У чому вбрані наші дітки?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем viltis, 10 Квітень 2009.

1. viltis

viltis Well-Known Member

Я останнім часом стикнулась з проблемкою --ніяк не можу вгадати, в що саме вдягнути свого малюка, щоб йому не було жарко-холодно. Одні дивлячись на мого хлопчика кажуть, що я його парю, інші кричать, що здуріла, бо маленьку дитинку залегко вдягнула. Та й погода в нас така мінлива. То я зранку дзвоню до мами ( вона гуляє з собакою, і питаю чи жарко, і як вдягати приблизно) а потім в обід перевдягаю, бо стає дужже жарко.

Як правильно визначити кількість одягу???

Останнє редагування модератором: 6 Вересень 2015
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: У чому вбрані наші дітки?

ми нині-джинсові шорти,кепка, фуболка, сандалі,носки...зранку мади лляний піджачок..за 5 хв зняли

3. Анютка

Анютка Well-Known Member

то Марко так?

бо ми вчора після 17 були в сарафані+колготки+кофтина легка - то Лізуська казала, що їй дуууже тепло

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Марко, бо Любчик не знаю в чому- на селі картопельку садить:connie_pull-pigtail

5. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Бодік і спідничка. в лісі ще колготи і кофтинка.

6. дашулька

дашулька Well-Known Member

Футболка, капрі, сандалі, кепка. На вулиці тааак спекотно, як в липні.

7. Ная

Ная Well-Known Member

Таюся нині забажала йти на вулицю гола! І не було на то ради, чотири рази вдома я її одягала насильно, вона все з себе знімала, під кінець ми пішли в одній туніці, без трусиків, штанців і босоніжок. Потім якось вдалося її надворі одягнути але тільки на деякий час, бо штани все ж зняли і босоніжки теж. Я вже не знаю шо маю з тим впертюхом робити, бо дуже важко вмовити її одягнути хоча б трусики.... вдома ходить гола, спить так само.... то недавно почалося, дуууже надіюся шо минеться, бо в місті босоніж не добре дитині гуляти.
    Але при тому Таюсі зимно не було, перехожі, дивлячись на неї босу, якось скоса на мене поглядали але обійшлося без коментарів.)

8. apelsyn

apelsyn New Member

Ми сьогодні були в футболці і шортах.Наголові кепка, ноги босі

9. smilee

smilee New Member

ми в бодіку сандаликах і кепці=) і то жарко так було.

10. Муська

Муська Well-Known Member

Сьогодні страший-футболка, шорти. Менший -джинси тоненькі, тоненький бодік, кепка.

11. silvia

silvia Well-Known Member

а я не знаю в що одягати зараз 2-тижневого малюка на прогулянку....бодік + легкий комбінезончик підійде?

12. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Дівчата і нам порадьте у що вдягтись!Нам 1 місяць.Сьогодні ходили в бодіку,штанах,кофті,шапці і шкарпетках.Моя мама каже що зверху ще треба одіяльце брати!!!!Але мені здається що і без нього перебор!

13. poputochka

poputochka Well-Known Member

Я в таку погоду гуляла з малою лише в бодіку або "пісочнику" і легенькій шапочці, але мала з собою байкову і ситцеву пеленку- при потребі накривала або однією, або іншою.
    Якось приблизно так:
    Меншенькій тут місяць.

14. Андріана

Андріана Well-Known Member

Ми з меншим гуляли сьогодні в футболочці і підгузнику, в тіньку ніжки накривала.

15. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Ми теж так, але потім переділа в майку. Мала вередує коли їй жарко то погуляли лише в тіньку.
    Та ясно що перебор. Жара така стоїть. Не слухайте бабусь, бо вони привикли кутати дітей. Моя мама теж мені нудила що залегко вдягнула дитину. Але краще легко вдягнути ніж запарити дитину, потім вередувати буде, пітничка, в складочках шкіра буде червона і буде пекти і все таке інше. Вчора як гуляли то бачила дитину в курточці і в штанах в таку жару, і в шапці теплій, то аж шкода стало тієї дитини.

16. dzobyk

dzobyk New Member

А у мене запитання: дитинка має народитися в кінці травня, будемо гуляти, коли вже буде жарко. А так як у мене це перша дитинка, то я зеленого поняття не маю в що її вдівати для прогулянок. Поможіть.

17. mpaseflora

mpaseflora New Member

Треба по погоді дивитись. Я, наприклад, вдягала легенький бодік навіть без підгузка, бо парило або легеньку льолю. Але старайтесь не запарювати дитини. В них і без того терморегуляція погана. Для мене дивно бачити закутаних дітей у теплу погоду. Чогось така думка побутує, що дитину треба вигрівати... Можна так вигріти, що подує вітер і нежить буде.

18. Artemida

Artemida Well-Known Member

Дівчата, а у що ви одягаєте діток під ергорюкзак в таку погоду як вчора-сьогодні?

19. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

в нас нині одні гетри, правда, товстенькі. ми під трикотажний СШ так вдягнулись: футболка, трусики, штани байкові, гетри, байкова курточка з щільно прилягаючим капюшоном.

20. WildWind

WildWind Member

Дівчата, я народжу осінню. Який має бути мінімальний набір одягу для новонародженої дитини на осінь (можуть вже бути приморозки мабуть)? Залишити дитину, щоб піти по магазинах скупитись не буде на кого, тому маю все купити заздалегідь. Цікавить як одяг у квартирі, так і на вулицю. Місячну дитину вже одягають в теплий зимовий комбінезон? чи кутають у одіяла просто?
    Поки що я скуповую лише бодіки і байкові пеленки)) Полюю на чисто білі, знаю що дитячі каки нічим, як виварюванням не відпереш...

21. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

По темі - ми народились зимою, то в комбінезоні з перших днів, відразу з лікарні в комбінезоні і забирали. На морози для гуляння в візку мали ще флісовий конверт.
    Вдома підтримували температуру не більшу плюс 20, то на денб вбирала бодік і штанята, блюзочку і шкарпетки (не люблю коли дитина вдень була в чоловічку). А наніч (опускали температуру до 18) вдягала бодік і чоловічок.