Я останнім часом стикнулась з проблемкою --ніяк не можу вгадати, в що саме вдягнути свого малюка, щоб йому не було жарко-холодно. Одні дивлячись на мого хлопчика кажуть, що я його парю, інші кричать, що здуріла, бо маленьку дитинку залегко вдягнула. Та й погода в нас така мінлива. То я зранку дзвоню до мами ( вона гуляє з собакою, і питаю чи жарко, і як вдягати приблизно) а потім в обід перевдягаю, бо стає дужже жарко. Як правильно визначити кількість одягу???
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Ну я Ярині вдягаю, бо так її можуть натерти, особливо як пісок попаде
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? от я саші не вдягала і не вдягаю, піску нагрібає на добру стройку - ше ніде не натерли ну і відповідно м*які сандалі ізначально ше мене кумарять гламурні мами, котрі в таку жару взувають дітей в лаковані дермантинові мешти і під них одягають капронові шкарпетки - бррррррррр
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Яринка має 2 пари босоніжок - одні шкіряні і в середині і зверху, інші адідаси - який такий цікавий матеріал. То адідаси на голу ногу не натирали, а ті шкіряні трохи труть, якщо пісок попаде. Може тому, що п"ятка закрита?
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? якшо в п*ятку труть - то може я чекаю сандалєти сашці поки приїдуть, то ходить в шкіряних як ти кажеш верх/середина. і п*ятка закрита, то ніц не тре. тільки ноги мокріють і брудні тому тоті всякі спортивні кращі - продуваються, не мокріють
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Я теж не люблю дитину кутати, завжди вдягаю так, як себе А от сьогодні цілий день картаю себе! Вччора гуляли в Стрийському, ну і ми з малою бігали босоніж по травичці, а в ночі сопельки та температура піднялась тепер себе звинувачую(
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? ну ми вбираєм часом...пісок який попадає в босоніжок тре ножку... ---------- Додано в 22:32 ---------- Попередній допис був написаний в 22:31 ---------- во-во! невспіла прочитати в нас пасок посередині від пальців до ножки, то там тре
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? щоб пісок не натер. мене дуууже напрягає,якщо мені піщинка залітає в босоніжок,але я її відразу можу витягнути,а малий ще того не скаже. Сьогодні пішли в босоніжках без шкарпеток,стопи в мокрому піску,пісок між пальчиками(грозу застали).бе.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Як нащо? Для повноти образу - щоб шкарпетки пасували до іншого одягу. Або щоб ноги не вимазувались. Я купила в mothercere набір з 5-ти пар симпатичних бавовняних шкарпеток, то тепер мушу вигулювати
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Жиби модна була. ---------- Додано в 10:32 ---------- Попередній допис був написаний в 10:29 ---------- А він на то і уваги не зверне. Буде далі гратися як грався.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Моя спала в піжамі, але розкрита, зараз - просто майка або бодік. А гуляти я малу вділа сьогодні в майку, сарафан, колготки в дірочку, босоніжки джинсові і пов'язку на голову. Ми вийшли в 9 ранку, то в тіні вона трохи змерзла. Ближче до обіду ми втекли додому, вже почалась спека.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? і я малій вбираю, але не через пісок а просто така вимога в садочку - не можна відкритих. Якщо закриті, типу кроксів, то на босу ногу. Старші всі одягають сандалі на босу ногу, хіба що ідемо до церкви - он тоді я гламурна мамаша. ---------- Додано в 18:22 ---------- Попередній допис був написаний в 18:20 ---------- ви людина нервова доречі моя мала також така, вона дуже злоститься якщо щось не по її. Вона тоді зразу скидає сандалики і віддає мені. Вона у мене дитина просто, як мені сказали гамериканська, можа і боса по траві і в парку бігати. Мала всі мікроби далеко. ---------- Додано в 18:25 ---------- Попередній допис був написаний в 18:22 ---------- наша любоф
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? ми нині в парку так ганяли вода потім в ванній була як болото))) в нас такі червоні з чорними зап*ятниками))) сашині хіти в селі
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? ой,Марусю,розсмішили яка ваша мала така? до чого тут нервовість, "не по чийомусь" і злість? ото написали Вам як піщинка у взуття потрапляє то ви йдете далі чи все ж витягнете? я якось від дискомфорту кайфу не відчуваю, та й подряпини на ногах від естетики далеко, тому й витягую, але ж то справа індивідуальна. Як комусь зручно щоб пісок мозолив ноги,хіба я бороню А ходити босоніж і ходити з піском/піщинкою, що попала в босоніжок, то, звиняйте, не одне і теж
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? найменша Я її малою називаю а решта то мають свої прізвиська - найстарша то Гануся-гамериканка, а середульша то наше тлумко. ---------- Додано в 21:21 ---------- Попередній допис був написаний в 21:12 ---------- то ви просто так сприйняли... а я ніц не маю проти того щоб хтось ся нервував чи злостив, чи будь-що інше робив на те що йому заваджає щось в мешті, чи в спідниці, чи будь-де інде. Люди усі різні і мають право дратуватись усім чим забажають. моя манюня злоститься бо її дратує все що їй заваджає, а відповідно не відповідає її сподіванням. Мьошт не повинен тиснути, а як він тисне - то вже неправильний, а значить поводиться не так як запланувала дитина. Це так само включає онту піщинку в сандалі. Я особисто пішки в сандаликах чи дзюркованих мьоштах майже не ходжу тому не журюсь що щось залетить, але як залітає то пробую викинути на ходу а як не виходить то знаю що за хвилину буду в авті і там зніму капці і витрясу все що треба.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Моя сідає, роззувається і починає витрісати пісочок. Того як йдем в пісочницю, то носочки мус вдягати, бо інакше вона залазить і зразу починає витрісати пісок, тоді взувається, за хвилину - знов повно піску і вона знов витрісає і так по колу. Десь за 3 заходи їй надоїдає і вона починає невуватись . Я так розумію то Крокси, в них типу спеціальна гума, яка не парить (особисто я не пробувала).
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? А ми в пісочниці взагалі знімаємо і сандалі і шкарпетки і маємо чистий спокій Крім того ще й корисно для дитини босяком по пісочку, травичці, камінчиках.. (правда пісочниця в нас своя, домашня)
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Ні не парить бо то не ґума, вірніше не китайська ґума. Ходимо цілий день. Ціла родина ходить в таких. Вони були спеціально придумати для лікарів коли ті роблять операції. Там спеціальна масажна підошва. Не парить і ДУЖЕ вигідні!!! Це мої домашні капці, чоловіка на них підсадила, маму, тата, всіх. У мене були проблеми з ступнями то мені лікар сказав використовувати їх як капці. Від коли почала носити можу цілий день і ніч на кухні пропрацювати і ноги не змучуються. Рекомендую http://www.crocs.com/home/homepage,default,pg.html Замовляйте лишень правдиві. Вони дорогі але вони того варта.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? І в нас улюблені крокси, ми ше повно прикрас-блималок на них поначіпали. В кроксах можна і гуляти і по водичці топати