Туш для вій: ваші враження

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Ірена, 16 Березень 2008.

1. Ellelia

Ellelia Вереснева

Відповідь: Туш для вій: ваші враження

Та от в тому то і справа, що переважно підводка і туш, але навіть коли сама туш.. то печуть також.
    О, дякую) про ромашку і не подумала... спробую)
    І на туші гляну)

Надіслано з мого GT-S7272

---------- Додано в 14:06 ---------- Попередній допис був написаний в 14:03 ----------

Я також думала змивати відразу, але часто після ррботи ще маю справи.. тому відразу змивати для мене не вихід(
    Та ще й війки не є надто чорного кольору, тому туш обовязково має бути...

2. Margarett

Margarett Well-Known Member

Ще є така гарна трава (саме для очей ) - очанка. Вона протизапальна, дезинфікуюча і має стягуючу дію. Використовується й для заспокоєння очей (слизових). Сама маю алегрічні очі (на туші). Дитині запарюю. Ефективна. Купити можна: на базарі у травників або у травних аптеках (на І. Франка купувала, 24 грн.).

3. Ellelia

Ellelia Вереснева

Ой, дякую велике) обовязково куплю... а що в таких аптеках немає? А крім аптеки на Франка, може ще десь ті травні є? Р-н Привокзальної ... не знаєте раптом?

4. Dominika

Dominika Well-Known Member

Золотисту туш Об'єм мільйона вій використовую відколи вона появилась. Дуже нею задоволена. Але тільки не у випадку, коли купую її в мережах Косом або Вотсонс по акції. Як тільки акція, то підсовують якусь каку. Одного разу обмежувач на тюбику був заширокий. Так, що вся туш витягалась на щіточці. Другого разу щіточка була погнута. так що тепер намагаюсь уникати акційні туші. Купую в звичайних магазинах, не мережах.

5. Margarett

Margarett Well-Known Member

Ні, у звичних аптеках очанки не знайти.
    Якщо в р-ні Привокзальної, то на базарі є травники (але треба на них попасти), там можна купити (мають) ще й на Краківському є теж у травників. А аптек з травами у Львові наче 2: одна з них на І.Франка (точніше, випало з голови, на розі одної з вулиць, що виходять на І.Ф., відразу навпроти поворот на Ш. Руставеллі), а от інша де - не знаю. Може хтось допише ще.

6. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Строк використання відкритої туші 3 місяці, як користуватись довше і не правильно експлуатувати (добре не закручувати, пхати щіточку набираючи туш , водячи туди-назад, запускаючи велику к-сть повітря), то думаю не поможе і гіпоалергенна.

7. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Замовила собі таку туш. Не було моєї Ланком Гіпноз, то ризикнула і взяла цю. Хтось користується такою?

8. orange girl

orange girl Well-Known Member

і для мене туш L'Oreal Volume Million Lashes SO COUTURE дуже посередня. Маю зараз паралельно дві: цю від Лореаль і Oriflame wander lash dramatize mascara, то мені Оріфлейм і то краще промальовує війки в куточках. Наліюся, що можливо просто ту Лореалівську туш, я ще не "розмалювала".

9. TusSsi4ka

TusSsi4ka Member

Вчора якраз отримала таку, сьогодні пробувала) Класна, тільки щіточка не звична, війки не склеює, гарний об'єм+довжина, поки що тримається добре)

10. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Порадьте бюджетну туш, щоб не склеювала вії, але і об'єм додавала+подовжувала вії.
    Користувалась різними від Maybelline‎, а зараз хочу чогось нового.

11. Popi

Popi Well-Known Member

Пупа не погана. Але з бюджетних мейбелін то універсал.

12. Alicia

Alicia Well-Known Member

Маю зараз колор мі magic eyes коричневу (знаю, як в космо нав'язують цю марку, але коричневу не так-то легко знайти), і от вже ціле літо нею покористувавшись, можу сказати, що дуже мені подобається, як вона виглядає на моїх віях - гарно розділяє, навіть коли кілька разів нашаровую, немає лапок павучка, єдине, що вже бачу, як вона починає засихати, а так - можу рекомендувати.

13. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

А ця косметика тільки в Космо є, чи може ще десь можна знайти?

14. Alicia

Alicia Well-Known Member

Може ще в ватсонс і імідж на франка? Але не буду стверджувати, може з дівчат хтось точно підкаже.

15. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Кльова. Щіточка специфічна, але з першого разу можна гарно все промалювати. За день не осипалась. Колір насичено-чорний. Текстура приємна - навіть при нашаровуваннні на віях не відчувається. Підкручуй класно і вигин тримається досить довго. Я дуже задоволена!
    п.с. Змивається без "ефекту панди".

16. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Спробуйте Лореаль Телескопік, маю зараз таку, то доаволі непогана, подовжує, надає обєм, алергії не викликала, і ціна не космос. Вона є ультрачорна і звичайна, у мене звичайна, та і чорну хвалать.

17. Alicia

Alicia Well-Known Member

18. Arika

Arika Well-Known Member

Хочу поділитися і я враженнями про туші. Кілька років я користувалася лише Лореаль Телескопік, мені вона найбільше подобалася, я навіть тут в темі про неї позитивний відгук писала. Але останній раз, як її купила, то не знаю чи то підробка дешева попалась чи що, але зовсім погана була (купляла у Ватсоні). Не могла роздільно гарно верхні повіки нею намалювати, злипалося часто, а весь час протягом дня ще й витирала чорне під нижніми віями (бо вимащувалося). Єдино, що подобалося, то її колір – дійсно вугільно-чорний. Враховуючи її теперішню ціну (поза 200 грн.), більше не хотіла її купляти. Зараз купила туш Евелін (Eveline magnetic look), ціна 42 грн. Малює для мене супер, дуже густа щіточка, гарно розділяє, не залишає залишків туші на віях, малює дуже ніжно, не наляпано, дуже добре підійде для ніжного та природного макіяжу. Протягом дня не осипається, в мене вже нема потреби постійно підтирати очі. Єдине, в чому програє Лореалі, то коліром, він не такий вугільний, як в Телескопік. Враховуючи її демократичну ціну, просто суперовий варіант для мене!

19. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

Купила тут на форумі туш NYX.Неочікувала такого гарного результату..перед нею мала туш Лореалівську,скорше всього підробку,бо мені почали віі випадати.(((

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

20. Ellelia

Ellelia Вереснева

Чомусь часто зараз говорять про те, що у Ватсоні на стенді тестери туші одні, а насправді кісточка у тюбику зовсім інша. Так знайома купляла завжди там Буржуа, а останні рази жалілася, що якість набагато гірша. Тепер старається купувати в звичайних магазинчиках.