Туш для вій: ваші враження

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Ірена, 16 Березень 2008.

1. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

ясно, дякую, не буду брати, дизайн щіточки сподобався, але треба щоб і профарбовувала добре
    --- дописи об"єднано, 26 Січень 2016 ---
    вії в мене не закручені, вибираю з вигнутою щіточкою, але, бачу, що то рекламний хід виробників. не більше

2. Ellelia

Ellelia Вереснева

Ну Ви знаєте вона профарбовує добре, але довго сохне на віях і тому у мене з нею не виходить добре наслоювати шари, скільки б не накладав туші ефект один. Мені , наприклад, мейбелін підходить жовта, обожнюю її.

3. Emotional Lady

Emotional Lady Well-Known Member

Мені підходить з цієї серії сама класична в золотистому тюбику "Volume Millions de CILS" - робить все.
    Зараз от купила в червоному тюбику - не те щоб дуже погана, але не така бомбезна, не так розділяє війки.

4. Ellelia

Ellelia Вереснева

От доречі, справді класична золота набагато краща ніж інші з тої серіі, мала іі давніше, класна була.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Basyanya

Basyanya Well-Known Member

скільки людей стільки думок, а в мене навпаки, все виходить гарно наслоюється, але коли трішки та туш підсохне (за тиждень два від початку користування), от мейбелін жовта, мені страшенно швидко висихала і ще й осипалась. а взагалі моя улюблена туш від лореаль LOrealTelescopicExplosionMascara1.jpg дуже вже в мене виходило нею гарно все промальовувати, але мабуть то не популярна модель, і її не продають більше

6. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

в мене теж така була колись, довго нею треба гратися, щіточка не зручна

7. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Порадьте хорошу бюджетну туш? Маю зараз від Оріфлейм 5 в 1. Дуже класна, не осипається, нею задоволена. Зараз ціна кусь-кусь(((

Надіслано від мого GT-P3110, використовуючи Tapatalk

8. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

мені подобаються білоруські,беру в Марічки-Артеміди

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

Зараз ціна 80 грн з чимось там, в новому каталозі на туш 5 в 1, Смокі називається здається. Така сама, тільки колір насиченіший чорний.
    На мою думку, туш дійсно гідна уваги, тимпаче на такі гроші.

Останнє редагування: 2 Лютий 2016
  10. Demetra

Demetra Well-Known Member

А яку саме порекомендуєте з білоруських, для об'єму?

11. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

спитайте Марічки,вона вам краще порадить
    Я брала такіLUX visage : LUX visage Тушь для ресниц LUXVISAGE PERFECT COLOR EXPRESS объем&длина
    LUX visage : LUX visage Тушь для ресниц LUXVISAGE PERFECT COLOR ВЕЕР пышных ресниц
    обидвома дуже задоволена,та і коштують здається 60 грн

• Інформативно Інформативно x 1
  12. Yulia Lashkevich

Ще згадала про туш Maybelline lash sensation. Хтось нею користувався? Чула гарні про неї відгуки на YouTube.

Надіслано від мого LG-D686, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Мені визвала алергію.
    Хоча і окрім алергії мені вона не конче підійшла. Користувалась лиш один раз, другий побоялась, бо по лінії росту вій був шаленний свербіж, ще й повіки трохи підпухли.
    По якості, то враження двоякі. Можливо з однієї сторони я просто ще до неї не призвичаїлась, а з іншої- це зовсім не той ефект на віях, котрий я люблю. В мене довгі, густі, але дуже грубі і тверді війки, то мені нею розчесати було важко і підняти вії теж.
    Я люблю маленькі щіточки, щоб була змога витягнути кожну війку.

Коліжанці дана туш повністю підійшла.

Останнє редагування: 4 Лютий 2016
  14. Amaranta

Amaranta Member

Зараз нею користуюсь. Все мене в ній влаштовує - вії не тверді, не осипається, комочків немає. Але не подобається мені щіточка: постійно вимазую нею повіки - якась вона завелика для моїх вій. Можливо, варто спробувати туш з тонкою акуратною щіточкою, тільки не знаю яку. Порадьте, може хтось мав таку?

15. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

Я вже маю таку третю, для мене то найкраща туш, яка тільки може бути, не осипається взагалі, війки всі розділені і дуже довгі виглядають, щіточка для мене суперова! Але, то мабуть, треба дивитись кому що підходить, ця туш для тих кому треба довгі, розділені вії, об*єм нею навряд чи зробиш, якщо малювати декілька слоїв, вії злипаються (в мене так).

16. Yulia Lashkevich

Ви її купляли в магазині чи замовляли через інтернет? Боюся попасти на погану підробку

Надіслано від мого GT-P3110, використовуючи Tapatalk

17. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

Я беру в Ватсонсі, то завжди була нормальна,але я ще див. на дату виробництва. Там часто на неї є знижки, останній раз купувала, здається за 149 грн (тижні 2 тому)

18. Milli

Milli Well-Known Member

А у мене MAYBELLINE The Colossal Go Extreme Volum, я завжди користувалась тушами цієї фірми. Колись користувалась іншими марками, вже й не пам'ятаю назви, але очі від багатьох пекли і сльозилися, а туші Мейбелін мені підійшли, вже 8 років:)
    --- дописи об"єднано, 16 Лютий 2016 ---
    Мейбелін найдешевше у Космо, я зрівняла ціни і різниця навіть на деякому товарі 50 грн.

19. Yulia Lashkevich

у мене якась така жовтенька є в дома, то я нею не дуже задоволена. Осипається дуже, під кінець робочого дня я виглядаю як "панда"

20. Milli

Milli Well-Known Member

У мене чорна зараз - не сипеться, а до того були жовті - не сипались. Я купляла у Watsons і Космо.