Я останнім часом стикнулась з проблемкою --ніяк не можу вгадати, в що саме вдягнути свого малюка, щоб йому не було жарко-холодно. Одні дивлячись на мого хлопчика кажуть, що я його парю, інші кричать, що здуріла, бо маленьку дитинку залегко вдягнула. Та й погода в нас така мінлива. То я зранку дзвоню до мами ( вона гуляє з собакою, і питаю чи жарко, і як вдягати приблизно) а потім в обід перевдягаю, бо стає дужже жарко. Як правильно визначити кількість одягу???
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Шкартпетки, босоніжки, трулі, штани, майка тонкий трикотажний светрик. Якщо довго на сонці, то ще панамку даю.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Вірусик - шкарпеточки до колін, легінси бавовняні, сукеночка бавовняна, кофтинка фланелева з капюшончиком. повязочка трикотажна з квіткою як вітер здійметься, капюшон вдягаю, як вщухне - знімаю. якщо гуляємо в сам полудень - то хустинку ситцеву маємо
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Міланка вчора була в колготочках, бодіку на короткий рукав, платтячку, желеточці і черевичках
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Дмитрик сьогодні гуляв у кофтинці на довгий рукав, чіносах, тоненьких шкарпетках і кедах. Коли виходили на відкриту площу, то одягала йому вітрівку, бо на Сихові трохи вітряно.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Сьогодні гуляли у бодіку на короткий рукав, тоненьких колготках, шкарпеточках, легенькій кофтиночці, у вельветових штанцях, трикотажному светрику, а на голову трикотажна пов’язочка з квіточкою
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? джегінси, шкарпетки, бавовняна блузка; на ногах - кеди а я від сьогодні в босоніжках
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Лу сьогодні був в бодіку-майці, футболці на довгий рукав, джинсах, шкарпетках і кросівках, але думаю що можна було вже й босоніжки взути)) правда по обіді почався дощ, але ми втекли додому
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Дівчатка питання - нам 9 місяців - якщо вдягати футболку зі штанцями..цікавить, чи під футболку щось вдягати? бо ж тоді буде закочуватися, і голе пузо..а якщо так - то що - майку-бодік, чи просто бодік? Порадьте.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? ну наразі, наприклад. можна вбрати футболку, яку можна заправити в штани. А якщо вже зовсім-зовсім тонку футболку, то навіть як голе пузо - трагедії ніякої. Не змерзне Мала нині (в візок) була вбрана в тонку кофтинку з рукавчиком 3/4, тонкі колготки, тонкий котоновий сарафанчик, на голову панамка.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Я сьогодні малого вдягла у футболку і штанці. Через годину переоділа в бодік, бо шось мені геть психологічно важко, шо то спина гола. Вже влітку, як буде жара, то так, а зараз ми ше в бодіках походимо
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Я цього тижня вже бодіки не одягаю (бо малий без підгузника, боюсь що і то тре буде перевдягати). Одягаю кофтинки такі довші і штанята підтягую так вище Джинси, тонка кофтинка на довгий рукав зверху футболка, кепка. Але сьогодні погода дивна була: то хотілось ще сведрик натягнути а то зняти ще щось.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? можливо, то індивідуально, але мені щось в бодіках мала під підгузником запарюється. Мала двічі почервоніння. Тому одягаєм футболочку, кофтину, штани чи колготи/плаття. На голівку капюшон чи легенька шапка.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Я теж вічно через то переживаю, але в нас ніколи почервоніння немає. ТО ще не є така жара сильна, от влітку, то дійсно напевно в попу паритиме. Ну і я помітила, що підгузник може парити коли він запісяний, тому намагаюсь частіше змінювати. На прогулянку завжди сухенький вдягаю, за час гуляння раз пісяє приблизно. От сьогодні ми волочились пів дня з малим, то два рази змінила підгузника на прогулянці.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Я з тої причини відмовилася від бодіків вдома вже місяців з 4 як. Надоїло крім колготів ще й бодік міняти . На прогулянку іноді влягаю, як прохолодніше, бо підгузник зняти на вулицю ще не наважуюся. А загалом, в голому пузі, коли тепло, не бачу нічого страшного.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Дівчата в таку погоду, як сьогодні дуже тепло у що одягаєте малявок. Ми сьогодні були без шапочки, бо в панамці дууужжжееее мокра голова, і в чоловічку на короткий рукав, накрита пеленкою, не за слабо? Але в мене було враження що і так їй було жарко, бо не привикла мабуть, вдома у нас 18-20 градусів, а тут цілих 25, мусіла зразу її купати як прийшли, бо аж липнула, радості не було меж.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Та чого ж заслабо, ні. Я б і пеленку прибрала (ну хіба легко від сонця нею затулити). Бо нині на сонці і більше 25 було. Моя була вдягнена в ромпер на бретельках, ну але з хустинкою ситцевою на голові, бо в прогулянці від сонця не дуже сховаєшся.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? мій Матвій вчора був в бодіку на короткий рукав та в шортиках, з голими нозями. кепочку вдягали на сонце. то якийсь тато на майданчику казав до дружини: о бачиш як треба дитину закаляти, а не так як ти нашого кутаєш! то він ще не бачив як потім ми зняли пампіка в візку і голопопили
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Вчора свою мацьопу вдягнула в бодік на короткий рукав і колготки. Якась я перестрашена, щоб дитину не застудити. Але певно їй було в тих колготах таки зажарко. Сьогодні вже вдягну шорти їй. Ну і шапочку в*язану дуже легеньку.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Ми вчора були одягнені у футболочку, легку хустину на голові і багаторазовий підгузник (це на подвір'ї), на прогулянку вдягала легку сукню і хустину і нам так було добре Сусідки дівчинка має 1,3 була одягнена в колготках, шапці на зав'язках і кофті...вся червонюща.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Якщо так дуже хочеться вдягнути щось на голову, то можливо краще пов'язочку чи банданку чи панамку? вязана шапочка на таку жару трохи задуже...