Туш для вій: ваші враження

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Ірена, 16 Березень 2008.

1. preciosa

preciosa Well-Known Member

Відповідь: Туш для вій: ваші враження

зовсім не важко, але результат вартує того. Війки можуть бути рівнюсінькі, стирчати в боки, а після того вони гарно закручені. Моїм віям зовсім не шкодять. Користуюсь щоразу, коли фарбую вії. Мій муж хіба не може дивитись як я то роблю))))

2. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

Я декілька разів пробувала таким щипчиками закручувати, то спочатку дуже гарно виходило, а потім вії знову ставали на своє місце((

3. preciosa

я після того одразу малюю і все тримається...

4. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

preciosa, А де ви купуєте, якщо звагалі купуєте)), замінні резинки, до цієї штучки. У мене була одна додаткова в упаковці, але я і її вже використала. От і лежить в мене та штучка-підкручувачка.

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Я колииись давно підкручувала війки такою штукою, щоправда не довго, колись багато говорили про шкоду для вій, я її не помітила, але користуватись перестала, може тому, що не люблю сильного загибу, а мої вії в принципі від природи нормально підкручені, думаю та штука актуальна тим в кого прямі війки. Дівчата, хочу купити нову туш, в новинках косметики я не сильна, як і в косметиці впринципі, останні рази користувалась HR, вона мені дуже подобається і ефект і як "носиться" і не менш важливо те, як легко змивається, бо до того кілька разів купувала ІСЛ то змивати суцільна мука, і сохне на віях довго, мені часто відбивалась на повіках. Словом чекаю порад, або знов HR куплю

6. preciosa

в мене були 2 запасні. але тепер я загубила свої щипчики, купила нові і ще десь ті запаски є)) але я час від часу протираю цю резину хлоргексидином... легше напевне з часом купити нові щипчики))) я купила на ринку за 12грн.

7. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Мені з останніх сподобалась Lancome Hypnose Drama. Туші від Clarins не рекомендую, дуже тяжко змивається. Есте лодер ще пам"ятаю добра була.
    Сама дуже хочу спробувати Trish McEvoy Mascara. В Нордстромі за $30 продається. Пишуть, що змивається простою теплою водою тонкими силіконовими трубочками, типу без розводів і чорних кругів. І що робить вії об"ємними і підкрученими.

8. zetta

zetta Well-Known Member

Що то за тонкі силіконові трубочки?

9. vchitelka

vchitelka New Member

Max Factor Clump Defy - моя найлегша в користуванні: два помахи силіконовою щіточкою і ефект "вау" (видовжує, підкручує, розділяє). Не подразнює очі, не викликає алергії. Проте, трохи осипається (за це більше не куплю)

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

моєю улюбленою так і залишається Lancome Hypnose, при чому ніяка інша від Lancome не пішла, а мала і Drama , і Precious cells, і ще якусь з вібро. Все було щось не так. Лише Hypnose робить мої вії пухнастими, гарно розділеними і об'ємними. Потім раз взяла спробувати Diorshow Iconic, туш хороша, але змивати її страшно важко, то був жах, дуже не люблю цього, хоч туш не була водостійка

---------- Додано в 08:40 ---------- Попередній допис був написаний в 08:39 ----------

думаю , що то так знімається кусочками з вій.

11. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Я останнім часом геть розчарувалася у тушах "Мейбелінн", на початку літа купила в синій баночці- Вольюм Експрес зе Рокет її не змивала ні міцелярка ні інші змивки для туші-зранку я прокидалася з двома темним колами під очима, тепер якогось милого знов купила туш цієї фірми тільки в моркв"яній баночці-Ван бай Ван Сетін Блек-до обіду на роботі в мене чорні розводи під очима...Уххх яка я зла-а раніше туші цієї фірми мені так подобались

12. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

І я таку здуру купила - змиваю спершу змивкою для водостійкої туші, а потім ще ваткою паличкою з кремом розводи витираю. Жах якийсь, а не туш. Буду повертатися до МаксФактор...

13. Milady

Milady Well-Known Member

От і я недавно хотіла купити туш від Мейбелін, але консультант відрадила, бо останнім часом якість косметики цієї фірми залишає бажати кращого.
    Вже близько місяця маю туш від Вівьєн Сабо "Кабаре". Коли купувала нічого особливого не очікувала, але вийшло все навпаки - і підкручує, і видовжує, і об'єм надає, а головне, що для цього не треба сидіти і пів години вимальовувати війки, досить кількох швидких помахів кісточкою.

14. Ellelia

Ellelia Вереснева

Не знаю куди написати, якщо не в цю тему, то перенесіть, будь ласка.
    Дівчата, ніхто не нарощував вії? Якщо хтось в курсі, де гарно нарощують чи самі на власному досвіді знаєте, то буду вдячна за відповідь. Бо куди небудь йти не хочеться, а так, можливо, щось вже вирішу.:girl_in_dreams:

15. oksumoron

oksumoron Active Member

купила для проби Kiko ultra tech, з гумовою щіточкою!
    задоволена структурою, гарно наноситься, правда зовсім не накручує вії, тому можливо не всім така підійде!
    змивається легко (головне ні в якому разі не брати waterproof- бо звичайна змийка просто не діє на неї), але і розмазується досить легко, якщо потерти трохи очі!

16. Ellelia

Ellelia Вереснева

Користувалась тушшю - Ів Роше SEXY PULP
    Якось зовсім не припала до душі. Спочатку використання вона дуже рідка, багато її набирається на кісточку і тому на вії накладалась комочками, не розділяючи їх, а навпаки, склеюючи. Обєму мені, як такого, то не давала, хіба що з 3 слоя, але з таким способом нанесення, війки виглядали не дуже привабливо і були важкими:girl_sad:
    І змивати ті слої, звичайно, що було важко і довго. Сама нею не користуюсь, віддала коліжанці і вона теж не в захваті, а в неї вії зовсім коротенькі, хоча туш вже не така рідка, як була спочатку, а краща і легше нею малюється.

17. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Чи хтось вже користувався тушшю Loreal False Lash Wings Mascara?

18. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

ніяк не доберусь до неї)))

Отримала в подарунок туш Collistar. Гарно вимальовує вії, так як я люблю. Є помітний об"єм і довжина. Носиться не осипаючись. Єдине, що не дуже подобається, як вона змивається, але не знаю чи проблема в туші, чи в змивці.

19. Emotional Lady

Emotional Lady Well-Known Member

Доброго вечора ) Підкажіть мені будь-ласка де ви куляли цю туш? Прочитала про неї багато позитиву в неті, і до того ж бюджетний варіант ) Але ніде не можу знайти де вона продається у Львові..(
    Сама використовую туш фірми Farmasi Optimal style (турецька), і надає об'єм і видовжує і підкручує, ціна 60 грн. Дуже нею задоволена, але думаю над іншим варінтом, бо остання баночка туші попалась підсохша (

20. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Не впевнена чи про ту саму туш говоримо, але купила собі лореалівську Butterfly Wing Effect Fibers ( False Lash Papillon) ефект мені сподобався, наразі задоволена:girl_claping:

---------- Додано в 22:03 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ----------

Я теж такими користувалась, але трохи шкодило віям. мій тато як побачив, як я ними підкручую собі вії, то спитав, що то за орудія питок?:girl_haha: вже ними давненько не користуюсь. я думаю, що якісна туш з хорошою щіточкою і текстурою дає не гірший, а часом кращий ефект:girl_claping: