажарко
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Ми теж тільки що прийшли з двору, то люди в дубльонках! Ми були в колготках, трикотажний гольфик, під низом бодік, і комбез демісезонний , шапка, шарфик.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Я зараз слаба, то пуховик з шапкою на себе нап'ялила. І то зіпраний пуховик, він в мене вже як демісезонний йде. То мені душно було. А то жесть! Ну і по темі: малюк був в бодіку, гольфику, колготах, вельветовому півкомбезі і демікуртці. На голові шапка, на ногах чоботи.
Зранку ходили на поліклініку, то мали бодік на довгий рукав, тонкі колготи, шкарпетки тепленькі, штани, теплу курточку і були у возику, конвертом прикрили тільки ніжки, то було супер.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? дівчата, а що зараз взуваєте діток, які активно топають? бо я малому взула зимові демари і якось воно мені зовсім "не тово" виглядає на теперішню погоду, а з демісезонного взуття маєм лише черевички зовсім неутеплені - шкіряні всередині і от думаю може то їх краще зараз на грубшу шкарпетку взувати?
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Пробуйте. Ми вдягаємо на колготки і тоненькі шкарпетки осінні черевички. При активному ходженні ножки теплюські!
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Ми сьогодні гуляли в тонких колгота, спортивних, тонких шкарпетках, демі черевиках і демі курточці. Під курткою мали майку, гольфик і фліску. Шапка і рукавиці. Мала у візку лише А я теж в неділю була в дубльонцц, бо я змерзлюк - не дивуйтесь
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Вчора і сьогодні звичайні шкіряні черевички на прості колготки. І одяг теж звичайний демісезонний. Ніжки були теплі. Термометр показував +8. Якщо зараз демари, то що плануєте взувати зимою на сильний "мінус"?
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Демари однозначно ні. Там такий шар овчини. Їх на мінусову температуру хіба. Ми в високих черевичках осінніх на тонкій байковій підкладці.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? завжди старалась не запарювати дітей, але ми всі після хвороби і я щось якась перелякана чи що)), сама в зимовому пуховику гуляла, правда додому прийшла вся мокра.. Зрозуміла, що зимові чобітки зараз це пербор, але от сьогодні зранку взули черевички шкіряні на колготки і тонку шкарпетку - прийшли додому, а ніжки холоднющі, хоч і топали багато((.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Сьогодні так противно на вулиці - холод, сирість... бррррр.... Сама йшла і думала чого шапки не вдягла тонкої, бо в вуха холодно - і тут картина: дитинка на вигляд з рочок +/-, і без шапки, мене то якось так в ступор ввело! Ми були в бодіку, теплих колготках, светрик під шию, комбез демі, черевички, шапка і рукавички
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Нічого собі-бідна дитина! Ми сьогодні майже в зимовому. Шкодувала, що малій чобітки не взула, така холодіна.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Вам та картина не на Любінській трапилася? Якщо так, то не лякайтеся, я періодично намагалася натягнути на неї шапку Насправді в нас з тими шапками просто капець повний: без зав'язок зриває, з зав'язками закатує таку істерику, що хоч надвір не виходь. Ну але я не боюся, що їй за дві хвилини десь там щось надує. А щодо погоди, я таку як сьогодні дуже люблю, бо нема вітру, прохолодно, але не морозно, легка мряка, ех... То мої улюблені дні в році. Якраз люкс, щоб годинку погуляти і йти додому пекти шарлотку. Бо от в середу було +9, а я змерзла, як цуцик, бо був вітер, терпіти не можу вітряної сонячної погоди.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Вчора повела малу в садок і чи то я дурна, чи лижі не ідуть? На вулиці сонце, плюсова температура, а всі!!! діти з групи, а це 4-5-річки, поприходили в зимових грубих куртках-чоботах. Моя Яна була в майці-гольфі-демі куртці, тонкій шапці, колготах-спідниці-кедах і виглядала доволі дивно на іх фоні.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Ні, не на Любінській, але поруч - біля Скнилівського парку І це був хлопчик, і на нього ніхто не намагався вдягати шапки, бо він собі спав, схливши голову на бампер візочка Поруч йшла дівчинка рочків 3ох (мабуть сестричка того хлопчика), то також без шапки була
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Сьогодні погодка супер, були у чоловічку легенькому, шкарпетки + шкіряні черевички (неутеплені), безрукавочка і легка осінньо-весняна курточка, і шапочка тонка. І незважаючи на таку погоду, всі дітки, яких сьогодні бачила, були в грубезних комбезах на овчині і шапках зимових - бідні діти
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Та може й не бідні, бо то вже таке трохи оманливе тепло. Біля нас сьогодні всі дітки були досить таки тепло одягнуті. І ми теж.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? А ми сьогодні в бодіку надовгий рукав, штанішках і комбінізон демісезонний і шапочка тонка трикотажна зверху капюшон, зовсім не замерзли
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? І бачила сьогодні до того всього запхані в конверт на овчині, і ще одні такі самі були в Ашані, дитина така червонюща, словами не передати. Ми були сьогодні, в бодіку на довгий рукав, колготках, джинсах не утеплених, шапочка вязана без утеплення в средині ,та курточка на синтепоні ,кросівки.