У чому вбрані наші дітки?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем viltis, 10 Квітень 2009.

1. viltis

viltis Well-Known Member

Я останнім часом стикнулась з проблемкою --ніяк не можу вгадати, в що саме вдягнути свого малюка, щоб йому не було жарко-холодно. Одні дивлячись на мого хлопчика кажуть, що я його парю, інші кричать, що здуріла, бо маленьку дитинку залегко вдягнула. Та й погода в нас така мінлива. То я зранку дзвоню до мами ( вона гуляє з собакою, і питаю чи жарко, і як вдягати приблизно) а потім в обід перевдягаю, бо стає дужже жарко.

Як правильно визначити кількість одягу???

Останнє редагування модератором: 6 Вересень 2015
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Людок

Людок New Member

Відповідь: У чому вбрані наші дітки?

зараз були в бодіку на короткий рукав - зверху котонове платтячко на короткий рукав - шапка з ситцю( але ми народились з довгим волосячком, мабуть тут я перестаралась)- шкарпеточки.

так

ні, спочатку як виходили з підїзду прикрила ніжки пеленкою, але за хвилин 5 відкрила.
    не можу зрозуміти, чому після обіду так...
    але якщо не іти гуляти, бути дома, то теж не спимо, але хоч так не вередує.

3. natorella

natorella Well-Known Member

ну норм, чого переживати
    то особливість теплорегуляції

4. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

мы вже досить давно (певно місяць-півтора) гуляємо в маєчці/футболочці, штанятах/шорииках. А останнім часом і без підгузника . Від сонця в слінг вдягаемо бандаму.
    На мою думку, в таку погоду як сьогодні кількамісячну дитину легше запарити ніж вдягнути захолодно.

5. silvia

silvia Well-Known Member

ми сьогодні у шортиках і маєчці, а на площадці на самому сонечку у візочку гуляє дівчинка з татом ( вік десь 10 місяців. ) у трикотажні шапці завязані під бороду, курточка вітрівка і кофтинка на довгий рукав. Певне тато по первах боявся роздіти дитину, але потім все-таки зняв курточку і залишив дитину у кофтинці і шапці.

6. invisible

invisible Well-Known Member

У мене періодично виникали такі питання, але коли в малої іноді бували в спеку вдома ніжки-ручки холодні, то зрозуміла, що то не від того, що їй холодно...

Ми вдягаємо панамку чи легку ситцеву хустинку.

А чому конче має бути причина з переліченого? Може просто спати не хоче чи у візку не хоче бути. Моя після 2 місяців категорично перестала у візку спати по 2 години, хіба як дуже повезе.

7. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

пробувати треба не ручки-носик, а за шийкою

8. Людок

Людок New Member

яку альтернативу знайшли?
    слінг?

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ідете до магазину. Кажете, що вам костюмчик на хрестини і вибираєте собі до смаку.:)
    Їх зараз до кольОру, до вибОру.)))

Тепер я спитаю. В що дитину одігти при виписці з пологового, якщо буде спека?
    Ну, костюмчик у нас вже є. А з верху чим обмотати? Конверт є ще з першого малого не грубий, але ж не матерія. Думаю чи не буде душно. А в самому костюмчику можна винести, чи то якось не альо? Підкажіть.

10. natorella

а яка кому різниця в чому мама йде додому з дитиною??
    в мене були просто штани і просто кофтина на замочок (то була осінь і +15)
    шо за танці з бубнами довкола костюмчиків на виписку?

а про хрестини мені сподобалось - бачила фото - дитина просто в вишиванці (ті костюми з магазині якісь нічоінь) і замість крижма - хустка зі старих, шалянова як в нас кажуть - тттттттак гарнооооо

---------- Додано в 09:24 ---------- Попередній допис був написаний в 09:23 ----------

так, мирося носить в слінгу

11. invisible

Так, найкраще спить у слінгу, у візочку теж виїжджаємо - якщо повезе, то поспить годинку-півтори (зараз трохи-трохи стала краще спати, бо в першій половині дня має вже більш-менш встановлений режим).

12. Plenilunio

13. Людок

Людок New Member

мо ви зразу в слінгу почали носитись?
    кажу зразу проти слінгів немає нічого абсолютно.

14. natorella

саша (старший) з народження був у візку, але так як він був там і не спав довго, то слінг виявився панацеєю

15. Plenilunio

До теми: сьогодні гуляли в трусиках і маєчці. Трохи пізніше зодягнули легкі трикотажні штанці.

16. olangel

olangel Well-Known Member

17. Людок

Людок New Member

18. invisible

У чому зараз сплять ваші дітки? Я кладу свою голеньку вже тижні 2, у першій половині ночі без памперса (поки не закінчиться запас чистих багаторазових пеленок), не накриваю, плюс спимо з відкритим вікном. Мама моя постійно бідкається, що малій неприємно і холодно так спати, що треба хоча б накрити. А мені ж здається навпаки, що дітки люблять голенькими спатки?

19. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Це як про мого малого. Одягу не любить жах. Ми теж спимо голенькі тільки в багаторазовому підгузнику і при відкритому вікні, накриваю вже під ранок тоненькою пеленкою і все. І взагалі більшість часу він в мене голенький, лише, коли йдемо гуляти, то тоді якийсь легенький бодік одягаємо.

20. invisible

21. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...