Я останнім часом стикнулась з проблемкою --ніяк не можу вгадати, в що саме вдягнути свого малюка, щоб йому не було жарко-холодно. Одні дивлячись на мого хлопчика кажуть, що я його парю, інші кричать, що здуріла, бо маленьку дитинку залегко вдягнула. Та й погода в нас така мінлива. То я зранку дзвоню до мами ( вона гуляє з собакою, і питаю чи жарко, і як вдягати приблизно) а потім в обід перевдягаю, бо стає дужже жарко. Як правильно визначити кількість одягу???
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Вчора в поліклініці бачила діток у флісових чоловічках, ще й рушником прикривали( Ми на короткий рукав маєчка і шортики, кепка від сонця. Надіслано від мого GT-S7272, використовуючи Tapatalk
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? а сонце? я страх як не люблю обіднього сонця, та ще і травневого, малий в тонкій футболці, але на довгий рукав. босоногі і з кепкою, але як обгорить мені, то не знаю що буде
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Ми сьогодні маємо один "убьор"...хусточку)) Але це поки спеки нема і ми на подвір'ї, сонця боюсь більше морозу! Тому на прогулянку вбираємо легкий бодік на короткий рукав і шортики. Надіслано від мого GT-S7272, використовуючи Tapatalk
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Ми в маєчці, трусиках, панамці і босими нозями по травичці топаємо Надіслано від мого GSmart Aku A1, використовуючи Tapatalk
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? сукенка бавовняна, без рукавів так, пишна! , хустиночка так, рожева з квітами
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Лук'ян сьогодні на подвір'ї у бабусі з дідусем майже весь день ходив в босоніжках, панамці і сорочечці - усьо))
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? І у нас сьогодні була така і без панамки плюс босонозі і підколінки мереживні ---------- Додано в 21:46 ---------- Попередній допис був написаний в 21:46 ---------- і ми вже добу без памперса
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Матвій сьогодні гуляв у пісочнику, а Віталік у легсеньких штанцях та футболці. Час від часу на них вдавалось натягнути кепку або панамку (не люблять вони головних уборів) Отправлено с моего PMP5570C через Tapatalk
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Я так розумію нам у візочок можна не давати на голову нічого? бо в хусточці сьогодні були, то теж вся мокра, а я ї час від часу витягаю, боюсь щоб не продуло, а ще дурна сьогодні оділа під футблоку бодік, але без рукавів ,бачу можна завтра і без нього.В нас сьогодні прогулянка була жахлива ,не переносить наша мацьопа жари, то прийшли додому на обід і вийшли вже аж в 19-00 і були до 21-30. А ви як гуляєте? Старші дітки на обідній сон мабуть вдома, а я б хотіла чим по-довше на дворі з нею бути.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Дівчатка, хто з одно-двухмісячними в слінгу, в слінг як думаєте, можна без головного убору підвечір? Бо навіть як сонце вже не на небі, надворі душно. А в візку ми в бодіку, котонових тоненьких штанцях і пеленочкою прикриті. В слінгу ввечері бодік і пампік, на ножки шкарпеточки, всерівно жаркувато.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Якщо вітер і прохолодно, я б дала щось на головку. Як жара але сонце не пече, то не бачу потреби. Як ви вдягаєте діток зранку в садок? То ще прохолодно, а потім жара.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Шорти і футболка, кепка на голову. Зранку накидую олімпійку коттонову, в садку знімає.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Ми сьогодні були в шортиках, футболочці, шкарпеточках, босоніжках, ну і панамка на голові
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? як доні було 1-2 міс., вдягала їй шапочку лише як виходили на сонце, а в тіні знімала; також знімала, коли сонце вже сідало
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? вдягнули легеньку біленьку сукеню як люлькою бавлюся. і йдем до церкви+на вибори