Я останнім часом стикнулась з проблемкою --ніяк не можу вгадати, в що саме вдягнути свого малюка, щоб йому не було жарко-холодно. Одні дивлячись на мого хлопчика кажуть, що я його парю, інші кричать, що здуріла, бо маленьку дитинку залегко вдягнула. Та й погода в нас така мінлива. То я зранку дзвоню до мами ( вона гуляє з собакою, і питаю чи жарко, і як вдягати приблизно) а потім в обід перевдягаю, бо стає дужже жарко. Як правильно визначити кількість одягу???
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Мала родилась 51 см, але кілька речей 56 були зразу впритик, а деякі - ще 2 міс. носили... Та можна, я думаю, зимовий комбінезончик і 68 брати, все-одно вниз ще одяг буде, їх всі на кілька розмірів більші беруть. У нас 74 зимовий (зараз мала 62 см)
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Та, нюансів багато. Не знаєш яким малюк народиться, не знаєш як швидко ростиме, як довго буде зима і відповідно потреба в теплому комбінезоні... Я заплуталась((( Думаю, треба ще походити по магазинах і подивитися на різні виробники, розміри - наочно порівняти їх... Дуже хотіла би знайти десь продукцію фірми Baby line, щоб побачити вживу ту модель, яка нас зацікавила і яку ми бачили лише в неті. Може хтось знає де у Львові можна знайти їхню продукцію?
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Сьогодні післяобіду-ввечері було достатньо вітряно, але малу одягла майку+тоненьку хб кофтинку + олімпійку на байці + легку некстівську вітрівку на тонкому флісі. Шапочку легку одинарну флісову. Деякі мами мені робили зауваження. Ну, типу в порівнянні моя дитина легко вбрана, бо деякі дітиська бігають в солідних синтепонових куртках (хтозна що там ще під ними) + шапки, які зсередини мають тонке штучне хутро. Ну, реально я минулого року взимку малій одягала такі... Я стараюсь малу одягати не більше як себе (плюс-мінус піввареника), я не змерзлюх ... Але трохи точать мене сумніви після отих зауваг...Як ви одягаєте своїх діток?
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Мдя... Що тоді мені казати? Я свою 7-місячну взагалі сьогодні одягла у візок отак: бодік на короткий рукав, х/б кофтинку на довгий рукав, трикотажну кофтинку-курточку з махровою підкладкою, трикотажну шапочку, гетри, джинси, шкарпетки та махрові пінетки. Ну але ніби їй не холодно було....
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Я бачу багато хто вдягає гетри замість колготок діткам. Шоб попа не парилась? Чи як? Я от малому ніяк не куплю нарешті. Але планую одягати в слінг. А під штанці колготки вдягала. І якось колготки мені зручніші видаються, бо до гетрів треба носочки, а носочки скидає коли нозями сильно перебирає))
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Я молодшого одягаю в осінній комбінезончик (дуже зручно, поклав дитину, два замка клац-клац і готов))), а під низ бодік на короткий рукав, тоненьку трикотажну кофтину, або якщо бодік на довгий рукав, то вже без кофтинки, колготки, або повзунки, на ножки вязані топики. Шапочка типу як фабрична в"язка, без підкладки одношарова, лиш тут де чоло, вушка вона якби відкочується, то в тому місці має два шари. Ну, і у нас завжди на всяк випадок лежить скручене в ніжках в"язане одіяльце то нам хресна мама сама руцями таку красу зв"язала. То так на всяк випадок, якщо погода різко поміняється, бо гуляєо багато, відходимо разами дууууже далеко від дому. Старший мій каваляр, ходить останні дні ще в тоненькій шапочці (як сильний, зимний вітер, то ще тягнемо капюшон), весняній курточці, під низом якась не груба кофтина і футболочка, чи майка. На ніжках колготки, штанці, чи джинси, взуття- шкіряні черевички, чи кросівки не утеплені. Але він сильно гасає, то йому не зимно. Ну, і в будні дні ми гуляємо по вечорах, коли вже прохолодо, бо днями він в садочку.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? ооо, як на мене гетри то чудова штука.Типу як дитина гуляє в самих лиш колготках і під вечір стає холодніше, то їх можна просто одягнути на ножки, не знімаючи взуття - 2 штрихи і все готово
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Ну хльопці рідко в самих колготках гуляють)) Хіба в штанцях, шортиках. Але тут пропадає та корисність гетрів))
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? я про це теж подумала, але під штанці їх так само легко можна натягнути єдине що не видко тієї всієї краси буде а вони такі всілякі полосаті кольорові
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Дівчата, а в май, коли в мами під плащиком, варто в таку погоду вдягати лише 1 кофтинку/бодік+штанці зі шкарпетками? Бо ми сьогодні вийшли в легенькому бодіку + розпашонка наверх, то якось мені так парко було... Я от думаю, їй теж, мабуть. Чи та розпашонка зверху погоди не зробить? Ніяк не можу наловчитись нормально одягати, коли в маї
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? а як одягнена мама? просто в дитини виходить в маї ще +1 шар тканини. наприклад, я Оріянку намагаюсь вдягати як і себе, відповідно сьогодні вона була в трикотажному гольфику, пальтечку без утеплення маємо таке осіннє: верх нагадує кашемір, але насправді то поліестр, + підкладка, джинси, шкарпетки і шкіряні черевички.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Я собі накупила кілька пар для слінгу, то тепер і у візок використовую. Зручно мені, швидше вдягати ніж колготи, і дупка дійсно так не запарюється. А плащ наскільки теплий? Я сьогодні під флісову слінгокуртку вдягала малій в май кофточку на довгий рукав і штанці з пінетками.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? А ви орієнтуйтесь на себе. Я от під куртку ще жодного разу малому чогось більше ніж бодік на довгий рукав+колготки не вдягала. Сама в майці під курткою. А, ну і ножки малому шкарпеточками утеплюю, але часом, як бачу що досить тепло, то і шкарпеточки знімаю.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? нам в такому одязі зовсім не жарко. ну, але в мене звичайна куртка-вітрівка, без утеплення, проста плащовка. я ще беру светр з капішоном, коли вітер саме то. і шкарпеток в нас 2 пари - як виходимо гуляти в 9, то якраз, а вже потім знімаю. ну і якщо поміж рідних-знайомих, то тре мати якийсь камуфляж, а то "мамочка в дитини шия гола", "а в ножки не холодно", "а не продує"
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Дівчата, порадьте чи варто купувати малому ще осінній комбінезон чи можна вже буде зразу одягати теплий зимовий на овчині. На даний момент ходимо в курточці, але вона не дуже тепла.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Ми свого часу купили зразу зимовий в якому підкладка (на овчині) відщіпається і маєш тобі осінній комбез.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Зараз так жарко, що ми сьогодні і вчора гуляли без шапки. Сьогодні в кофті одній бігали. То я така безвідповідальна мами чи то я на себе наговарюю?
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? нормально, Оріянка вчора була в трикотажному платтячку на довгий рукав і колготках до речі, надворі було +18; особисто я до +17 можу спокійно ходити у футболці (вчора була в тонкій сорочці з підкоченими рукавами)
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Ми теж без шапки і в одній кофтині на футболку. На нас всі звертали увагу. Бачу діти такі закутані що мені аж недобре робиться.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? То точно, бачила дітей вже закутаних в шерстяні одіяла та ше й у зимових комбезах до того всього! Я як то побачила, то чуть не вмліла... Ми ще маленькі, але малого стараюсь дуже не кутати і не запарювати, особливо зараз, коли надворі така жара.