У чому вбрані наші дітки?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем viltis, 10 Квітень 2009.

1. viltis

viltis Well-Known Member

Я останнім часом стикнулась з проблемкою --ніяк не можу вгадати, в що саме вдягнути свого малюка, щоб йому не було жарко-холодно. Одні дивлячись на мого хлопчика кажуть, що я його парю, інші кричать, що здуріла, бо маленьку дитинку залегко вдягнула. Та й погода в нас така мінлива. То я зранку дзвоню до мами ( вона гуляє з собакою, і питаю чи жарко, і як вдягати приблизно) а потім в обід перевдягаю, бо стає дужже жарко.

Як правильно визначити кількість одягу???

Останнє редагування модератором: 6 Вересень 2015
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Holly

Holly Moderator

Відповідь: У чому вбрані наші дітки?

Ну я Ярині вдягаю, бо так її можуть натерти, особливо як пісок попаде

3. natorella

natorella Well-Known Member

от я саші не вдягала і не вдягаю, піску нагрібає на добру стройку - ше ніде не натерли
    ну і відповідно м*які сандалі ізначально

ше мене кумарять гламурні мами, котрі в таку жару взувають дітей в лаковані дермантинові мешти і під них одягають капронові шкарпетки - бррррррррр

4. Holly

Holly Moderator

Яринка має 2 пари босоніжок - одні шкіряні і в середині і зверху, інші адідаси - який такий цікавий матеріал. То адідаси на голу ногу не натирали, а ті шкіряні трохи труть, якщо пісок попаде. Може тому, що п"ятка закрита?

5. natorella

якшо в п*ятку труть - то може
    я чекаю сандалєти сашці поки приїдуть, то ходить в шкіряних як ти кажеш верх/середина. і п*ятка закрита, то ніц не тре. тільки ноги мокріють і брудні тому
    тоті всякі спортивні кращі - продуваються, не мокріють

6. Анютка

Анютка Well-Known Member

Я теж не люблю дитину кутати, завжди вдягаю так, як себе
    А от сьогодні цілий день картаю себе! Вччора гуляли в Стрийському, ну і ми з малою бігали босоніж по травичці, а в ночі сопельки та температура піднялась:girl_cray: тепер себе звинувачую(

7. kljysochka

kljysochka New Member

ну ми вбираєм часом...:girl_crazy:пісок який попадає в босоніжок тре ножку...:girl_blush2:

---------- Додано в 22:32 ---------- Попередній допис був написаний в 22:31 ----------

во-во! невспіла прочитати:)
    в нас пасок посередині від пальців до ножки, то там тре

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

щоб пісок не натер.
    мене дуууже напрягає,якщо мені піщинка залітає в босоніжок,але я її відразу можу витягнути,а малий ще того не скаже.
    Сьогодні пішли в босоніжках без шкарпеток,стопи в мокрому піску,пісок між пальчиками(грозу застали).бе.

9. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Як нащо? Для повноти образу - щоб шкарпетки пасували до іншого одягу.
    Або щоб ноги не вимазувались.
    Я купила в mothercere набір з 5-ти пар симпатичних бавовняних шкарпеток, то тепер мушу вигулювати:girl_tender:

10. Girljanda

Girljanda New Member

Жиби модна була. :girl_curtsey::girl_crazy:

---------- Додано в 10:32 ---------- Попередній допис був написаний в 10:29 ----------

А він на то і уваги не зверне. Буде далі гратися як грався.

11. raspberry

raspberry Well-Known Member

Моя спала в піжамі, але розкрита, зараз - просто майка або бодік.
    А гуляти я малу вділа сьогодні в майку, сарафан, колготки в дірочку, босоніжки джинсові і пов'язку на голову. Ми вийшли в 9 ранку, то в тіні вона трохи змерзла. Ближче до обіду ми втекли додому, вже почалась спека.

12. kvVItKA

13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

і я малій вбираю, але не через пісок а просто така вимога в садочку - не можна відкритих. Якщо закриті, типу кроксів, то на босу ногу.
    Старші всі одягають сандалі на босу ногу, хіба що ідемо до церкви - он тоді я гламурна мамаша. :girl_blum:

---------- Додано в 18:22 ---------- Попередній допис був написаний в 18:20 ----------

ви людина нервова :girl_haha:
    доречі моя мала також така, вона дуже злоститься якщо щось не по її. Вона тоді зразу скидає сандалики і віддає мені. Вона у мене дитина просто, як мені сказали гамериканська, можа і боса по траві і в парку бігати. Мала всі мікроби далеко.

---------- Додано в 18:25 ---------- Попередній допис був написаний в 18:22 ----------

наша любоф

14. natorella

ми нині в парку так ганяли
    вода потім в ванній була як болото)))

в нас такі червоні з чорними зап*ятниками))) сашині хіти в селі

15. kvVItKA

16. Маруся-мама

17. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

18. kolobok

kolobok Member

Моя сідає, роззувається і починає витрісати пісочок. Того як йдем в пісочницю, то носочки мус вдягати, бо інакше вона залазить і зразу починає витрісати пісок, тоді взувається, за хвилину - знов повно піску і вона знов витрісає і так по колу. Десь за 3 заходи їй надоїдає і вона починає невуватись :).
    Я так розумію то Крокси, в них типу спеціальна гума, яка не парить (особисто я не пробувала).

19. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А ми в пісочниці взагалі знімаємо і сандалі і шкарпетки і маємо чистий спокій:) Крім того ще й корисно для дитини босяком по пісочку, травичці, камінчиках.. (правда пісочниця в нас своя, домашня:))

20. Маруся-мама

Ні не парить бо то не ґума, вірніше не китайська ґума. :girl_wink:

Ходимо цілий день. Ціла родина ходить в таких. Вони були спеціально придумати для лікарів коли ті роблять операції. Там спеціальна масажна підошва.
    Не парить і ДУЖЕ вигідні!!! Це мої домашні капці, чоловіка на них підсадила, маму, тата, всіх. У мене були проблеми з ступнями то мені лікар сказав використовувати їх як капці. Від коли почала носити можу цілий день і ніч на кухні пропрацювати і ноги не змучуються.

Рекомендую http://www.crocs.com/home/homepage,default,pg.html
    Замовляйте лишень правдиві. Вони дорогі але вони того варта.

21. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

І в нас улюблені крокси, ми ше повно прикрас-блималок на них поначіпали. В кроксах можна і гуляти і по водичці топати:)