Я останнім часом стикнулась з проблемкою --ніяк не можу вгадати, в що саме вдягнути свого малюка, щоб йому не було жарко-холодно. Одні дивлячись на мого хлопчика кажуть, що я його парю, інші кричать, що здуріла, бо маленьку дитинку залегко вдягнула. Та й погода в нас така мінлива. То я зранку дзвоню до мами ( вона гуляє з собакою, і питаю чи жарко, і як вдягати приблизно) а потім в обід перевдягаю, бо стає дужже жарко. Як правильно визначити кількість одягу???
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Минулого літа малому вдівала тонесенький бодік такий навіть без рукавчиків, як маєчка, коли була спека +30. Шапочку не вдівала, прикривала пеленочкою, коли спав, але більше для того щоб сонечко ніжки не пекло.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? ну... в животі 36,6... в палатах в пологовому 37 ( реальних 37 на градуснику) на вулицю вийшли в той же день ввечері як приїхали з пологового, і раптом роздіти його повністю при явно меншій температурі побоялась. Це для нас спекотно, а для нього це перепад температур. І не було на вулиці 40 було +/- 30 ))) Ну і в общєм, я ж не збираюсь його так все літо вигулювати, але перші дні життя побоялась лише в бодіку виїхати.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? але так, я ж ношу дитину, то мені дико а у візочку - таки зимніше
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Дівчата а в таку погоду як сьогодні ви в що діток вбирали?Бо після тої спеки я якось розгубилась))))
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Мій був в бодіку на кроткий рукав і в штанятах коттонових тоненьких, бо я сама була в тонких джинсах і футболці і мені було добре, я не мерзлюх, то і малого так вділа, а він же ще й ганяє по вулиці не зупиняючись. А Вам ще 3 місяці то я б вдягнула якійсь сліпик і накрила легенькою ковдрою. Хоча бачила дитинку сьогодні закутану в комбез! Я не шучу, реально був синтепоновий комбез
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? О то люди подуріли!!!! Ну хоча, то дійсно ж зима, всьоно навсього +19 ввечері, а не +30 Та я сама із за цієї спеки і возіння у візочку ввечері напялила на малого футболку на довгий рукав, штани хб шкарпетки + слінг...вийшла на вулицю і повернулась до дому, перевдягати малого
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Ну я також усе це напялила на дитину, але він реально не перегрівся від того. Чи може поміж осібняків у батьків було свіжішіше. Та й я трохи змерзлюх, бо окрім дитини в слінгу ще худі на себе натягнула й було мені дуже комфортно. Погода досить мінлива й кожен по різному реагує на зміни.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? ужас. Взимку було 27 - то вже голяка ходити хотілось. А 37 - не уявляю...
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? ще торшки і нас чекає сезон шапок. що робити, якщо все з голови знімається в секунді, якщо вдасться перед тим вдягнути? лише капюшони нормально носить, але то не вихід у вітряну/морозну погоду.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? В нас аналогічно. Шапок не переносимо взагалі. А капюшонів тим більше. Тому на зиму прикупили вже шлемик. Може, є десь осінні шлемики? Якщо ні, то треба щось на нормальну завзяку.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? і в нас з шапкою проблеми. треба кожен раз розказувати що шапочка дуже гарна і в ній він ну дуже-дуже гарний, тоді підійде)
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? є в природі трикотажні шльомики ось такі: як стає трохи прохолодніше, поверх нього можна одягати капюшон або теплішу шапочку
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? в нас ще ліпше: капюшон теж його злить. Шапку зриває разом зі жмутом свого волосся. вихід в мене такий: дати сухарик, швидко вдягнути, розсмішити - і бігооом на вулицю. не звикла до такого Дмитрик був чемний в тому плані...
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? колись ще таке діяло, типу відволікти увагу, а зараз так запам"ятає, що їй на голову щось начепили, що в будь-якому випадку знімає. згадую, як ще пару місяців тому ми ходили такі гарнюні зі всякими квіточками/стрічечками/пов"язочками, а зараз ні в яку, сумно... а де в природі їх можна знайти ?
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? То Вам ще можна сказати пощастило, хоч трохи поносили - моє чудо з малого малечка не дає собі нічого вчепити. В нас був ворог номер один - шкарпетки, зриваються з ніг відразу і летять далеко , а тепер місце найлютішого ворога займає шапка-капішон. І скажу Вам, що ми і шльомик придбали (правда, трохи інший ніж nattsol показувала), то з ним ще гірше, бо вона його зірвати не може, злиться, кричить, викручується. Поки не дуже холодно, ходимо без нічого, що далі робити уявляю смутно. Напевно будем спочатку виходити на вулицю, відволікати увагу, може трохи змерзне, і дасть вдягнути. А ще влітку ми могли носити єдину панапку то ту, яка добряче велика і яку вітром здувало, ото думаю може й шапку якусь широку купити, але не уявляє що б то мав бути за фасон.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? гг, те саме. від коли навчилась ноги до голови задирати, тобто ще з минулої зими ми босоногі, мене сусідка питала, чи то ми спеціально дитину весь час босою тримаємо . а тепер ще навчилась знімати з себе майки/штани/підгузник
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? саме ті російського виробництва, наз. ай лав мам. бувають на кідстафі, зустрічала в деяких українських інет-магазинах, що продають слінги (зараз не згадаю) а я по своїй доні помітила, що якщо їй не жарко, то в шапці катається прекрасно (ну, шапка то сильно сказано, бо як оце було прохолодно, то гуляли в баффі), а якщо ж їй жарко, то все моментально стягується з голови
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Домінік без кепки- панами на вулицю влітку не виходив навіть, а сьогодні як побачив шапку то так зрадів, одягнув і мої вмовляння що краще кепку, бо ще не холодно не піддався, в машині ми головний убік завжди знімаємо, то по прибуттю на місце підсунула кепку. Капюшони теж дуже любить, якщо на дворі дощ чи холодно і я кажу що ще на двір не виходимо бо треба перечекати негоду то синочок тягне однією рукою себе ззаду за футболку біля горловини тим самим говорячи, що він одягне капюшон і йому нічого не страшно
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? були в антикризах різні по щільності. в нас теж були проблеми з шапками, але на початках просто в"язала із зав"язками а потім їх вже було стільки, шо вона і звикла правда найулюбленіші ті які найбільше подобаются