У чому вбрані наші дітки?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем viltis, 10 Квітень 2009.

1. viltis

viltis Well-Known Member

Я останнім часом стикнулась з проблемкою --ніяк не можу вгадати, в що саме вдягнути свого малюка, щоб йому не було жарко-холодно. Одні дивлячись на мого хлопчика кажуть, що я його парю, інші кричать, що здуріла, бо маленьку дитинку залегко вдягнула. Та й погода в нас така мінлива. То я зранку дзвоню до мами ( вона гуляє з собакою, і питаю чи жарко, і як вдягати приблизно) а потім в обід перевдягаю, бо стає дужже жарко.

Як правильно визначити кількість одягу???

Останнє редагування модератором: 6 Вересень 2015
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

Відповідь: У чому вбрані наші дітки?

Дівчата, ви нині гуляєте?! В що дитя вдягаєте?!(у візок)
    Мене починає мама напрягати, ой не йди, ой морози ((( А шо тиждень в хаті сидіти?! Здуріти можна.

3. Heureuse

Heureuse вірю...

ми ні. я в хаті змерзла як цуцик, ноги льодяні в двох парах шкарпеток :girl_crazy: а шо було би на вулиці навіть не хочу знати. і хоч комбінезон малого витримує навіть -25, все одно боюсь заморозити дитину...

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Минулого року, будучи в вашому віці, гуляли в -10
    Бодік+ колготи, флісовий человечек, комбез ленне з 330 гр утеплювача, вомар + коцик негрубий, ну і стандартно чохол від люльки/прогулки. Малий був тепленький, не замерзав

5. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

моя спала при -15 до 3 годин на вулиці і нчого ( конверт на овчині +комбез)
    то я ,напевно, швидше мерзла((
    Минулу зиму взагалі не хворіли

6. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Ми щодня гуляємо, просто не так довго, як раніше. Годинку-півтори -максимум, бо вже й сама замерзаю за той час.

Малого вдягаю в бодік на короткий рукав, сліпик з мікрофлісу, шкарпеточки, комбінезон(в нас тонкий, але термо), шапочку вовняну. У візку в нас конверт Stokke.
    Сьогодні напевно вдягну ще колготки і бодік візьму на довгий рукавчик.
    Малий тепленький, навіть носик теплий)))

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

Якраз збираємся)) На разі зависання на грудях перед прогулянкою, добре поїсть- не змерзне.:biggrin:

А якщо серйозно, то одягатиму в бодік на довгий рукав, колготки, теплі шкарпеточки, в"язаний светрик , з верху комбінезончик зимовий грубий, на синтепоні. Маємо ще в"язане, шерстяне одіяльце з флісовою підкладкою- якраз супер на таку погоду.. На голівоньку дам зимову шапочку-вушаночку на хутрі і впірьод. Буде гуляти в морози- здоровіший буде. Провірено на старшому!) Ми ніколи в хаті не сиділи, а в мороз тим більше. Це ж так круто "мороз і солнце, дєнь чудєсний...:girl_crazy:
    Мамочки, ви шо, ідіть гуляти.:girl_wink:

Останнє редагування: 24 Січень 2014
  8. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

та я не боюсь заморозити дитину, мабуть таки я швидше задубію, але надвір всеодно треба йти. Щойно от повернулась, ходила в магазин, рук-лиця не відчуваю, але дитинці всеодно затишніше в люльці. Але моя чогось на вулиці з відкритим ротом.

9. Maksli

Maksli Well-Known Member

ми щойно з прогулянки!
    прада в мене трохи старше чудо!
    але шо він мені сьогодні на дворі витворив, я була в шоці!:girl_impossible:
    ну думаю, напевне вже нині пора витягнути конверт на овчині бо ж холодно, як не як!
    був одягнений в майку, бодік на короткий рукав, колготки, гольфік, курточка і штани від комбінезона на синтепоні, шапка, рукавички, взутий в чобітках!
    так в тому одязі посадила в візок, в якому розстелений конверт!
    хвилин напевне 5-10 він просто крутився в візку, потім так почав кричати і вилазити з візка, шо мусила його вийняти. Витягую, а він такий, якби з пічки його дістала!
    вийняла конверт з візка, поклала внизу, синочка знов посадила в візок, накрила тільки накидкою від візка, і він чемно-гарно собі сидів і розглядався!
    нам сьогодні конверт на овчині виявився зайвим!:girl_smile:

минулого року ми як гуляли, не памятаю до детаей в чому був одягнутий, але точно знаю, шо як брали конверт на овчині, то комбінезон брали осінній, бо в зимовому йому бо жарко!

10. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

а нам знадобився
    сьогодні малого вдягнула так: легенька майка-бодік, колготи, термокофтинка на довгий рукав, флісовий комбінезон, комбез ленне, шапка-шолом ленне, оскільки ми більше їздили візком ніж ходили, то взула на ніжки демари, постелила у візок конверт на овчині і прикрила ним ніжки. Не спітнів і не замерз, якраз ок.

11. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

А я ще думаю чи йти гуляти
    брррр - я змерзлюх і мені в хаті зимно...в нас на кухні 14 градусів максимум
    конверт на овчині експлуатуємо давно, бо мала на вулиці відразу засинає. Під конвертом комбінезон, або лише куртка (залежно від погоди), бодік на короткий рукав, светрик і колготи+шкарпетки. Якщо штани синтепонові не берем, то берем спортивні на байці чи флісові.

12. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ми вже з прогулянки))
    Як витягла малого з візка, то об нього хотілося погрітися, ручки-ніжки-носик все теплесеньке, лиш мама здалася...:girl_blush2:
    І того, погуляли годинку. Ну, але і то добре.

13. invisible

invisible Well-Known Member

Ми теж вернулися з прогулянки. Не знаю як кому, а вчора і сьогодні мені було досить комфортно. Вітру-снігу-сирості нема, мені то основне. По мені краще морозець ніж слякоть. Гуляли в слінгу хвилин 40. Одягла малу в бодік, колготи, шкарпетки ангорові плюс краги Ленне, шерстяний чоловічок, манішку. Зверху на себе флісову слінгожилетку і демісезонну слінгокуртку. Не було холодно точно, може й зажарко. Бо в малої щічки були холодні, а ніс підозріло теплий як на такий мороз. Правда от переживаю, що вона в мене на вулиці поговорити любить, щоб не "наковталася" холодного повітря.

---------- Додано в 16:53 ---------- Попередній допис був написаний в 16:51 ----------

З візком спати зараз не ризикую і лінуюся. В слінгу один одного гріємо і нам комфортно. А возити візок...брррр... Певно холодно. Спимо з комфортом вдома з цицею.

14. littlebird

littlebird Well-Known Member

А я завжди малого однаково одягаю з приходом холодів. Бодік на короткий рукав або футболка, колготи, кофточка тоненька, якщо холодніше, то тепла, шапочка зимова флісова і комбінезон на синтепоні не дуже такий теплий. Але ми маємо дуже теплий конверт на овчині. Іноді у малого носик холодний, але в середині він весь тепленький.
    Гуляємо 1,5-2 год.

15. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Ми і вчора і сьогодні гуляли. Обожнюю таку погоду))
    Одягали 2 шапочки одна на вушка осіння і друга зимова з вушками. Бодік, чоловічок,шалик, комбез такий в якому ми гуляли першу половину зими, тобто легший та ще один зимовий(він великуватий, тому файно влізла). І їздимо ми у конверті на овчині. У цьому всьому не були холодні ні ручки, ні носик))

16. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

І ми гуляли сьогодні. Чоловік сказав що більше так з нами гуляти не піде бо геть змерз за годину, а нам хоч би що :girl_blum:
    Малий був одягнутий у тоненький бодік на довгий рукав, гольф, махрові колготи, байкові штани і теплі шкарпетки ну і разом зі мною в зимову слінгокуртку. А ще не треба забувати про 3 шари трикотажного слінг-шарфа :girl_yes2:
    Влад проспав всю прогулянку сховавши носика від вітру під курткою:girl_smile:

17. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Дівчата, хто ходив гуляти з дітками, в що одягали у візок? Бо якось так ніби і нехолодно, але незнаю, як малого вдіти.

Надіслано від мого Play Six за допомогою Tapatalk

18. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Ми ходили, одягала точно так як і тиждень тому. Там не холодно, але така "мерзопакосна" погода..краще одягнутись

Надіслано від мого GT-S7272, використовуючи Tapatalk

19. Людок

Людок New Member

Бодік на короткий рукав+ тонкі колготи, тонкі шкарпетки+ комбез з овчини.
    Дві години, все ок.
    Думаю, що комбез з овчини можна замінити на синтепоновий, но наш hm , ще в дорозі до нас.

20. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

вам би було комфортно , якби на голі руки одягнути овчину?
    імхо, але не сприймаю верхній одяг одягнутий на голі ручки...

21. Людок

Людок New Member

Одягла, так, бо іншого комбезу зараз нема, а рахую, що задушно овчина і довгі рукави.
    Хоча, бодік на довгий рукав можна спробувати.