Туш для вій: ваші враження

Discussion in 'Чарівне люстерко' started by Ірена, Mar 16, 2008.

1. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: Туш для вій: ваші враження

Колись теж любила туш MAC Opulash, а потім щось забула за неї. Треба буде знову купити. Дякую, що нагадали

2. orange girl

orange girl Well-Known Member

Відповідь: Косметика. Хто- яку??.. (2)

А де купуєте цю косметику?

---------- Додано в 08:49 ---------- Попередній допис був написаний в 07:11 ----------

Дівчатка, а чи добрі туші від Artdeco? і яку саме порадите?

3. Імель

Імель Модератор в декреті Staff Member

колись мала
    дуже добра була
    але це була якась лімітована подарункова версія, разом з олівцем для очей :y:

4. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Я мала мінеральну туш ARTDECO MINERAL LASH DESIGNER http://makeup.com.ua/product/14917/, її хвалили для чутливих очей. Ефект давала гарний, вії видовжувала добре, алергії не було, дуже зручна щіточка, але досить скоро почала осипатись і викликати відчуття дискомфорту (я ще в лінзах, і очі чутливі). Знаю, що багатьом вона дуже подобається, і ще також мінеральна для об'єму, я таку теж хотіла http://makeup.com.ua/product/14918/[​IMG]
    .

Last edited: Aug 16, 2014
  5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А , і до речі, я таки зрадила Ланком і то певно надовго, закохалася в туш Giorgio Armani Eyes to kill. Я вже писала, що прийшла за своєю Ланком , а консультант просто порадила оцю, яко з подібним ефектом , але кращу. Я сумнівалася, але зовсім скоро стала така задоволена. І щіточка більше подобається-вона більш об'ємна, і взагалі туш просто супер.

6. Mazerati

В мене зараз є бенефіт they are real, то мені вона так собі. Може трохи обсипатись під очима до кінця дня. І змивається дуже важко. Другий раз не куплю

7. Charmel

Charmel Well-Known Member

Бачите як буває)
    Комусь підходить, комусь ні, лишній раз доводить що немає універсальних продуктів для всіх і що все треба пробувати і підбирати саме для себе.
    Я нею була дуже задоволена, після всіх діорів-шанелей-ланкомів я аж здивувалася що туш може ТАК малювати, а що саме цікаве не сохнути через місяць-два після використання.

8. La asiano

La asiano New Member

Я таки перейшла на Sisley phyto mascara ultra stretch - користуюсь 9 місяців - не осипається (!) взагалі, чуть-чуть починає підсихати, але нормально лягає. Таки дуже класна туш!

9. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Lumene Truly Bold and Curly
    На диво, сподобалася) Дуже зручний пензлик, гарно лягае, пiдкручуе. Мала перед тим Mary Kay, Bourjois - ця найкраща.

10. OnceInParis

OnceInParis Member

Вирішила я спробувати бюджетну туш Bell Push Up, бо основа під тіні цієї фірми сподобалась. Але туш розчарувала дуже. Просто ніяка, ніякого об'єму, ніякого розділення, довго сохне на віях, одним словом жахлива.
    А ось Loreal Volume Million Lashes Extra-Black підійшла чудово. Хоч це і не новинка, але я її ще не мала. Гарний об'єм, колір, все чудово.

11. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Дівчатка порадьте якусь туш, бо я вже не мозю.
    Маю страшенно непослушні вії, і мало мені що підходить.
    Колись мала Ланком Гіпноз. дуже класна мені була. Зараз вона мені трохи задорога.
    Останнім часом мала МаксФактор fals lash effect, десь мабуть до двох років нею користувалась і все було добре. Зараз вона мені стала якась ніяка.
    Думаю якщо попробувати щось з Артдеко або Лореаль?

12. Mazerati

Спробуйте лореаль телескопік в чорній тубі.

13. Charmel

Charmel Well-Known Member

Однозначно Лореаль. Це найкращі туші в масс сегменті, та й кращі за багато люксового.
    Для мене найкращі це Lash Architect та Miss Manga.
    Скільки люксу не пробую, періодично вертаюсь до Лореалю.

14. Sunnyray

Sunnyray New Member

це мою любов серед тушей, декому вона не подобається через специфічну кісточку, а мені нею так зручно розчісувати віі, тай колір - Carbon Black!

---------- Додано в 00:50 ---------- Попередній допис був написаний в 00:48 ----------

це мою любов серед тушей, декому вона не подобається через специфічну кісточку, а мені нею так зручно розчісувати віі, тай колір - Carbon Black!

15. Mazerati

Хто пробував нову туш від лореаль million lashes so couture, як вона вам?

16. Paradise

Paradise New Member

Яка я зла:girl_cray:, купила вчора в "Космо" отаку туш:
    І що ви думаєте, який раз переконуюся, що в нас вся косметика фейк. В них на стенді одна щіточка (таку як я хотіла не силіконова), а коли відкрила вдома, то виявилася інша силіконова щіточка. Ще й погуглила, то виявляється, що ця туш мала в коробочку бути упакована. Як думаєте, я маю право повернути її, і взагалі, де можна в нас купити оригунальну таку туш???

17. Єва

Єва Well-Known Member

Мені ця [​IMG] взагалі супер. Щіточка силіконова, але чомусь думаю, що це оригінал, по штрих-коду перевірила також (платила як за оригінал :girl_crazy:), та й в описі до неї всюди пишуть, що щіточка ультрагнучка силіконова. Пробувала колись фейкову Лореаль, то по консистенції вона була інша, зробити такі довгі і підкручені вії не виходило, хоча щіточка була подібна.

18. Ellelia

Ellelia Вереснева

Чи є в когось така проблема: в кінця дня мене так починають пекти очі від туші, що я аж плачу, вони так сльозяться, що капець... червоніють... відрвзу змиваю туш і тоді все добре.
    Спочатку думала що це від туші, спочатку був Оріфлейм, зараз маю Мейбелін... і знову те саме...
    Гіпоалергенних тушей ще не пробувала і не бачиила.
    Можливо хто знає такі чи користується, то підкажіть, бо впринципі так то очі з тушшю не печуть, тількі в кінця дня....

Надіслано з мого GT-S7272

19. Vероніка

Vероніка Never give up

Ellelia, крім туші чим користуєтесь - тіні, олівець? Можливо, на них алергія?
    Варто на деякий час відмовитись від декоративки, на протязі дня промивати очі ромашкою.
    Гіпоалергенні туші непогані Lоreal Bare Naturale, Isa Dora Hypo-Allergenic.

20. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

в мене таке теж є. різні туші пробувала, але все одно час від часу в кінці дня то одне очко, то друге та й поплаче) стараюсь тепер аж до вечора очі не тримати, прийшла додому - туш зняла. можливо то така особливість? в мене очі взагалі чутливі, бо ношу лінзи або окуляри.