Я останнім часом стикнулась з проблемкою --ніяк не можу вгадати, в що саме вдягнути свого малюка, щоб йому не було жарко-холодно. Одні дивлячись на мого хлопчика кажуть, що я його парю, інші кричать, що здуріла, бо маленьку дитинку залегко вдягнула. Та й погода в нас така мінлива. То я зранку дзвоню до мами ( вона гуляє з собакою, і питаю чи жарко, і як вдягати приблизно) а потім в обід перевдягаю, бо стає дужже жарко. Як правильно визначити кількість одягу???
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Народ, де ви гуляєте ? Я кругом бачу діток, котрі вдягнені по погоді , без шапок та курток .
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Тю... а у нас ураган. Ніц дітьо не одіну і не обую, ней іде як хоче.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? А я завжди була здивована, коли бачила мам, тат в футболках, а діток у шапках-куртках. От і вчора таких зустріла, дитина потом обливається, а вони і не помічають. А сказати нічого не скажеш, бо ж не твоя дитина
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Вчора - шорти, футболка, крокси Сьогодні - легінси, реглан, х/б кеди і думаю, що біля 12 переодягнемося в те, що вчора було)))
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Завжди носили з собою кульочок з одягом на випадок похолодання, або якщо був затепло вбраний малий роздягала і речи складались в той самий кульочок. навіть коли чоловік ходив гуляти з дитиною брав з собою кулЬОчок і слідкував за тим чи не змерз\запарився.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Тут головне без фанатизму, (типу подув легенький вітерець - вділи шапку, потім зняли), бо то доброго результату не дає. Моя мама так наді мною тряслась з тим одягом, постійно сумегу носила з переодяганням, і мене вдягала- роздягала. Не знаю чи я від того хворіла менше, але можу Вам сказати, що в мене, як би сказати правильніше, досі не працює пристосування до температури, мені постійно або гарячо або холодно. Ви не уявляєте, як то дратує постійно вбирати-знімати светр- шапку, бо то є вітер, а то сонце. Хоча я працюю над собою в тому напрямку, може до пенсії зможу себе загартувати
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Вот пока не могу понять как одевать малыша дома. Когда была жара летом - то памперс или вообще без ничего был. Максимум бодик. А сейчас он мерзнет постоянно. В комнате 22 градуса. Одет в бодик + человечек + иногда носочки - и то бывает ручки, носик и шейка холодные. Раздеваю поменять подгузник (снимаю только низ) - покрывается "гусиной кожей" и часто начинает икать... Вроде и кутать не хочется, а пока не согреется - не заснет. Спит с нами на нашей кровати под нашим одеялом. Это он у меня такой теплолюбивый или это результат неправильного одевания?
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? накрийте малюка байковою пеленочкою, так йому комфортніше буде.. нам це допомагало..
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? або спробуйте человечек+ байкова-флісова кофточка + шкарпетки. тож помагало ото збентежили аж почала згадувати як воно вдягалось-роздягалось
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? До речi, холоднi ручки-нiжки не завжди ознака, що малюк змерз, в нас то "родинна" риса, навiть влiтку так.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Коли дитині справді холодно, шкіра набуває блідуватого кольору, ніби "гусяча", з"являється легке тремтіння. В малюків ще недосконала терморегуляція, тому так коливається температура в різних місцях. Тому раджу не кутати дитину в 10 шарів одягу і загартовувати.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? вже цілий тиждень бачу навкруги діток одягнутих у все зимове, включно з хутряними шапками, комбезами, і то такі дітки, що самі вже гуляють, не сплять в возику. мені щось то трохи дивно, але моя дитина поки гуляє в осінній куртці, джинсах і колготах, на ногах звичайні шкіряні черевички, не мерзне, але ми на довго не виходимо, бо сопляємо/кашляємо. чи то я щось не розумію? але в чому тоді ходити зимою?
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? хутро може бути декором, в малої зараз теж курточка та шапочка на легенькому флісі, але одне й друге декоровано хутром, то тільки для краси
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? а комбінезон і куртка надуті повітрям теж для декорації? то ж видно, коли конкретно зимовий одяг. я не придираюсь, просто мені самій цікаво, який сенс на +10 одягати те саме, що і на -10
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? цікаво, що ж вони будуть надівати на тих дітей коли будуть морози? то що ж вони будуть робити в мінус 10?сидіти в хаті? бачила сьогодні дітей які вдягнуті в комбези, реально зимові з хутром всередині. Ми то ходим ось так як і ви і дитині не холодно.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? як варіант, батьки не купили демісезоного одягу, або є осінній але на вищу температуру ніж +10
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Ну ми наприклад в таку погоду як була в суботу/неділю/понеділок вдягали наш зимовий коламбіа. Але під низ легеньку футболку на довгий рукав, ну і під теплі штани нічого. Я сама навіть ходила в свому коламбієвському пуховику, бо реально було зимно. Та і зимою воно якось не так пробирає, як через ту вологість зараз.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? І ми теж були в зимовому, але під низ все помінімуму А на тиждні я одягала штани від комбінезону, а курточку демі. Чому так, бо ми носимось в ерго і в основному холодно в ноги, і зі взуттям ми не дуже дружим))
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? а ми ще навіть колготки не вдягали під джинси! реглан, шапка, куртка на флісі, джинсі (без флісу, самі звичайні), шкарпетки, черевички шкіряні. в ті три холодні дні, замість реглану - худі/кенгурушку одягали і перчатки