У чому вбрані наші дітки?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем viltis, 10 Квітень 2009.

1. viltis

viltis Well-Known Member

Я останнім часом стикнулась з проблемкою --ніяк не можу вгадати, в що саме вдягнути свого малюка, щоб йому не було жарко-холодно. Одні дивлячись на мого хлопчика кажуть, що я його парю, інші кричать, що здуріла, бо маленьку дитинку залегко вдягнула. Та й погода в нас така мінлива. То я зранку дзвоню до мами ( вона гуляє з собакою, і питаю чи жарко, і як вдягати приблизно) а потім в обід перевдягаю, бо стає дужже жарко.

Як правильно визначити кількість одягу???

Останнє редагування модератором: 6 Вересень 2015
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Відповідь: У чому вбрані наші дітки?

менші дітки то скільки рочків? :)
    Я Дмитрикові не даю колгот. А Сергійчикові якщо у візочок та ще і з опцією того, що буде спати на прогулянці - даю.

3. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Євуся: штанці трикотажні, шкарпетки, майка кофтина тонка і светер. Панамка. Чешки.
    Ромах: штани-майка-сорочка-безрукавка-тоненька вітровка-мешти. Без шапки.

4. natorella

natorella Well-Known Member

нєа
    мої нині в ту жару були в худіках на футболку (саша) і бодік(юра)
    шкарпетки і кроси
    шапку юра зняв
    саша кепку пізніше також
    але ми вийшли біля першої, то було не так вже й зимно

5. invisible

invisible Well-Known Member

Я своїй під джинси не давала. Ну але як вона у візку спала потім, то вкрила коциком. А в слінгу в гетрах гуляли сьогодні.

6. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

2-3...не 6-7:d23:
    боя ще не вдягала,тому і питаю....
    пообіді потепліло,то малий куртку зняв...я сварила...бо я-змерзюка страшна...

7. Wildcat

Wildcat Well-Known Member

Нам рочок, я колготки вже даю тонкі під штанці, як на мене то нині досить прохолодно було, особливо зранку

8. napoleona

napoleona Well-Known Member

ми ще теж без колготів, штани, бодік і спортивка з чебурашкою, шапка є в сумці на випадок як мала просить, шкарпетки і шузи, але я теж ще ходжу у футболці і легкому кардигані + джинси

9. Іруня

Іруня Well-Known Member

А я маю проблему, як одіти дітей зранку. Позавчора обіла малій туфельки і тоненький плащик просто на підкладці. А був такий вітер, що вона замерзла, як цуцик. Вчора дала синтепоновий плащик і напівчеревички. А до обіду так розтеплілось, що вона вспотіла... Дурдом... Хоч бери і давай два верхні одяги і ще одне змінне взуття...

10. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Скоро треба виходити, щоб вести Артемка до школи, а я ще досі не знаю як то одягати дітей. Форми шкільної в нашій школі нема, тому кожного ранку сиджу і думаю. Звечора не наготуєш, бо невідомо яка ж погода буде вранці.

11. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

ми теж ще колготи навіть не доставали. Вчора: штани типу джинсу, футболка, легка кофтинка, безрукавка з капішоном, без шапки.
    Шапку мала знімає коли їй тепло, а коли холодно то навіть не знімає.

12. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Мою дитину вчора тато збирав на гуляння (в 10 ранку), привіз мені в центр чудо в флісовому реглані на голе тіло, зверху джинсовий напівкомбінезон і трикотажна курточка, тонкі шкарпетки, на них босоніжки і в руках парасоля:connie_pull-pigtail Настрій був на весь день:) Курточку ми зняли, ну і до години першої вже було жарко в тій флісці.
    Найтепліше вдівалися в вівторок, бо погода реально була противна: тепліший гольф, фліску, джинси на котоновій підкладці, кросівки і тонку шапку.

13. Milongera

Milongera Well-Known Member

Малій вкінці грудня буде рік. Досвідчені мамусі підкажіть - потрібне вже буде зимове взуття? В принципі вона тільки буде починати топати, в сніг точно ще не пустимо до весни. Може вистачить комбеза з закритими лапками, ще запхаємо в спальник теплий. Чи таки чобітки всеодно потрібні?

14. olerusya

olerusya sweet candy ;)

то залежить тільки від дитини - захоче вона топати, чи буде чемно сидіти в візку чи на санках в конверті. якщо все ж захоче часом походити, то однозначно якесь взуття потрібно буде. але наперед не спішіть купувати, там вже побачите:)

15. natorella

natorella Well-Known Member

сама дитина до того не додумається
    хіба мама буде горіти бажанням водити за ручки по снігах і болотах

16. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Моя мала з початку грудня (ходити почала рівно в рік), то ми цілу зиму просто не показували їй, що по вулиці можна ходити - нормально відкатались, а вже на весну почали і по вулиці ходити.
    Але чоботи ми мали, я завбачливо купила, то вбирали, але спокійно могли б без них обійтись.

17. Holly

Holly Moderator

От і я не показую, маю надію обійтись без чобіт)))
    Ну і по темі. Нині забирала Ярину з школи в 11, вона була вдягнута в гольфик і піджачок від форми і їй було душно. А її однокласниця в светрі, піджаку, грубій куртці і шапці

18. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Та ну.. Моя якось додумується і верещить дикими голосами і з візка чи переноски вилазить. Спасу нема. я принципово її не водила, але вона ліпше знає що їй хочеться. При тому Софія сиділа і не пікала навіть.

19. Naturals

Naturals Well-Known Member

От в нас таке саме було. Ми перші кроки зробили в 9 міс. до 10 міс. ходила досить непогано. То в рік вона б мені сиділа в візку?

20. mumija

mumija Member

а чому в сніг не пустите? наша 26грудня народилась (2,8 зараз). то в рік на Різдво вже тікала від мене по снігу))) хоча ходити почала в рік і 2 дні,а через тиждень вже бігала сама. то так тільки здається, що діти довго вчаться ходити, а як до діла доходить, то все моментально робиться))) обов*язково потрібні чобітки)))

21. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Чого??? це ж так класно для дитини, стільки радості повалятись в снігу.
    Моя ніколи чемно у візку не сиділа, тому чобітки нам пригодились навіть дуже.
    Моя теж верещала страшно, не любила візок, то або на руки або качатись в сніг)))