Туш для вій: ваші враження

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Ірена, 16 Березень 2008.

1. deatheater

deatheater Well-Known Member

А якого у Вас кольору?
    В мене була темно-фіолетова така - одна з найкращих, що я мала. Після неї спробувала чорну ле волюм - такі ж враження як і у Вас, думала, можливо, неправильно зберігалась до покупки.

2. Whiff

Whiff Well-Known Member

Много лет пользовалась Ланком гипноз, потом решила сэкономить и купила мэйбилин, внешне вид был хороший, а потом попала к косметологу, и она мне говорит:" а что у вас с ресницами? Очень много поломанных, загибаются и тд" так что вернулась я опять к ланком.. Хватает мне ее на 4-5 мес.

3. Надька

Надька Well-Known Member

Вже 2роки використуюся ось цю туш 20150813_193052.jpg ...дуже класна.... змивається легенько... от проблема тепер неможу її знайти. Може хтось бачив її або знає де купити?

4. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Вугільно чорна, купляла в duty free

5. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

і я таку купила і не сподобалась:girl_sad: погано малює і болять очі:girl_cray:

6. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

І я фанат тушів від Буржуа, щоправда беру також тільки привезені з-за кордону. Подобається Ultra Care для чутливих очей, маю алергічні очі, а з цією тушшю взагалі забула про проблему чутливих очей )

• Подобається Подобається x 1
  7. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

Я такою колись користувалася, ніби не дуже задоволена була. Від Буржуа мені більше подобалася туш volume glamour в чорній баночці і золотиста така щіточка (ручка щіточки тобто). Це була моя перша туш з таких дорожчих(подарували) :) Потім я ще її купляла пару разів, але якось та перша була найкраща:) Ще одного разу купляла від Буржуа вже забула яку, але була вона водостійка, то дуже мучилася з тим щоб її змити! Тепер кожного разу питаю, чи туш часом не водостійка:) От зараз вже пора нову туш придбати якусь, ще покищо думаю. Може хібашо загляну, які знижки в Космо чи Ватсонсі і там вже визначусь:)

8. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

все таки купила я собі цю туш від Евелін http://irecommend.ru/content/smozhe...it-lyubimuyu-vsemi-tush-oriflame-5-v-1-ochevi,ніби нічого ,але вау ефекту я не помітила і нічого поганого теж.Сьогодні перший раз намалювалася.Буду бачити,головне,щоб не обсипалася,бо біла Буржуа була суперова,але ціна на неї дуже кусюча зараз.Хоча зайшла в магазинчик за Евелін,то продавець сказала,що цю туш найкраще розкуповують та й ціна адекватна 65 грн.

9. Ellelia

Ellelia Вереснева

Дівчата, ніхто не користувався тушшю Лореаль Ефект Метелика? Цікавлять відгуки.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

10. kristas

kristas Well-Known Member

Я її дуже любила. Правда перші дні , трохи мені важко неї малювати, а от як чуть підсохне, то для мене у супер. Підкручує. не обсипається.

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

особисто мені вона зовсім не підійшла. Для моїх вій занадто короткі і густі ворсинки на пензлику. Погано "прочісують" ( самі по собі вії у мене хоч і недовгі, але густі). Туш лягала ненатурально ( нагадувало, як ми колись в студентські роки покривали недорогою доступною тушшю вії, потім пудрили- потім знову покривали і т.д. От тут такий же ефект тяжких ненатуральних вій. Можливо, якщо війки самі по собі негусті- пензлик гарно прочеше і туш ляже гарно. Але на густі вії мені не підійшов.А ще в тубі підсихає швидко.
    --- дописи об"єднано, 13 Вересень 2015 ---
    з Мейбелін було аналогічно. І стосовно Ланкому погоджуся: з усіх тушей мені теж її вистачало на найбільший строк . Ціна, правда, зараз дуже кусається :girl_cray:

12. Leila

Leila Well-Known Member

Я вже другий раз купую Лореаль колаген 24, дуже задоволена, не осипається, гарний ефект, ціна правда не мала, але й ще не захмарна, бо вистачає надовго. А ефектом метелика мені не підійшла. Та ще й розмазувалася.

13. Kurylychyn

Kurylychyn New Member

Дівчатка, порадьте туш об'єм і подовження. Ціна різниці немає, але краще дешевше.

14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Maybeline Color sensational

15. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

L'Oreal Paris Volume Millions Lashers Feline - таку хтось брав, вона зараз 218 грн, думала спробувати

16. mazepynka

mazepynka Well-Known Member

Я довший час такою CHANEL користувалася (біля року - це як ніколи - довго), вона, хоч і не з дорогих, зате претензій до неї в мене немає зовсім, а тепер таку від L'Oreal подарували мені, то ще не випробувала.
    [​IMG][​IMG]

17. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

оце я за неї і питаю, хтось випробував вже?

18. Basyanya

Basyanya Well-Known Member

L'Oreal Paris Volume Millions Lashers (карбон, кутюр(з блискітками), і звичайна чорна)
    тільки з прямою кісточкою, мала десь 5 штук, в мене з цією тушшю, любов з першого "погляду"., з вигнутою, я б не купувала, бо до душі прямі)

19. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Користуюся такою вже десь біля місяця часу. Нічого особливого, на мій погляд. Люблю туші, які гарно розпушують і видовжують вії. Тут такого ефекту не побачила. Абсолютно для легкого денного макіяжу, "вау" ефекту не буде. Не осипається і має дуже смачний карамельний запах.

20. Ellelia

Ellelia Вереснева

Маю не зелену, а фіолетову, нічого такого аж класного не побачила... Мені не до душі вона, склеює війки, не розпушує... Кажуть зелена теж така.