Туш для вій: ваші враження

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Ірена, 16 Березень 2008.

1. LOVEka

LOVEka Member

Відповідь: Туш для вій: ваші враження

А я знайшла свою ідеальну туш - Clinique high impact mascara, класна щіточка, легенько так покриває війки, не сиплеться, не склеює вії. я ДУЖЕ задоволена:good::good::good:

2. kraplynka

kraplynka реалістка

Ватсонс знаходиться недалеко від мого дому. Асортимент саме там частенько неповний, тому мала нагоду переконатися, що напередодні акції і в день акції з асортиментом не відбувалося жодних змін. Тому навряд чи підсовують щось зумисне під акції. Маю підозру, що якщо і є підробки, то є постійно, або вам брак попадав.

3. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А иаю ЛореальТелескопік, то подобається як наноситься, ефект непоганий, але бачу трохи осипається і теж почали випадати трохи вії. Так що перейшла на перевірену Буржуа обємну для чутливих очей, та що біла (що цікаво, всі інші туші Буржуа мені взагалі не підходять, хіба аналогічна в чорній упаковці ще може бути)) А від Евелін, Оріфлейм, Мальв, різних білоруських тушів мала подразнення, або відчуття злипання вій, так що не підійшли економ-варіанти. Хоча з дорогих мала Ів Сен Лоран обємну (таку золотисту відому)- то так добряче заліплювала і швидко засохла, почала осипатись, що була не дуже краща за ті дешеві варіанти.

4. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В мене зараз лореаль батерфляй чи як там вона. Нова їхня, одним словом. Нічого така, але не вау. Наступною буду брати
    :)
    Маю зараз пробник. Що найбільше в ній подобається - вона дуже легко змивається. На кожен день те, що треба.

5. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

В мене так получається кожен раз купляю іншу туш, ніяк неможу попасти на щось нормальне. Останніми були напевно вся серія Мейбелін - спортилась(
    Зараз купила Лореаль Міс Манга - результатом довольна.

6. Ellelia

Ellelia Вереснева

Дівчата, яку з Буржуа можете туш порадити? Хочу саме цієї фірми купити, бо ніколи ще їх тушей не мала. Хочу пушисті обємні подовжені війки:)

Надіслано з мого GT-S7272

7. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Мені ідеально підійшла іхня туш для чутливих очей в бїлому тубі з чорною кришечкою. Гарно розпушує і додає об'єму. Вже чотири рази купувала іі.

8. sonyafortuna

sonyafortuna Sonya Fortuna

Я вже пару років купую ів роше туш, абсолютно не відчувається на віях і зручний формат(маленька, якраз на пів року) Маю навіть в трьох кольорахчорну, сіру і коричневу

Надіслано від мого LG-D325, використовуючи Tapatalk

9. Ellelia

Ellelia Вереснева

Мені від ів роше туші не дуже подобаються. Вії злипаються і осипається вкінці дня, мала 2 шт. Ще мала таку в фіолет.тубі з білими квітками то оця вже трохи краща, але всерівно для натур.макіяжу, а я люблю більш густіші і насичені війки.

10. orange girl

orange girl Well-Known Member

мала Bourjois VOLUME GLAMOUR MAX-то була хороша, але мені швидко засохла, і тоді вже як була по консистенції густувата така, -то почала трохи осипатися

11. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

вже кілька місяців користуюсь цією тушшю. чудова розділяюча щіточка, чудовий об"єм і видовження, не осипається, не розмазується, легко знімається демакіяжними салфетками.

12. Нюта

Нюта Well-Known Member

Купила Артдеко, класичну. Ну дуже маже, може ще дуже свіжа.

13. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Теж колись мала, то подобалась

14. Олюнчик

Олюнчик New Member

Знову купила туш Ланком Гіпноз. Чомусь мені вона найбільше подобається. І в Брокарді вже є новорічна колекція - туш, олівець і змивка за ціною самої туші

15. inka

inka і.Неrb-то до мене)

а яка ціна?

16. Олюнчик

Олюнчик New Member

Я заплатила 391 грн. А без дисконту, якщо не помиляюсь, 489

17. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

А я жалітись(. Вже тривалий час користувалась Колістар і раптом одного разу мені почали свербіти очі від неї- алергія якась. Як так може бути, щоб отак ні з того ні з сього алергія?:girl_cray: Може трохи передихну від неї і спробую знову.
    Купила поки дешеву але, як на диво не погану Мейбелін.

18. Tequila

Tequila Well-Known Member

Порадьте марку хорошої якісної туші синього кольору

19. Luika

Luika Member

Я теж нею дуже задоволена, брала у нашої форумлянки. Тільки з цією тушшю мої руки протягом дня не лізуть до очей, щоб їх потерти. Щодо Ватсонсів, теж помітила, що з тушами "щось не те", чомусь складається враження,що ними вже користувались - відразу сухуваті (я брала 2000калорій, вона йде без захисної плівки)

20. Ellelia

Ellelia Вереснева

У форумлянки - це у кого? Є тема з косметикою?