У чому вбрані наші дітки?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем viltis, 10 Квітень 2009.

1. viltis

viltis Well-Known Member

Я останнім часом стикнулась з проблемкою --ніяк не можу вгадати, в що саме вдягнути свого малюка, щоб йому не було жарко-холодно. Одні дивлячись на мого хлопчика кажуть, що я його парю, інші кричать, що здуріла, бо маленьку дитинку залегко вдягнула. Та й погода в нас така мінлива. То я зранку дзвоню до мами ( вона гуляє з собакою, і питаю чи жарко, і як вдягати приблизно) а потім в обід перевдягаю, бо стає дужже жарко.

Як правильно визначити кількість одягу???

Останнє редагування модератором: 6 Вересень 2015
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Ірена

Ірена Well-Known Member

Відповідь: У чому вбрані наші дітки?

ми нині ходили на виставку:girl_cool:
    в пальтечку, шкарпетках, штанятках і бодіку. наголові - тоненька шапочка:girl_wink:

3. Ная

Ная Well-Known Member

Ми їх спостерігали протягом десь півгодини-дитина весь час була боса і далеко не виглядало що то з бідності їй нема в що взутися.
    Я теж вдягаюся тепліше ніж вдягаю Софійку,бо вона бігає весь час,а я не рухаюся так багато і мерзну. Але в тому випадку,то виглядало трохи по-іншому.

4. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

У Христi далi троха соплi. Але я всеодно її хочу взяти на вулицю погуляти в слiнгу. У нас сонячно i +12. Не хочеться її перегрiвати, але й не хочу застудити. Якщо я її вдiну потеплiше, то нормально її поносити в слiнгу на годинку чи бажано не йти з соплями? Лiкарка казала, вдiти потеплiше i ходити на "короткi прогулянки". Але я хочу на годинку, з метою фiз. вправи.

5. Златка

Златка Well-Known Member

Я із Златкою при нежиті і при меншій температурі все одно гуляла. Годину чи менше - дивилась по її реакції. Ну і звичайно гуляла далеко від інших мамочок з дітьми, аби не жахались наших сопельок :girl_cool:

6. natorella

natorella Well-Known Member

а чо нє? я помітила шо в малих на вулиці соплі проходять на деякий час. не вдягай тепліше. вдягай як звикле (хіба би температура висока). якшо тільки соплі - то ніц. гуляйте на здоровя

---------- Додано в 23:58 ---------- Попередній допис був написаний в 23:52 ----------

ми навіть зимою колгот не носили - тільки легінси неймітокські шерстяні. вони тонкі і теплі. а після +5 - тільки шкарпетки. і штани не грубі - так джинси тонкі або з плащовки тонкої. футболка на довгий рукав, куртка джинсова тонка. єдине - шапочку трикотажну одягаю, бо підстригли сашку і шоб лисина не змерзла - мус вдягти

а дітей у візках возять ше нині наіть в зимових комбінезонах, з зав’язаними шаликами, бррррррррррр

7. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Теж таке бачила, ще й розказують іншим, що їхні діти дуже легко вбрані :) Знаю ще одну 8-річну дівчинку, яка на Великдень мені хвалилася, що в цьому році їй нарешті дозволили ходити без шапки весною. А я коли виходила з хати, думала, чи не дурницю я зробила, що Христинці вдягла шапочку :)
    З приходом весни гуляє Христинка в футболці на довгий рукав і легенькій курточці. Або в гольфі і тонкому пончо. На шию зав"язую бандану. Штани не є дуже тонкі, але й не грубі. Шапочка трикотажна (на одному з майданчиків вічні вітри). Зрештою, дивлюся по собі, чи мені не холодно (гарячо), і так само вдягаю дитину, як себе.

8. grаpefruitik

grаpefruitik миється в бані

Усім привіт. У червні маю родити і хотіла б попитати, де можна придбати речі для немовляти? Щоб були натуральні, помірна ціна і хороша якість? В Антошках і пеліканах, як на мене, дороговато....На перші місяця не варто таке купувати, бо все одно скоро виросте і треба міняти

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Зустріла свою одногрупницю на днях. Була надворі з своїми дітками, старшій дівчинці вже десь 4 рочки, а хлоп"ятку маленькому 3 місяці. Було не жарко, трохи вітряно, проте вже глуха весна, Ромко в джинсиках правда на колготку, і в весняній курточці. А от її малявка в зимовому комбєзі, шапці на мєху, замотана в товстий коцик (ми таким хіба зимою накриваємся, в люті морози) і накрита накидкою від коляски. Я б того не побачила, але старшенька сестричка, поки ми розмовляли, почала Василька розкривати і розмотувати. Мама на неї накинулась: "Ти що робиш, доцю", а та їй: "Ну він жеж запариться". Це я до того що навіть малій чотирьохрічній дівчинці ясно, що дитині так недобре, то чому дорослі вічно так мучать тих малих?:girl_mad:

10. Angel

Angel Well-Known Member

не пам"ятаю точно коли,напевно післявчора....було навіть дуже тепло,то мамочка умудрилась дитину в запхати в конверт на овчині:bad: ше й поставила візок на сонце. бідацтво маленьке...

11. Андріана

Андріана Well-Known Member

і я таку вчора бачила, дитина в зимовому комбінезоні, в колясці з зимовим чохлом, шо дитини майже не видно і на сонці, уявляю яка там сауна в дитини :girl_mad:, а мама сама в футболочці на короткий рукав

12. kitka

kitka Well-Known Member

Уявляєте, я вчора таку саму спостерігала картину, як ви описали: овчина, чохол і дитина вбрана не слабо. Мама - на короткий рукав. І то в нас вчора було +20. Чим людина думає і чи думає взагалі:girl_crazy:?

13. Іруня

Іруня Well-Known Member

Дівчата, а Ваші мацьопки зараз в шапочках? Бо в нас вчора так тепло було, безвітряно, що ми з Євою гуляли без шапочки. І мені майже всі перехожі робили зауваження (!), чого я так дитину розділа:girl_crazy:. А для нас то привично:girl_in_dreams:.

14. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Мій менший вчора був у панамці, а малій ще даю на голівку тоненьку шапочку. В нас у районі трохи вітер, то з голою голівкою ще не наважуюсь доню брати на вулицю.

15. Улянка

Улянка Well-Known Member

Ну і картина сьогодні на майданчику: гуляє мама з дитиною. Дитина в товстій шапці як на холодну осінь і в губезному теплому светрі і видно, що під тим светром ще щось напаковано. Подруга тій мамі: може ти з малого хоч один светр зніми? Та інша: та йому не жарко. А я свою в трикотажній кофтинці і вітрівці додому ледве затягнула щоб перевдягнути, бо дитина вся мокра була

16. Fast

Fast Well-Known Member

А як гуляєте в колясці? Бо коли моя спить в люльці то я теж знімаю, а коли на руках або сидить то тоненьку вдіваю (швидше замість панамки, а не щоб не простила)

17. Skrynya

Skrynya Member

Моя сама вчора зняла шапку, а сьогоднія і не вдягала...хоча вітер трохи є! Треба літнє діставати! УРА!!!

18. Provizor

Provizor Well-Known Member

А в нас шапочка як ритуал гуляння. Аня сама її вдягає, а коли я знімаю з неї головний убір на вулиці, вона злиться. Сьогодні гуляли в панамці. Літо прийшло, так приємно!

19. Tanju

Tanju Well-Known Member

Ми в тоненькій шапці, яку моя Анюта поривається зняти весь час. А я боюся що у вуха надує, хоча розумію, що чого мало б надути, якщо вітер теплий, але все рівно, якось страшнувато ще без шапки зовсім. Голова не була мокра, отже думаю ,що нормально їй в тоненькій шапочці було, не жарко.

20. дашулька

дашулька Well-Known Member

Ми ще гуляємо в тоненькій шапочці,вітри у нас страшенні,тому поки що боюсь. але вже така думка нині була-вдягнути панамку. ))) подивимось що там з погодою далі буде!

21. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

На мене сьогодні теж трохи в магазині мами заглядали :) Бо в мене малий був в трикотажній кофтинці (як сорочечка) і трикотажних штанятах (правда, колготи були під низом тонесенькі) і шапочка трикотажна. Правда, спершу ще зверху була тоненька трикотажна курточка чи що (типу светрика), але коли я приїхала до мами і взяла дитину, то він був мокрий, то гуляти йшли вже без неї :)