Я останнім часом стикнулась з проблемкою --ніяк не можу вгадати, в що саме вдягнути свого малюка, щоб йому не було жарко-холодно. Одні дивлячись на мого хлопчика кажуть, що я його парю, інші кричать, що здуріла, бо маленьку дитинку залегко вдягнула. Та й погода в нас така мінлива. То я зранку дзвоню до мами ( вона гуляє з собакою, і питаю чи жарко, і як вдягати приблизно) а потім в обід перевдягаю, бо стає дужже жарко. Як правильно визначити кількість одягу???
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? В таку погоду як сьогодні, то одягала в сорочечку і зверху ще тепленьку кофтинку плюс штанята з носочками. Ну і комбінезон на овчині. Якщо мороз то ще одягаю бодік під низ.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Мої сьогодні гуляли в велюрових чєловєчках і зврху комбез (в нас такі, як з чебурашки)), ну і шапочка-шалик. У візочку ніжки прикривала тоненькими ковдрами. Їм дууже тепло було.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Віруся в слінгу під курткою (куртка легке демі): колготи, бавовняна кофтинка, бавовняна шапочка, махрова курточка з капюшоном.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Як думаєте, якщо я дитину одягну в комбінезон, шапку, шалик замотаю буду гуляти без візочка. Її не обдує вітер? Чи краще візочок брати? Гуляти буду біля подвір'я.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? ми нині в слінгу під розщіпнутою курткою були так само вбрані: ніхто не змерз
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Якщо дитина буде спокійна то чому б і ні. Бо часто дітки бояться вітру, коли прямо в личко дує, і починають плакати.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Якщо завтра буде обіцяних плюс 20. то демісезонний комбез задушно? якщо ні, то що під низ одягати?
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? А я шось взагалі в розгубленості... Наш зимовий термік до плюс 15 нібито розрахований. Ну сьогодні після обіду малому жарко не було. Він і справді тоненький. А шо далі? Купувати демі комбез? Чи демі курточку? Яку то купувати? Всі які дивилась то або з тонким синтепоном - нічим не тонші за наш комбез, або вже олімпійка... Ну кофтинку флісову маємо, але то ше зараз не вдягнеш напевно... Шось я в розгубленості шо то бігти купувати і куди і чи взагалі варто...
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? візуально мені не нра. тай коли десь заходиш в приміщення(кафе , супермаркет...) , то треба повністю роздягати лялю. а так куртку зняв і кавалєр.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? завтра буде тепло, що можна одягнути ? боді + утеплений байкою спорт.костюм + тепла жилетка чи вітрівка на флісі + боді+ гольф...чи не буде холодно.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? ми вже сьогодні так ходили )) по обіді правда оділа черевички, бо зранку від кросівок нозя була холодна
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Я щось геть розгубилась як малюка одягнути 1) джинси - чи ще вдягати під низ якийсь шар? Чи ще зарано одні джинси? 2) можна флісову куртку (не вітрівку) + боді на короткий рукав і кофтинку? Чи краще менше одягу але теплішу куртку?
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? я останні дні Оріянці під штанці-легінси ніц не вдягаю (особливо якщо врахувати вчорашні +19, то ж літо) вчора вона була в тоненькій (аж прозорій) футболці на довгий рукав, легінсах, спідничці і пальтечку (воно без утеплення, просто з підкладкою), то, чесно кажучи, переживала, що доні зажарко (так воно і було) я сама вже кілька днів ходжу у футболці і коттоновій курточці (без утеплень і підкладок)
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Та я власне також вчора була без куртки, просто в майці і сведрику, але мальоту щось не знаю як вдягнути...
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Ми ще не ходимо, їздимо в візку. То сьогодні під штани вдягла колготи. Флісовий плащик, під низ тонка кофта, боді на короткий рукав. Якби не вітер,то навіть затепло. Також думала стосовно грубшої куртки, але передумала. Сьогодні на вулиці ще зранку.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? я сьогодні бачила ще дитинку десь 6 міс у конверті на овчині, а ви кажете...
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Ми сьогодні теж були в одних штанах, без колготок. Майці, гольфі і балоновій безрукавці. Без шапки і в легеньких кросівках. На площадці багато дітей ще в зимовому, червоні, мокрі...